למי שלא נרשם לכנס

mirigami

New member
למי שלא נרשם לכנס

השבוע הוא ההזדמנות האחרונה להרשם כנס זו חויה בלתי רגילה המעשירה את עולם האוריגאמי

bshuval

New member
נכון!

כנס אוריגאמי הוא אכן חוויה בלתי רגילה. אני יכול בפרוש לומר שאני כמקפל השתנתי והתפתחתי לאחר שהייתי בכנס אוריגאמי. יצא לי עד כה להיות בארבעה כנסי אוריגאמי: הכנס הראשון בארץ, ועוד שלושה בארה"ב. הכנס שממנו נהניתי הכי הרבה היה הכנס בישראל. המקפלים בארץ מאד נחמדים וכיף היה להימצא איתם מספר ימים. פגשתי אנשים רבים, דיברתי שיחות מעניינות עם הרבה אנשים שאני מכיר, קיפלנו המון יחד... בכנס שוכחים לחלוטין מהעולם החיצוני. זה מרגיש כאילו לתקופת הכנס הזמן נעצר. זו חוויה שאסור להחמיץ לכל מי שאוהב אוריגאמי. אני בהחלט ממליץ לכם לרוץ ולהרשם.

גילה או

New member
גם בשבילי ההשתתפות בכנסים היתה

חוויה בילתי נשכחת .השתתפתי ב 2 הכנסים שהיו בארץ ואין לי סבלנות לחכות לכנס הקרוב. לכנס הראשון שהיה בעין גדי בהשתתפותה של טומוקו פוסה הגעתי כמקפלת מתחילה.ידעתי לקפל מעט מאוד. התרגשתי ושמחתי לפגוש את החובבים שחלקם הכרתי דרך הפורום וחלקם הכרתי רק בכנס.האוירה היתה מדהימה.לקפל ביחד צעירים ומבוגרים,מתחילים ומתקדמים היה כיף בילתי רגיל .התערוכה היתה מאוד מרשימה ולא האמנתי שיבוא יום וגם אני אוכל להציג דגמים כל כך יפים. למדתי המון באותו כנס ראשון.דברים שלא חושבת שיכולתי ללמוד מהספרים ומהאינטרנט.למעשה רק במהלך הכנס ולאחריו העזתי לנסות ולקפל דגמים מורכבים יותר . לכנס השני שהיה בעין גב בהשתתפותו של דויד בריל הגעתי כבר מנוסה יותר.חששתי שההתלהבות שלי לא תהיה כמו בכנס הראשון אך לשמחתי זה היה מוצלח לא פחות מהכנס הראשון . כעת לקראת הכנס בצאלים אני רק חושבת מה להראות בתערוכה ,מה ללמד ואיך להסביר את הקיפולים שאני כל כך אוהבת לקפל. הקיפול האינטנסיבי במשך כמה ימים עם חובבים אחרים שאוהבים אוריגמי הוא בהחלט חוויה מעשירה .ההתנתקות מכל העיסוקים האחרים של חיי היום יום ומכל האקטואליה שלצערנו מלווה אותנו בחדשות הייתה סוג של מדיטציה והתרגעות שההשפעה שלה ליוותה אותי כמה חודשים אחר כך.

למעלה