למי שלא ראה את הנאום של ליידי גאגא

Coralulu182

New member
למי שלא ראה את הנאום של ליידי גאגא

לגבי "דונט אסק דונט טל" הנה שני חלקים מוקלטים של האירוע
חלק 1 חלק 2

YugiBoy

New member
נאום טוב ומשכנע!

עדין קשה לה להיפרד מההצגות שלה אבל מצד שני זה עושה את העבודה! זה גם מסביר את שמלת הבשר הרבה יותר טוב.. WELL DONE!!

chyio

New member
היא עושה את זה למטרה טובה

אבל עושה יותר מדי הצגות. אני לא אוהבת את זה ומתגעגעת לגאגא של פעם.

chyio

New member
החוק לא עבר את התיקון

גאגא פרסמה באתר הרשמי שלה הודעה על הכישלון של סנט שלהם להעביר את התיקון: “Today was an enormous disappointment, for myself, and for many young American people. Not only because ‘Don’t Ask Don’t Tell’ was not repealed by our Senators, but moreover because legislative procedure is being abused to stop public business, public debates, from happening while America is watching. There was a debate today, we just didn’t get to watch it. Instead, it has been customary now for antiquated procedures and partisan politics to take precedence over debate, America’s needs, and today, sadly, over the needs of U.S. troops. I will keep fighting, I will not give up. I am passionate about the rights of the LGBT Community and SLDN and I will continue to activate as many young people as I can, and encourage them to get politically involved in their future.” תרגום (צולע במיוחד): היום היה אכזבה ענקית, בשבילי ובשביל הרבה צעירים אמריקאים. לא רק כי תיקון החוק לא עבר ע"י הסנט שלנו, יותר מזה, הליך החקיקה שמש לרעה על מנת להשתיק את עניין הציבור, בזמן שאמריקה צופה. דיון התקיים היום ולא יכולנו לצפות בו. נהוג לתת, להליכים מיושנים ולפוליטיקאים פרטיזנים, את זכות לנהל דיון על צרכיה של אמריקה, והיום, לצערי, גם על כוחותיה. אני אמשיך להלחם, אני לא ארים ידיים. אני להוטה לגבי זכויות הקהילה וזכויות החיילים שנפגעים מהחוק, אני אמשיך להפעיל כמה שיותר צעירים ואעודד אותם להיות מעורבים מבחינה פוליטית בעתיד. סורי, זה הכי טוב שיכולתי לעשות

Coralulu182

New member
גו גאגא...לא חושבת שהיא תוותר בקלות אבל זה

עניין ממש גדול. אני חושבת שאם היא לא הייתה במעמד כמו שלה היא הייתה מוותרת מהר, כי יש הרבה אנשים שנושאים אליה עיניים והרי היא גם נפגעת מכל העניין אישית וזה מה שנותן לה מוטיבציה להלחם ככה. אני לא אוהבת את הרעיון שסלבריטאים מנסים להתערב בדברים האלה, גם אם זה למטרה טובה. ב-2004 מדונה ניסתה לעשות שלום והיא ביקרה פה או משהו כזה, וכמה שאני אוהבת אותה חשבתי לעצמי "WTF"...
וסתמי התרגום שלך היה טוב.

chyio

New member
גם אני לא אוהבת שהם נכנסים לקטע פוליטי

אבל זה יושב עליה כלכך טוב! והיא עושה את זה מהמקום הכי תמים ויפה. בגלל זה אני כלכך אוהבת אותה! היא אמיתית. אם מסתכלים על העניין בגדול, שב*ארה"ב*, אמריקה הליברלית, יש חוק כלכך פרמיטיבי, אני תוהה מה זה אומר עלינו. צה"ל כן מגן על הומוסקסואלים ומעודד להתגייס.

Music4Life

New member
../images/Emo47.gif גאגא יצאה מלכה בנאום!!

באמת יצאה מלכה, זה באמת יושב עליה מעולה, היא נואמת טובה ביותר...הייתי מופתעת ומתפעלת ממנה. ווואו. חתיכת נאום הביאה...לא ידעתי שהיא יכולה לנאום כ"כ טוב, לבחורה הזאת יש המון כשרונות... כפרעליה
, בכל אופן, הנושא הזה וא מאד חשוב, והפסדנו בקרב - אך לא במלחמה
גאגא היא לא אחת שמרימה ידיים בקלות, היא יודעת שהקרב קשה, ושלא קל לשנכע את הגדולים שיושבים בראש באמריקה שמה שהם בחרו בתור חוק זה לא נכון ולא טוב, הם בעלי דעות קדומות...אבל היא תמשיך להלחם עד שתקיא גם, אנו מכירים אותה כבר...ואני כ"כ גאה באמא מפלצת, אין לי מילים בכלל לתאר לכם את הגאווה שיש לי בה. היא טובה לעולם הזה
ואני מקווה שבמרוצת הזמן, היא אכן תנצח במלחמה הזאת

Music4Life

New member
וזה בסדר שגאגא היתה "דרמתית" בנאום...

זה נושא קשה, זה נושא שהיא כולה מתחברת אליו, זה נושא שדמכעיס אותי, שנוגע ללב שלה, ואתם מכירים אותה - היא מלאת יצרים, סופות, והיא תשוקתית לגבי כל דבר שהיא עושה, זה שהיא היתה דרמתית רק הראה כמה שהיא נכנסת לעניין - תעריכו, אל תגידו שלא אהבתם...זו היא גאגא, או שאתם אוהבים אותה כאישיות או שלא. אין אמצע. הנושא נוגע לליבה ואני מעריכה את צורת ההתבטאות שלה

LilyKat

New member
*גאגא תוקעת אצבע בכולם*

XD זה הצחיק אותי לגמרי. אבל גו גאגא!!!!

למעלה