../images/Emo220.gifהנה
[email protected] אומר/ת: חח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: נמנמנמ שניה לפני הכל.. את עסוקה או משהו עכשיו?
[email protected] אומר/ת: לא! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: הו אוקי אז אני יכולה להמשיך לנג'ס?
[email protected] אומר/ת: ברור
[email protected] אומר/ת: ! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: יאיי
[email protected] אומר/ת: חומוס! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: אוקי אז איזה כינויי? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחח לקרוא לך חומוס?
[email protected] אומר/ת: אממ חומוס זה בא מתורת החומוס1 אני מאוכזבת ממנו!(חח) קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחח לא ממש הבנתי אני קצת איטית עכשיו
[email protected] אומר/ת: חח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: הסבירי שנית ^^
[email protected] אומר/ת: אוקי
[email protected] אומר/ת: אממככה
[email protected] אומר/ת: לורל שם אתרים..
[email protected] אומר/ת: אבל בלי קישורים1!! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חוצפה קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ^^ קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: גם אני מאוכזבת
[email protected] אומר/ת: נכון!! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: איך הוא מעיז ? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: XD
[email protected] אומר/ת: נכון!! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: פייי כבר 6
[email protected] אומר/ת: חח פי כבר שלוש קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: אני עם אותו המסטיק כבר ארבע שעות ><
[email protected] אומר/ת: מה?!
[email protected] אומר/ת: איך את יכולה! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: כבר נגמר לו הטעם אבל זה מסטיק איכותי ! לא נגמר לא הטעם מהר ^^
[email protected] אומר/ת: חחחח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: אני פשוט מכורה למסטיקים ונשאר לי רק עוד אחד:\\\
[email protected] אומר/ת: כמוני
[email protected] אומר/ת: רק שאני מחליפה כל שעה קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחח גם אני בדרך כלל אבבל המסטיק הזה החזיק מעמד טוב מאוד סחטיין עליו קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ^^
[email protected] אומר/ת: פשששששששששש קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחחח
[email protected] אומר/ת: חח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: החלפתי מסטיקקקקקקקקקק קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ^^
[email protected] אומר/ת: סוף סוך!! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ראסמי סוף סוף XD קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: את מעלה בסוף את השיחה ? ^^
[email protected] אומר/ת: כן אני פשוט כותבת משו... קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: סבבה
[email protected]קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: :}}} קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: :}}} קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: XD
[email protected] אומר/ת: =/ קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: יש לך בלוג?
[email protected] אומר/ת: שניה קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: אני מחכה :}
[email protected] אומר/ת: חח
[email protected] אומר/ת: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=258436
[email protected] אומר/ת: בבקשה קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ^^
[email protected] אומר/ת: תגיבי;!! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: תודהה XD קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: יס סייר ^^ קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: אייי אין לי עוד כינוי בשבילך!
[email protected] אומר/ת: אה? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחח אני פשוט חייבת להמציא לכל אחד כינוי
[email protected] אומר/ת: חח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: נמנמנמ שניה לפני הכל.. את עסוקה או משהו עכשיו?
[email protected] אומר/ת: לא! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: הו אוקי אז אני יכולה להמשיך לנג'ס?
[email protected] אומר/ת: ברור
[email protected] אומר/ת: ! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: יאיי
[email protected] אומר/ת: חומוס! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: אוקי אז איזה כינויי? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחח לקרוא לך חומוס?
[email protected] אומר/ת: אממ חומוס זה בא מתורת החומוס1 קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחח הסבירי נא קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ^^
[email protected] אומר/ת: אממ כל פעם שאומרים יאי אומרים חומוס
[email protected] אומר/ת: וכל פעם שאומרים חומוס אומרים יאי קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: אוווקיי
[email protected] אומר/ת: חח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: אבל איך אני אקרא לך?
[email protected] אומר/ת: אממ דורע? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: דוררררררעעעעעעע ^^
[email protected] אומר/ת: כן1!! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחח יאללה
[email protected] אומר/ת: חח ואחרי עוד המון בלה בלה ובלה בלה הגיע הזמן להתחלות1!!
[email protected] אומר/ת: תגידי קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: הא כן?
[email protected] אומר/ת: אבא שלך ספר? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: לא חחחח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: למה?
[email protected] אומר/ת: אז איך יש לך שיער כזה יפה?
[email protected] אומר/ת: תגידי קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: את קרועה XDDDDDDDDD
[email protected] אומר/ת: תגידי קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ?
[email protected] אומר/ת: אבא שלך אופטיקאי? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחחחחח איייייי איייי קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: יאפפפ
[email protected] אומר/ת: מה?!
[email protected] אומר/ת: חח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: סתם הוא לא ^^
[email protected] אומר/ת: אז איך יש לך עניים יפות כאלה?! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[email protected] אומר/ת: תגידי קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: תגידי
[email protected] אומר/ת: מה? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חכי תני לי לחשוב
[email protected] אומר/ת: XD קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ^^
[email protected] אומר/ת: =/
[email protected] אומר/ת: אז תגידי קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: כן דורע כפרע
[email protected] אומר/ת: את באה לפה הרבה? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: פייי המון
[email protected] אומר/ת: תגידי קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: כן דורינושקקקקה
[email protected] אומר/ת: אמא שלך מעצבת גוף? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: לללייייק דההההה
[email protected] אומר/ת: אפשר להבין למה יצא לך גוף כזה קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: :}}}}}}}}}}} ויש עוד המון זה לא נגמר... דניאל לב יו1!!יש לנו אחלה שיחה!!!