למי שלא מכיר חובההה שמתי קישור לאתר פצצה עם מלא וולפייפרים ... בשבילך - danlian
T THEchosen1 New member 31/10/02 #1 למי שלא מכיר חובההה שמתי קישור לאתר פצצה עם מלא וולפייפרים ... בשבילך - danlian
D danlian New member 31/10/02 #2 מכירה את האתר אבל.. את זוכרת מאיפה השגת את הוולפייפר היפה של גבריאל?
T THEchosen1 New member 31/10/02 #3 יא הייתי בטוחה שזה משם... כנראה טעיתי... אני לא זוכרת מאיפה הבאתי אותו.. אוף , טוב אני עכשיו במסע חיפושים אחריו , אם אני ימצא אני יודיע..
יא הייתי בטוחה שזה משם... כנראה טעיתי... אני לא זוכרת מאיפה הבאתי אותו.. אוף , טוב אני עכשיו במסע חיפושים אחריו , אם אני ימצא אני יודיע..
C Cally1 New member 1/11/02 #4 זה אחד האתרים הראשונים שמצאתי אבל מה?הבעיה שלהם בשביל המחשב שלי שכל הוולפייפרים שלהם שם הם 1076 על משהו ואני צריכה 800X600
זה אחד האתרים הראשונים שמצאתי אבל מה?הבעיה שלהם בשביל המחשב שלי שכל הוולפייפרים שלהם שם הם 1076 על משהו ואני צריכה 800X600
D danlian New member 1/11/02 #5 אולי.. אני זוכרת שגם אני הורדתי לפני כמה זמן את הטפט הזה אולי זה מהאתר של NIO ? הוא\היא לאחרונה עידכנ\ה את האתר שלו ומחק הרבה טפטים אז זה לא נמצא שם אבל הטפט שאת שמת זה בסטייל שלו\ה
אולי.. אני זוכרת שגם אני הורדתי לפני כמה זמן את הטפט הזה אולי זה מהאתר של NIO ? הוא\היא לאחרונה עידכנ\ה את האתר שלו ומחק הרבה טפטים אז זה לא נמצא שם אבל הטפט שאת שמת זה בסטייל שלו\ה
T THEchosen1 New member 1/11/02 #6 יכול להיות... למרות שאני לא ממש זוכרת את האתר הזה... חבל שהורידו את הוולפייפרים ממנו . אני חושבת שגם את הוולפייפר הזה הורדתי משם.. לא סגורה על זה
יכול להיות... למרות שאני לא ממש זוכרת את האתר הזה... חבל שהורידו את הוולפייפרים ממנו . אני חושבת שגם את הוולפייפר הזה הורדתי משם.. לא סגורה על זה
ב ברודי New member 1/11/02 #7 וואי איזה טפט מדהיםם!!! הלוואי עלי לעשות ככה!!! רק הכתב מתחת ל-גבריאל קצת מעאפן אבל הטפט יפיפה!!!