למי שלא מכיר...

scooby4

New member
למי שלא מכיר... ../images/Emo16.gif

אם תלחשו בחדר חשוך "בלודי מרי" (Bloody Mary) 12 פעמים מהתחלת חצות, פרצוף של אשה מזוויעה תופיע על המראה. זהו סיפור על ילדה שנולדה עם מחלה לא ידועה ונהרגה על יד משהו שאין לי מושג איך לתרגם... and was killed by a cruel joke gone awry.

LINKIN PARK!!!

New member
כן, אבל...

זה לא אמיתי כמובן, את זה כבר ניסיתי כשהייתי קטן, באמת האמנתי בזה. פעם, גם כשהייתי קטן, ראיתי את הסרט קנדימן(סרט גדול, דרך אגב...), ועד כיתה ה´ בערך לא הייתי אומר מול מראה את השם שלו אפילו פעם אחת. למי שלא מכיר את הסרט, זה על אמן שהיה מצייר פורטרטים וציורים מהסוג הזה, וכשאיש עשיר אחד ביקש ממנו לצייר את בתו, הוא צייר אותה והם התאהבו, והוא(קנדימן)הכניס אותה להריון, וכשהאב של האישה\נערה גילה את זה הוא שלח אנשים שלו ש"יטפלו" בקנדימן. עד עכשיו הכל טוב ומשעמם... עכשיו הקטע המעניין. כשהשליחים מצאו את קנדימן הם הכניסו לו מכות רצח(ברקע שומעים את מה שקרה שם, אבל לא רואים, למזלנו)וניסרו לו את יד ימין, רק את הכף-יד. קנדימן עדיין לא מת, ובקרבת מקום הייתה כוורת, הם הלכו לכוורת, גנבו משם כאלה לוחות של דונג, זה הדבש הזה של הדבורים למי שלא יודע, ומרחו עליו. אחרי זמן מה, הגיעו מאות הדבורים ועקצו את קנדימן למוות. וכאשר מישהו אומר את השם שלו 5 פעמים מול מראה, קנדימן מופיע מאחוריו ובעזרת הוו שלו(במקום היד), הוא משסף את אותו אדם שאמר את שמו 5 פעמים מול המראה, מהמפשעה(מתחת לבטן, קצת מעל הירכיים, גם למי שלא יודע) עד לצוואר. אני לא יודע כל כך לספר את זה טוב, ואני רק מספר את זה ארוך מדי... אם תרצו שאספר לכם את ההמשך, תגידו.

Die † dIE

New member
קנדימן!

קנידמן קנדימן קנדימן קנדימן קנדי.......מן!!! אנשים! זה סרט חובהה!@!!!! כמובן למי שאוהב סרטים מפחידים!!! זה אחד הסרטי אימה הטובים שראיתי ואני לא מדברת על צעקה והכל השיט הזה.... סרט שהגיבור הראשי הוא בלי מסכה והוא שחור והוא כל כך מפחיד! פשוט תראו אותו! אתם כל כך תהנו!

scooby4

New member
../images/Emo93.gif!!!

ב -yes (יש לי yes) היה מלפני כמה ימים קנדימן 3, אמרו שזה לא טוב, כמו כל שאר הקנדימנים, אבל עדיין שווה...

scooby4

New member
עשיתי את זה!!!!

לא קרה לי כלום! אני פשוט בפעם הראשונה פחדתי וחזרתי למיטה, ואז עשיתי את זה עוד פעם, ואחרי שאמרתי את זה בפעם ה - 12, ישר הדלקתי לפרייז´ר!!! בקיצר, שום אישה מזוויעה הופיעה לי על המראה...!

Idan91

New member
לא צוחקת עליך, צוחקת איתך... ../images/Emo171.gif

סתם משועשעת..

למעלה