למי שלא נרגע מהחדשות

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
למי שלא נרגע מהחדשות ../images/Emo13.gif

מי שמעוניין לדעת קצת על מה שקורה "מאחורי הקלעים" אז יש אתר ממש טוב ברמה בינלאומית ל"חדשות שמאחורי הקלעים". הוא מנוהל מדירונת בגבעה הצרפתית בירושלים!!! באני לא מזדהה פוליטית אם חלק מהדיעות הפוליטיות שהוא מייצג אב לאני חייב לציין על סמך היכרות אישית שיש להם מקורות מדהימים בעולם!!! עובדה האתר הוא האתר הישראלי היחיד שזכה במועמדות לאוסקר של האינטרנט בייחד עם ענקים כמו הcnn אל ג'זירה ופוקס!!! הBBC לא הצליח להגיע למועמדות באותה שנה!!! לאתר יש גירסה עברית וגירסה אנגלית!!!

mira ker

New member
דאוד, אני מכירה את האתר הזה.

והוא קיבל דירוג גבוה מאוד לפי מספר הגולשים שנכנסים אליו, בעיקר אנשי בורסה מוול סטריט, שלפי התחזיות שלו הבורסה מתנהלת. יש לו מקורות מאוד טובים והוא מאוד מפחיד בתחזיות שלו. פעם עשיתי משהו. רשמתי את החזויים שלו, ועבור חצי שנה חזרתי לראות האם הם התגשמו. חייבת לאכזב את המשוכנעים בטיב האתר. שום דבר ממה שחזו לא התגשם. מסקנה, התחזיות הן שטויות. יהיה טוף מירה

daud

New member
מירה...

אני לא יודע מבחינת הניתוחים שלהם אבל מבחינת המידע היבש אני יודע שהם מעולים!!! הטופ שבטופ בזכותם כאשר הייתי עם חברים מניו יורק באיציק מיד כאשר היתה הפריצה לחדשות בcnn על ההתרסקות של המטוס הראשון במגדל התאומים אז אמרתי להם "בימים הקרובים תשמוע שני צירופי מילים הרבה, עוסאמה בנלאדן ופרל הרבור". בכל אופן!!! יש שם מידע שאין במקומות אחרים, המידע נכון ובד"כ הוא המידע שעליו מסתמכים כל הפרשנים הצבאיים וה"מומחים" שכולנו שומעים החדשות.
בקיצור זה האתר למי שרוצה לקבל מידע ישירות ולא ש"ילעסו" לו אותו ו שוב מעבר למידע "נקי" חשוב לזכור שהאתר הזה משרת מטרות פוליטיות בניתוחים שלו!!! פשוט מתייחסים למידע ולא למה שמסביב

mira ker

New member
נכון, האתר הזה בהחלט שונה. אותי

הוא הפחיד. יש לו נטייה אפוקליפטית.

daud

New member
מירה יש כאן הקבלה למצב שלנו.

אני חושב שלשמוע ולדעת מה קורה זה טוב א] כי זה נותן לנו ידיעה על זה שהעולם הוא לא כ"כ מקום בטוח כמו שהיינו רוצים לדעת אבל מצד שני זה נותן לנו את הידיעה שמובילה להתמודדות עם בעיות אלו ולטיפול בהן את יודעת מה מירה אפשר למצוא המון הקבלות בין זה ובין המצב שלנו כחולים!!! יש מצב לא טוב וצריך להיות מודע איליו כדי לפעול ולהתמודד איתו!!!

mira ker

New member
אצלי האתר דבקה הוא הקבלה הפוכה

למצבינו. כמו שאני לא ממש נכנסת אליו, ועושה לעצמי בועה של חיים מושלמים- בלי רופאים, כך אני נמנעת מלחפש פרשנויות מפחידות על המצב. כמה שאדע יותר כך אהיה יותר חולה ויותר חרדה.

daud

New member
מירה המציאות לא רודפת אחרייך?

את יודעת לברוח מהמציאות זה לא עוזר צריך להתמודד איתה ברמת האפשר גם אם זה כולל רופאים (שאני לא סובל) וגם אם זה כולל חדשות את יודעת אולי החרדה נובעת מכך שאת יודעת שיש דברים שאת בורחת מהם אולי עדיף לשנות כיוון ולהשתדל להתמודד עם המציאות לפחות ברמה של ידיעה !!! מה דעתך ???

mira ker

New member
אם אני לא יכולה לשנות את המציאות,,

אז למה להתחבר אליה? למה לא לנדוד (במחשבה) למקום טוב יותר? וכן לגור בגן עדן של שוטים. בא נאמר שאם לא אדע את כל הפרטים על המלחמה, לא יקרה לי כלום. כשתהיה הזעקת אמת כבר אדע להכנס לחדר האטום. או לרדת למקלט שהוא לא אטום. בזה שאני לא מקשיבה כל הזמן לחדשות אני מגינה על עצמי מהרעל של המלחמה. אני כנראה מסוג האנשים שדוקא הרבה מידע גורם להם ליותר חרדות. ואולי אצלך זה ההיפך. אולי יותר מידע מוריד את החרדות. יהיה טוף מירה

daud

New member
מירה את כניראה צודקת....

נראה לי שאני מאמין שמידע וידיעה מכינים אותך להתמודדות עם המציאות בלי קשר לכך אם היא טובה או רעה
אבל אמרי לי מירה[האם לא עלה בדעתך שאי הידיעה גורם לך לכך שיש אצלך בראש "מקומות שחורים" שאסור להיכנס אליהם ??? ו העובדה שאת הולכת לכל מקום כאשר יש לך מקומות כאלו אולי מלחיצה אותך יותר ??? הרי את אמנם ממלאת את הזמן והראש בפרחים ציפורים וטוב אבל עדיין בורחת ממשהוא שמפחיד אותך
ו הוא אולי מפחיד אותך יותר בגלל שהוא רע מופשט ולא רע שיש לו פנים!!! מה דעתך ???

מרוצה

New member
../images/Emo9.gifדאוד,

לא גיבשתי עדיין דיעה אם טוב להתמודד ביום יום או לברוח מהמציאות. אני יודעת כי ברגע שראיתי את השבויים במצבם הרגשתי כאילו הם שלי. הרגשתי אגרוף בבטן. היה לי רע. תרתי משמע.
+
. אולי אם רק הייתי שומעת למחרת לא היה לי קשה כל כך. הרבה פעמים בזמן פיגועים, אני עוברת לאיזה ערוץ של שטויות. ככה אני משכיחה את המציאות לאיזה שעה. די! שיהיה קצת שקט, רוצים שקט ובלי בעיות. רוצים שוויץ. הבעיה שגם הרצל רצה ולא יצא.

mira ker

New member
היי מרוצה, אנחנו אנשים רגישים

באופן מוגזם בגלל הפיברו. לכן אסור לנו לראות את כל המראות האלה. מה שתיארת כאגרוף בבטן, גרם לגוף להפריש הורמוני סטרס בכמות גדולה. וזה פוגע במערכת העצבים, ומחמיר את המצב. אני מדברת אליך כביולוגית שקצת מבינה. לכן "לברוח מהמצב" זה עבורינו תרופה. כי אנחנו לא יכולים לעשות מאומה בעניין. גם כל הרחמיים שלנו לא יחזירו את החיילים הבייתה. ויש לדעת שמלחמה היא מלחמה ולא משחק מחשב, ויש קורבנות אמיתיים ולא כאלה שמיד קמים וממשיכים להתפוצץ. אבל אם יש מלחמה והיא לא שלנו, מדוע אנחנו צריכים להיות משתתפים פסיביים שלה, אלא אם כן אנחנו נהנים מסרטי זוועה. יש גם כאלה-אחרת לא היו כל סרטי הפעולה האלה. אני בורחת מכל מראה של זוועות מלחמה, וגם מהפיגועים בארץ. מספיק שאני קוראת עליהם. וגם הקריאה היא רק בכותרות בלי תיאורים פלסטיים של דם ואיברים כרותים. את בהחלט צודקת שאת הולכת לתוכניות רכות, מצחיקות וטובות. קראתי אתמול בעיתון, שבארה"ב התחילו להכניס סדנאות לצחוקים לפני שעות העבודה. מצאו שהן גרמו ליחסים יותר טובים בעבודה, ולהגברת הפיריון. פשוט הגיוני שאנשים שמחים עובדים יותר טוב. עוד מעט הטרנד הנפלא הזה יגיע אלינו. אני ממליצה לכל החולים להרשם לסדנא כזאת. זה יותר טוב מתרופות. וזה טיבעי לחלוטין. קראתי על אדם בעל עמדה גבוהה בעולם הפיננסי, שלקה בסרטן. הוא החליט שהוא לא עובר את המסלול של רופאים הקרנות כימותרפיה וכו'. הדרך שלו להרפא הייתה בעזרת צחוק. הוא ראה כל היום סרטים מצחיקים, כל האנשים שבאו לבקר אותו היו חייבים להשתמש בהומור. כל היום היה במצב רוח טוב. וככה ריפא עצמו מהסרטן. אפרופו ריפוי בצחוק. לפני מספר שנים עברתי ניתוח להסרת הרחם. עשו לי את הניתוח הגדול- עם פתיחת בטן. ההחלמה הייתה 6 שבועות בבית, ואחר כך חזרה הדרגתית לעבודה. די לא אהבתי את העובדה שאני חייבת להיות בבית כל כך הרבה זמן. לפני הניתוח הלכתי לאיזו סדנה רוחנית או משהו כזה, וסיפרתי למשתתפים שאני עוברת ניתוח. והבעיה שלי הייתה תקופת ההחלמה. הם כולם החליטו פה אחד לתמוך בי. זה התחיל בבית חולים, כל ביקור שלהם הייתה מסיבת צחוקים, והמשיך בבית, בטלפונים ובביקורים יום יומיים. כל בוקר הייתי קמה מהמיטה למרות שהרגשתי חלשה מאוד. זה ניתוח מאוד מחליש. התקלחתי, לבשתי טרנינג יפה. התאפרתי. אכלתי מעט, ואז התחילו הטלפונים, והביקורים. עם המון צחוקים ועליצות. גם תנומת הצהרים הייתה רק על הספה בסלון עם הבגדים הרגילים ולא במיטה. אחי שבא לבקר כעבור שבועיים עם פנים של תשעה באב, לא האמין כמה עליז היה אצלי. הוא אמר שככה לא מתנהגים אחרי ניתוח. את בעלי שהתלונן שעבר שוק מהניתוח שלי, שלחתי לקחת תרופות הרגעה. אמרתי לו שהוא יהיה ממונה על קניית הכיבוד. ועדיף שגם ישתתף בצחוקים. הקיצר. 6 שבועות חלפו, ואני לא זוכרת שום מצב של חולי או של סבל. אני זוכרת רק מסיבה אחת גדולה כל הזמן. הצטערתי שהייתי חייבת לחזור לעבודה ולחיי היום יום. כי זה היה מדהים. מאז אני מאמינה גדולה ביכולת הריפוי של הצחוקים והעליזות למרות הסבל. יום טוף מלא שמחה מירה

מרוצה

New member
../images/Emo9.gifהיי מירה.

אני באופן אינסטקטיבי כל הזמן צוחקת. אני מטבעי צחקנית. (גם, שלא נדע, כשמישהו נופל). גם כשאני נופלת אני צוחקת. חוץ מפעם אחת והיא היתה הקריטית שבגללה איבחנו אותי אחרי בדיקות כפיברו. זאת הפעם שנפלתי כמו אלומה קצורה, כשהתעוררתי מיד חייכתי אבל זה לא הצחיק, כי ידעתי שפה יש משהו מבהיל מעבר לנפילה. האמת אני בסטרס תמידי בגלל החיבאלה שמא יקראו למילואים לבנים אני כבר למודת צווי 8 ויודעת שזה לא משחק. המלחמה הזאת בעקיפין היא גם בשבילנו. שיהיה שלום עלינו ועל כל העולם! אמן!

mira ker

New member
לא יודעת לגבי חורים שחורים באישיות

רק לגבי חורים שחורים באסטרונומיה. ואצלי יש כלל, מה שאני לא יודעת לא מפריע לי. ואם אני לא יודעת זה בטח לא חסר לחיים. ועוד כלל, מה שאני לא מסוגלת להשיג, אני לא מתאווה אליו, כך שברוב המקרים זה גם לא חסר לי. אבל זה היה שונה כשהייתי בגילך. פעם רציתי יותר. אני חושבת שזה עניין של גיל....... פעם הייתה לי תחושת החמצה שהחיים חולפים על פני ואני חסרת אונים. ולפעמים יש גם תחושה שלעולם לא אוכל להדביק את הפער. התחושה הזאת נובעת מהשוואה לחברה בגילים צעירים, אבל בגילי כל אחד חי אחרת. ואת העיקר כבר עשיתי בחיי....עכשיו זה רק כייף. זה לא אומר שאני יושבת רגל על רגל וממתינה שהדברים התרחשו. אלה עושה אותם בנחת. אם כי למען הפיברו אני צריכה קצת להיות פחות בנחת....אם אני פעילה יותר הכאבים פוחתים. אני קוראת את מה שמביאים לכאן, את הלינקים. זה מעניין מאוד. ואולי מנסה לגבש משהו יעיל....בינתיים זה רק בגדר הצעות. יהיה טוב מירה

my last sony0

New member
איזה שטויות , איזה בורות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

"אתר דבקה מנוהל מדירונת" - אתם מלך השטויות וההמצאות. אתר דבקה זה אתר ידוע וותיק מאד . ידוע כאתר צהוב שאיש לא מתייחס ברצינות לידיעות השטותיות שמופיעים שם. האתר שייך ומנוהל ע"י ההורים של חברת אס"ף ותיקה מירושלים שהיו בעבר מנהלים עיתונים צהובים שונים. הם גם תרמו הודעה על כנס אסף שהופיע בעבר בראש ההאת לכמה ימים. אז לפני שאתה מקשקש את השטויות הבלתי נלאות שלך כדי שתקח נשימה ארוכה. סוני - 90% בדותות - 10% מילות קישור - ווווו

למעלה