למי שלא שמה

debby12

New member
מנהל
יההה - איך נהניתי לקרוא ../images/Emo99.gif

מזל שאשכר שמה קישור כי לא ראיתי. כתבת נפלא ונשמעת יופי של לידה. נשמע שזרמת איתה לחלוטין באופן הרמוני. וסאחה על המשקל המדהים! מאחלת רק אושר למשפחה המתרחבת ושפע חלב דבי נ.ב. אני שמחה שאלהים מוסר לנו ד"ש (נראה לי שהוא מבסוט מאיתנו על שאנחנו מקדמות לידות בסגנון שאותו הוא הגה ותכנן - דבר שכמעט לא קורה היום

עיגולית

New member
אשכר, תודה, ותודה לכן...

לא תיארתי לעצמי ש"לרוץ לספר לחבר'ה" יעשה לי כל כך נעים. יש בזה משהו של טפיחה על השכם... כן, דבי היא היתה בבית, וישנה כל הלידה (התחילה בחצות ונגמרה בארבע וחצי לפנות בוקר) הגדולה התעוררה 10 דקות אחרי שהיא נולדה, לא יאמן, אם היינו מתכננים את זה, זה לא היה קורה. כל הזמן זה הטריד אותי מה נעשה איתה, אחותי היתה בכוננות, רק שבאותו יום היא היתה באילת במסגרת העבודה, כך שלא יכולנו להסתמך עליה. ואז אמרנו שנסתדר... כבר נדע מה לעשות איתה, והנה זה הסתדר, פלא פלאים. תודה לכולכן על המילים החמות, זה באמת נורא נורא נעים.

ס ו ל ה

New member
זה ממש לא לרוץ לספר לחברה... אלא

לשתף את אחיותיך לחוויה המדהימה הזו שמעט מידי אנשים מבינים את נחיצותה ועושרה! וכן מגיע לך טפיחה על השכם הבאת לעולם עולל בכוחותיך העצמיים. וכן מגיעה לך על כך כל האהבה בעולם... דרך אגב גם אם לא הית עושה זאת כך היה מגיע לך את כל האהבה ותשומת הלב

ריקי29

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifסיפור מדהים

מזל טוב! כל כך כייף לקרוא סיפורי לידה כאלה! לאחרונה אני כל כך ריגשית שכל סיפור כזה גורם לי לבכות....

למעלה