למי שלא שמע...

ד ר ו ר 1

New member
למי שלא שמע...

על אנשי רשימת הרצליה שלנו אני שמח להציג את הרשימה הנהדרת בראשות יעל גרמן: יעל גרמן יהונתן יסעור רות רזניק טובה רפאל אלי כחלון אייל אורון עדינה זילברשטיין יוסי בן אלטבט מאיה קרבטרי אביתר שטרן עודד הס עמוס חוגג

בנזין 95

New member
שחכת מישהו הכי חשוב

הראשון ברשימה, אפילו לפני יעל גרמן, יריב בן אליעזר.

lulla b

New member
למה להשמיץ?

תפסיקו כבר את ההשמצות האלו! בן אליעזר הוא רק מנהל הקמפיין של גרמן, הוא אינו עומד בראש הרשימה וכלום. גרמן היא ראש הרשמיה ואח"כ כל מי שנכתב שם!

אם תסתכל בהודעותו אמת וחובה..

תבין שהוא לא תומך רשפי, למרות שתמיד חשבתי שהוא תומך גרמן.

רגע, שניה

תנו להרגע מהשוס הזה... זה היה סאטירי. זה היה מבריק. "בן אליעזר לפני גרמן ברשימה". וואווו. אין. ענק אתה. אתה תקעת לה חביבי. אתה הכנסת לה באבי אביה. לדעתי אחרי זה, היא צריכה לפרוש. אין דרך להמשיך ככה. תשואות.

לפני שהוא יראה

הוא כותב את שמו כך-איל עם י' אחד בלבד ובלי שתי י'. שים לב, הוא מאוד קפדן בשמו...

היא גם ראש העירייה שלי

עד הבחירות. אחרי הבחירות, נראה. אם היא תיבחר - היא תהיה ראש העירייה שלי אם היא לא תיבחר - היא לא תהיה ראש העירייה שלי ואני מאד מקווה שהראל ייבחר, ואז הוא יהיה ראש העירייה של כולנו.

ד ר ו ר 1

New member
אני שואל ברצינות

למה אתה חושב שדווקא הראל ניסנוב מתאים להיות ראש העיר?

אסביר לך מדוע הוא ראוי

יש לו קבלות מוכחות בעשייה ציבורית, אם במסגרת השכונה שלו, אם במסגרת בתי הספר בהם לומדים ילדיו, וגולת הכותרת במסגרת תפקידיו השונים בועד ההורים העירוני. הוא בין האחראיים העיקרים, לתכנון וביצוע המהפך בתקציבי החינוך בעיר. הוא איש ישר. הוא תושב העיר, נולד וגדל בה. הוא איש ארגון יוצא מגדר הרגיל, משלב את כל הכוחות, מהווה גשר ביניהם, וסוחף עמו את הציבור להישגים ולהצלחות. הוא מבין לעומק את הצרכים והמצוקות של התושבים. הוא איש עבודה. יש לו גרעין גדול מאד של פעילים מתנדבים עם קבלות והישגים במישור הציבורי, איננו מוקף ביועצים חדי לשון בוטה וחסרי כל רגישות חברתית. הוא איש פוליטי, חבר מרכז הליכוד, עם יכולת לפתוח דלתות בכל משרדי הממשלה (היה בעבר יועץ השרה לימור לבנת). גם במסגרת חברותו בליכוד, הוא נון קונפורמיסט, הראל הוא בין האחראים העיקריים לסילוקו של אלי לנדאו מהעיר, אלי לנדאו, גם הוא ליכודניק, איש סודו של שרון. כל זאת בנוגע לעבר - וקצת בנוגע למטרות העיקריות אשר פורסמו השבוע באחד מהעיתונים המקומיים. 1) הצערת העיר, טיפוח החינוך והנוער. 2) שמירה על תושבי העיר הצעירים, מתן עדיפות לבנייה לזוגות צעירים 3) התייחסות לתושב כאל בן אדם (ולא כאל לקוח) 4) שינוי רדיקאלי בגביה העירונית, מגביה דראקונית ומסוכנת לגביה אנושית ויעילה (כולל שימוש באמצעי גישור במקום הגביה המשפטית שהשתלטה על הרצליה, אשר חוקיותה מוטלת בספק - ואשר עולה לעירייה ולתושבים המון כסף) 5) הורדת לשכת ראש העירייה לקומה הראשונה בבניין העירייה (אקט שנראה סימבולי אך משמעותו רבה ביותר - בייחוד לאורו של שלטון מתנכר לאורך 20 שנה). אגב חיפשתי קצת מתוכניותיה של ראש העירייה המכהנת לקדנציה הבאה, האם פירסמה מצע? האם פורטו פורמאלית המטרות או סדרי העדיפויות לקדנציה הבאה? הייתי מצפה מראש עירייה מכהנת, המובילה כעת בסקרים שהיא בעצמה הזמינה, שתפרט לנו מה בכוונתה לעשות בקדנציה הבאה.

או בקיצור

הוא יודע את התורה, מכיר את העבודה, יש לו המון מרצ, הוא הוא יביא לליכוד השורות ולאיחוד הלבבות, רק הראל יביא את השינוי.

ד ר ו ר 1

New member
גם ליעל גרמן

יש הוכחות בעשייה: - היא קידמה את החינוך לרמות שלא היו כמותן ב 15 השנים האחרונות!. - היא אישה סופר ישרה!. - היא תושבת העיר - היא בעלת עשייה וניסיון> חברת מועצת העיר הרצליה משנת 1993, וראש עיריית הרצליה משנת 1998! - היא לוחמת למען הצדק והחוק! - היא אנושית! קיצור- היא הבן אדם המתאים ביותר להיות ראש עיריית הרצליה! כי הרצליה בדרך הנכונה!

כמו שאמרנו...............

הראל נ' יעל אתה מהמר על יעל ואני, על הראל ולי יש נימוקים למה הוא טוב יותר ולך ודאי נימוקים מדוע היא טובה יותר והבוחר יגיד את דברו.

Gwendolyn

New member
אה! אז הוא זה שאחראי על ההדרדרות

של מערכת החינוך הארצית! עכשיו הכל ברור. אכן, נשמע לי ממש מתאים שאדם שיעץ לשרת החינוך הכי גרועה שהיתה בעשור האחרון, יתימר להבין בחינוך. חוץ מזה, אין למר ניסנוב עוד נושאים. בעצם - מתן עדיפות לדיור לזוגות צעירים. סבבה. רעיון מצוין. העניין הוא שגרמן כבר חשבה עליו קודם. ולכן היא קידמה תכניות בנייה רבות, ובהן לפחות כמעט 1000 יחידות דיור המוקדשות לזוגות צעירים. אז מה ניסנוב הזה מנסה לקדם??

בנזין 95

New member
COPY PASTE מדברי יקירי א.ק

יש לו קבלות מוכחות בעשייה ציבורית, אם במסגרת השכונה שלו, אם במסגרת בתי הספר בהם לומדים ילדיו, וגולת הכותרת במסגרת תפקידיו השונים בועד ההורים העירוני. הוא בין האחראיים העיקרים, לתכנון וביצוע המהפך בתקציבי החינוך בעיר. הוא איש ישר. הוא תושב העיר, נולד וגדל בה. הוא איש ארגון יוצא מגדר הרגיל, משלב את כל הכוחות, מהווה גשר ביניהם, וסוחף עמו את הציבור להישגים ולהצלחות. הוא מבין לעומק את הצרכים והמצוקות של התושבים. הוא איש עבודה. יש לו גרעין גדול מאד של פעילים מתנדבים עם קבלות והישגים במישור הציבורי, איננו מוקף ביועצים חדי לשון בוטה וחסרי כל רגישות חברתית. הוא איש פוליטי, חבר מרכז הליכוד, עם יכולת לפתוח דלתות בכל משרדי הממשלה (היה בעבר יועץ השרה לימור לבנת - במשרד התקשורת). גם במסגרת חברותו בליכוד, הוא נון קונפורמיסט, הראל הוא בין האחראים העיקריים לסילוקו של אלי לנדאו מהעיר, אלי לנדאו, גם הוא ליכודניק, איש סודו של שרון. כל זאת בנוגע לעבר - וקצת בנוגע למטרות העיקריות אשר פורסמו השבוע באחד מהעיתונים המקומיים. 1) הצערת העיר, טיפוח החינוך והנוער. 2) שמירה על תושבי העיר הצעירים, מתן עדיפות לבנייה לזוגות צעירים 3) התייחסות לתושב כאל בן אדם (ולא כאל לקוח) 4) שינוי רדיקאלי בגביה העירונית, מגביה דראקונית ומסוכנת לגביה אנושית ויעילה (כולל שימוש באמצעי גישור במקום הגביה המשפטית שהשתלטה על הרצליה, אשר חוקיותה מוטלת בספק - ואשר עולה לעירייה ולתושבים המון כסף) 5) הורדת לשכת ראש העירייה לקומה הראשונה בבניין העירייה (אקט שנראה סימבולי אך משמעותו רבה ביותר - בייחוד לאורו של שלטון מתנכר לאורך 20 שנה).

Gwendolyn

New member
צר לי

אבל כל הנושאים שהוא חוזר וחוזר וחוזר עליהם קשורים בצירים ונוער. א. הוא חוזר על המילה הצערה. ב. הורדת הלשכה לקומה ראשונה. ןואללה - זה ממש אידיאולוגיה כבדה! מלבד זאת אין צורך בזה מאחר ובניין העירייה כמו כל בניין עירני בעיר, הונגשה לנכים.

למעלה