למי שלא מכיר, יש גם אתר Airpics

ארזS

New member
למי שלא מכיר, יש גם אתר Airpics

לפני כמה שנים, כשעדייו לא היה קיים אתר JetPhotos, היה זה אתר Airpics שנחשב כאתר מספר 2 בתמונות של המטוסים. לאחרונה ירדה מאוד ההתייחסות לאתר הזה [לצערי הרב למען האמת] ונראה לי שמשתתפים בו בעיקר חבר'ה מנורווגיה [האתר הוקם ע''י בחור נורווגי]. שמתי לב שבעיקר התמונות של הצלמים הנורווגים זוכות לרייטינג גבוה. האמת שאני לא מחפש את הרייטינג הזה, בכל הרצינות. אבל אני רוצה לעשות ניסיון ולראות איך החבר'ה מהפורום הזה מסוגלים להרים את הרייטינג לתמונות מסויימות. לכן אני נותן כאן 3 קישורים ל-3 תמונות שלי באתר הזה ומעוניין לבדוק מחר ומחרתיים לכמה רייטינג התמונות האלה הגיעו בזכות החבר'ה מהפורום. אני רק מבקש לציין שהרבה פעמים זקוקים להמון סבלנות עם האתר כי הוא לפעמים עולה לאט... לכן אולי כדאי גם להעלות את התמונות אחת אחת ולא את שלושתן יחד... הנה בבקשה 3 הקישורים ונראה מה אתם מסוגלים לעשות... אחד שניים ושלוש בברכת שבוע טוב לכולנו !

motish3

New member
מכיר, לי יש את אותה הבעיה

יש לי אצלם בסביבות ה-30 תמונות והרייטינג של התמונות שלי בMy aviation גדול יותר. הרייטינג לצלמי ה"בית" הנורבגים גבוה ולצלמים מחו"ל נמוך, נמוך מאוד. מי שרוצה לראות עד כמה הרייטינג נמוך יכול להכנס גם לתמונות שלי ולהבין כמה המצב עגום. ארז, כמו שדיברנו - חבל לבזבז על אתרים כאלה זמן. עדיף להשקיע אותו באתרים הגדולים.

ארזS

New member
אתה צודק מוטי

לכן אני מעלה להם את התמונות שלי רק כש"כל העמדות תפוסות" באתרים החשובים יותר...

ארזS

New member
ואחרי ביצוע הניסיון הזה שעשיתי כאן

מתברר שאמנם רק בין 20 ל-30 "לחיצות" היו לכל אחת מהתמונות שהעליתי את הקישור אליהן, אבל זה הספיק לתמונה אחת מהשלוש [התמונה הזאת] כדי להיות בין 5 התמונות "המבוקשות" ביותר ב-24 השעות האחרונות... אכן מצב לא הכי טוב לאתר הזה...

ארזS

New member
ברשותכם עוד שתי תמונות מ-Airpics

והפעם אלה שתי תמונות של שני מטוסים מאוד מיוחדים שלא באים לכאן כל יום. שתי התמונות כבר פורסמו באתרים אחרים ול-Airpics הן נכנסו רק היום. אחת ושתיים

Aviation Addict

New member
ארז, אגלה לך סוד קטן

האתר הזה לא נוח לחיפוש ולא נוח לצפייה, ולכן אנשים מעדיפים את השניים האחרים, וברור שהנורווגים יהיה להם עדיפות באתר ההוא, ואני הייתי בכלל מוותר עליהם ומעלה במקום זה לMyAviation.Net.

ארזS

New member
זה בכלל לא סוד...

זה דבר ידוע. ובכל מקרה, כל התמונות שלי ללא יוצא מהכלל [גם הפחות איכותיות] מגיעות ל-MyAviation. ואתה יודע מה ? ב-MyAviation יש לי לא מעט תמונות עם 0 צפיות...

למעלה