אני לא "יורד" עליו
אלא מצביע על חולשותיו. וכבר אמרתי לך יותר מפעם אחת מה צריך לעשות, כולל בהודעתי האחרונה. את פשוט מסרבת להקשיב או להבין. ולגבי עזרה, אם לא שמת לב אני כבר עושה זאת. בכך שאני כותב בפורום מאגיה ועוזר מדי פעם בתשובות. כן, הבעיה שלי היא איתך, אך לא אישית, אלא "מקצועית". את אמורה להיות מנהלת, מישהי ברמה יותר גבוהה מחברי הפורום. לנהל פורום לא שונה כל כך מלנהל יחידה עסקית או צוות. שני הדברים דורשים מידה מסויימת של מנהיגות, כריזמה, דיפלומטיות וידע/ניסיון נרחבים. אם בתור מנהלת אין לך את זה אז העובד הכי זוטר לא יכבד אותך ולא יקשיב לך. כנ"ל חברי פורום. אני חושב כי יש לך את הפוטנציאל הדרוש להיות מנהלת פורום טובה ומוכשרת, אך פשוט חסר לך ידע וניסיון בתחום עליו את מופקדת - מאגיה. אולי כדאי שתתחילי לקרוא יותר על כל מיני אסכולות ושיטות ואז לנסות את מה שקראת כדי לקבל ניסיון. תתחילי לפרסם מאמרים על הנושא, אבל כאלו שיענו על כל השאלות הנפוצות ביותר ששואלים וגם כאלו שמרחיבים ידע. תפרסמי חומר לא רק למתחילים, אלא גם למתקדמים כדי שגם לי ולארדן ולחתול צ'שיר ולעוד אנשים יהיה גם מעניין. בקיצור, אל תשבי באדישות ותחפשי מה למחוק, אלא תחשבי על דרכים חדשות ומעניינות להשקיע ולפתח את הפורום. כל זאת מותנה, כמובן, שכך שאת רוצה לפתח את הפורום. אבל מצד שני, אם את לא רוצה, אז מה את עושה כמנהלת שלו ?