למי שלא יכול לחכות.... קטעי הוידאו של NBC

MayTheBee

New member
למי שלא יכול לחכות.... קטעי הוידאו של NBC

מי שניסה לראות את קטעי הוידאו באתר של רשת NBC האמריקאית, קיבל הודעה שרק אזרחי ארה"ב יכולים לצפות בוידאו. מצאתי דרך לראות את כל הקטעים שמשודרים באתר. יש שם המון קטעים של התעמלות, כולל כמובן את כל התרגילים של הקרב רב, טקס חלוקת המדליות, ראיונות עם שון ונסטיה אחרי הזכיה ועוד דברים מעניינים ומאוד מומלצים! מה שצריך לעשות זה להוריד תוכנה בשם ultra surf מהאתר הזה: http://www.ultrareach.com "לחלץ" את הקובץ זיפ של התוכנה ולהפעיל. לאחר שהתוכנה תתחבר, ייפתח חלון של אינטרנט אקספלורר ושם מקלידים את הכתובת של NBC ובוחרים מה לראות.....! התוכנה מחברת את המחשב לרשת אמריקאית, החיבור טיפה איטי ויש קצת הפסקות בשידור, אבל בסה"כ זה לא מפריע ומאוד כייף לראות את הקטעים שם! בסיום הצפייה צריך לסגור את התוכנה כדי שהחיבור יחזור להיות רגיל. מי שמסתבך אשמח לנסות לעזור.... צפייה מהנה! מאיה.

וואו, אני מאוהבת בך.

אחרי הרבה מאמצים והורדות, ראיתי את כל התרגילים של נסטיה ושון ואת טקס חלוקת המדליות. אני באמת חושבת שזה לא היה היום הכי טוב של שון - היא פספסה כמה עמידות ידיים על המקבילים ולא הייתה יציבה כרגיל על הקורה - ונסטיה, לעומתה, הייתה מבריקה. אני מאוד שמחה שיהא נצחה, והיה נורא כיף לראות. תודה! D:

Oo Idan oO

New member
תודה רבה! אבל...

אני לא מבין משהו, צריך בכל זאת להכניס Zip Code ואת אחת מרשתות הטלויזיה שיש ברשימה... מה כותבים שם?!

MayTheBee

New member
איפה?

לא ביקשו ממני כלום. אתה מדבר על האתר של NBC? תנסה שוב.... פעם אחת ביקשו ממני ועשיתי REFRESH והצלחתי לצפות :) מאיה.

Oo Idan oO

New member
כן ב- NBC Olympics

אני לא מצליח לצפות, איזה באסה.
את יכולה לתאר יותר איך בדיוק עובדים עם זה? אני מפעיל את התוכנה, נפתח דף אקפלורר עם אתר כזה שנראה כמו גוגל, ואז מה? אני כאילו עושה שם חיפוש לאתר של NBC ומשם ממשיך את הגלישה? עשיתי את זה וזה לא מסתדר לי...

MayTheBee

New member
כן ככה עשיתי

חוץ מהקטע של החיפוש, אני מיד כתבתי בשורת כתובת את האתר - www.nbcolympics.com לחצתי על אחד מקטעי הוידאו והצלחתי לראות... אולי זה יצליח ככה? מוזר אבל יש מצב, תנסה...

Oo Idan oO

New member
ניסיתי גם את זה

ועדיין לא עובד. ממש מוזר.
לפעמים אני מקבל את ההודעה הזאת שצריך להכניס Zip Code ולפעמים יש לי סתם מסך לבן ריק איפה שאמור להיות הוידאו. בכל אופן תודה מאיה.

למעלה