למי שלא מכיר את רוני ממרוד אז...

שרוןB

New member
למי שלא מכיר את רוני ממרוד אז...

הוא יעשה לכם איזה נעלים שאתן רוצות (צבע,צורה, מידה וכו). זו לא פרסומת!!! כתובת:שמעון הצדיק 10(צומת סלמה עם שד ירושלים) יפו טל-036829412 053429022

זו לא פרסומת אבל... ../images/Emo4.gif

אני אישית עשיתי אצלו נעליים, ואני לא מאחלת לאף אחת שתעבור את דרך היסורים שאני עברתי... הבאתי לו את בד השמלה שלי (שכזכור לכם בצבע פוקסיה) בד הודי משי פראי עם רקמת חרוזים. לפני שהראתי לו את הבד שאלתי אותו אם יש לו בד סאטן בצבע פוקסיה (בד הרבה יותר נח לעבודה ולנעילה, בגלל החרוזים) הוא אפילו לא ידע מה זה הצבע הזה וכשהסברתי לו שמדובר בגוון של ורוד הוא אמר אה בטח שיש והביא לי בד כותנה!!! בצבע ורוד baby . הייתי מצפה מאיש מקצוע שידע מה זה צבע פוקסיה ומה זה בד סאטן... ובנוסף כמו שסיפרתי בעבר אחרי שבוע- האדון מתקשר ואומר שהוא בעצם לא עשה לי את מה שביקשתי "אבל זה יצא מה זה מהמם", אני מצטערת מהמם או לא, זה לא מה שביקשתי. מיותר לציין שהוא בזבז את כל הבד שהבאתי (שהיה החתיכה האחרונה מהבד) הוא טען שיוכל למצוא עוד ואני פיקפקתי (מכיוון שבדרך כלל, מכיוון שזה מהודו העשייה לא תעשייתית ואי אפשר להזמין שוב) בקיצור באנו לקחת את הנעליים שבועיים אחרי, ולמזלי באתי לשם עם אתי שעשתה סדר בבלאגן והרגיעה אותי- אחרת הייתי נובחת עליו כל כך שלא נעים לי לחשוב איך זה היה נגמר. ולמרות הכל אני עדיין לא שלמה עם הנעל (סנדל) יש לי תחושה מאוד מעיקה שהנעל לא תחזיק מעמד, אבל נתראה עוד חודש. רק אז אוכל באמת להמליץ עליו. ולגבי המבחר, אם כבר הלכתם לעשות אצלו נעל... רצוי שזו תהייה נעל שהוא כבר עשה- כי דמיון לבחור ממש אין.

אתי@

New member
בסוף לקחת את הנעליים כמו שהן או

שהוא עשה לך חדשות (לא הבנתי...)

אתי@

New member
את אותו הדבר עושים בנעלי אלינור

ביפו (מול אבולעפיה) ועד כה בלי תלונות!

למעלה