למי שלא רצה להחמיץ ! ! !

srullli

New member
למי שלא רצה להחמיץ ! ! ! ../images/Emo44.gif

החלק השני (ומסתבר שלא האחרון....
, אאאוווחחחח.....נודניק.... ) של דבריי אורי גלר בנוגע לפיתוח 90% מהמוח הלא-מנוצל . תהנו ......
(מזכיר לי שפעם נורא אהבתי לעשות יצירות עקומות של צלחות וסתם חפצים לא מזוהים מחימר ......
) לא הולך לי לסרוק ישר.......
אה..., וגם סתם כדיי ליצור רצף הנה החלק הראשון , ולמי שסתם מעניין לו (
) מצורף גם האתר שלו ....... זהו ביי ביי להתראות שלום

IC4

New member
אורי גלר מפחיד אותי

תסתכלו עליו JUST LOOK AT HIM תקוע לו (הפנים שלו) בעיגול בפינה למעלה ימינה מסתכל עלינו מנסה לקרוא את המחשבות שלנו מנסה להיכנס אליהן מנסה להרוג אותנו thats right uri ! i know what ur up to ! נשמע כמו פרק באקס פיילז אבל תודו שהוא מפחיד ! והוא שומע אותי אומר את זה !

rshilkrot

New member
אהבתי!

עכשיו הוא מדבר! לא כמו השטויות שהוא הנפיץ פעם שעברה.

IC4

New member
למישהו יש פלסטלינה לתת לי :) ?

חימר יותר נכון. יש לי קצת בעיה להבין איך לעשות חלק ממה שהוא אומר נגיד מיפוי מוחי או איך לנצל את הזכרון למספרים (למרות שזה משו שכל אדם אמור להחליט בעצמו? או הכל בעצם ככה) תכירו בתת מודע שלכם ללא פחד? איך אנחנו יכולים לפחד או לא לפחד ממשהו שמעצם הגדרתו איננו מודעים לו ממש אבל נורא אהבתי אותו הפעם תחדירו סטייל לכל דבר, תהנו מכל מה שאתם עושים תישנו יותר :) AND THE WORLD WILL TURN...

goldi san

New member
תאכל גבינת גאודה הולנדית ותוריד את

הגיקי האדום! (ותשחק איתו בהנאה) (במקום פלסטלינה) (כן) האורי גלר הזה הוא אל כך אידיוט שאני כבר לא יודעת מי יותר אידיוט- הוא או דודו טופז. אגב, אני מיום הולדתי מבצעת את רוב רובם של התרגילים זה אומר שאני אחלה מנצלת את המח שלי והכל

rshilkrot

New member
רגע, אם את שומעת בעצות שלו

אז הוא אדיוט? את מי זה עושה אדיוט: מי שנותן עצות גרועות או מיש ששומע בעצות שלו?

goldi san

New member
לא לא לא

אני לא עושה את התרגילים החיננים של מר גלר כי הוא אמר לי לעשותם, אלא כי מרצוני החופשי מעצם היותי אני עצמי. אין לי טלוויזיה. אני עושה את רוב רובם של הדברים שכתובים שם- הם לא כאלה מקוריים ומגניבים. פיסלתי, ציירתי, שאלתי שאלות קשות ושלטתי בקריאה מהירה מאז שאני זוכרת את עצמי! המון אנשים עושים את זה.

rshilkrot

New member
אבל תודי שזאת אנקדוטה חמודה

"את מי זה עושה אדיוט: זה שנותן עצות גרועות או מי ששומע להן?" עכשיו זה צץ לי.

IC4

New member
אודה שזה חמוד באופן כללי

אבל די אידיוטי במקרה שלנו
בלי להעליב כמובן

למעלה