למי שמאמין!

galit37

New member
למי שמאמין!../images/Emo23.gif

התחלתי ללמוד קורס רייקי 1, אצל אישה מאוד מדהימה בחולון, שנותנת לי המון כח, שיש לה נכד שהוא pdd וקודם הרבה מאוד בעזרתה. למי שלא יודע רייקי על קצה המזלג זהו טיפול שבעזרת הידיים מעבירים אנרגיית ריפוי לחלקים מסוימים בגוף, והילדים שלנו עם התקשורת עובדים הרבה עם הגרון ששם זה צ'אקרת התקשורת... המחיר של הקורס הוא ממש לא בשמיים בין 250-500 ש"ח לקורס. והזמן גם לא מצריך הרבה השקעה - מפגש של 3 פעמים בערך 3 שעות כל מפגש. וזה נותן כלים לנו האמהות לטפל בעצמנו ובילדים שלנו. אשמח לתת פרטים נוספים למי שירצה.

jhon86

New member
כן וקיבלת גם מסטר ברייקי ובקרוב

גם תתחילי ללמד מסטר ברייקי 1 2 3 4 5 6 7 8 9 והנה שיטת אינסטנט חדשה שכולם במועדון המסטר שמסטר מענייין גם הפתי מאמין ושיהיה ברור זה לא שאני לא מאמין באנרגיות טובות ותמיכה וכו אלא שאת נשמעת עיסקית בקיצור מתוקה נכנסת לעסקי השווק היא בטח הבטיחה לך שאם תביאי אנשים יהיה לך קורס מסטר בחינם ואז תתחילי ללמד ולעשות כסף במכירת מסטר ברייקי זה מוכר וידוע ומתאים למצב החינוך בארץ אולי תלכי לבזבז זמן על דברים קצת יותר רצינייים ?

Diana M

New member
שלום ג'ון

וברוך/ה הבא/ה לפורום. גלית, היא אמא לילד בעל צרכים מיוחדים וחברה פעילה ויקרה בפורום. אין שום סיבה או הצדקה לתגובה הצינית והפוגעת שלך, להודעה שלה. ובענין רייקי, אני תומכת בכל דבר הנותן תחושה והרגשה טובה. לא אחת שמעתי עדויות בזכות הרייקי ואני חושבת שאין שום דבר רע לנסות שיטה זו בעיקר אם היא נותנת הרגשה טובה ועשויה לשפר את הקשר עם הילד גם אם לא תביא להתקדמות מובטחת לגבי ה-PDD דיאנה

jhon86

New member
אני מקבל את דבריך בהכנעה רבה

אין ולא היתה בכוונתי לפגוע בה אולם יש צורך להזהיר מפני מצגי שווא לא לכותבת אלא לקורא ועל כך מצאתי עצמי ממה שראיתי ביעניי את מצגי שווא לתת את דברי אני מתנצל אם הגברת נפגעה אולם טוב אם היא גם תשאיר את החוויה היחודית כנכס של עולמה הפרטי ולא תשווק אותה כמתכון אינסטנט

שרון123

New member
נאלצת לא להסכים

כמה מההמלצות הטובות ביותר שקיבלתי, היו בפורומים. כמובן שאני תמיד שמה לב אם זה מישהו מוכר שממליץ, או אורח שבא לרגע, רק לשם כך. וכל משתתף בפורומים צריך לדעת שהם פתוחים לכולם, ולהיות בררן בקשר לפירסומות, כמו פירסומות בכל מדיה אחרת.

galit37

New member
מכל ה- ../images/Emo23.gif

את ממש כמו אמא שמגוננת על הגורים שלה ואין מילים לתאר את האישיות המקסימה שלך כל פעם מחדש. זכותו של ג'ון לחשוב איך שהוא רוצה, אולי הוא נפגע פעם מאנשים שמכרו לו לוקש או משהו כזה, ובגלל זה הוא מגיב איך שהוא הגיב. המטרה של ההודעה שלי היא באמת ובתמים לתת רעיון לאמהות של ילדים עם צרכים מיוחדים, לשאוב כוחות שמי כמונו יודע כמה אנו זקוקים להם (לכוחות), גם במקומות האלה. אנחנו האמהות (ואני יודעת משיחות עם הרבה חברות גם לילדים עם צרכים מיוחדים וגם לילדים רגילים) מטפלות בילדים ולפעמים שוכחות את עצמנו, ולא מזיק מדי פעם לעשות משהו למען עצמנו. וחוץ מזה למה לא לפרגן למטפלת כלשהיא שעשתה לי להרגיש כל כך טוב.

doroniz

New member
רייקי ואמונות אחרות

גם למי שלא מאמין - נחמד לשמוע חוויות והתנסויות של אחרים. כל אחד (ואחת, סליחה על בכתיבה בלשון זכר) צריך לעשות את הבחירה שלו. ג'ון - מדבריך משתמע כאילו ממש שמעת מה המטפלת אמרה לגלית. כדאי ללמוד ולכבד ולהכיר אנשים לפני שיוצאים בהצהרות בוטות כשלך: "אולי תלכי לבזבז זמן על דברים קצת יותר רציניים?" אולי גם אתה אב לילד עם צרכים מיוחדים, אבל נראה לי שלא. לכן אומר לך משהו אולי מעליב קצת אבל אמיתי - אם היית במקומנו (הורה לילד/ה עם צרכים מיוחדים) המחפש תקוה ועזרה מכל מקום ומכל תחום - לא היית מזלזל כ"כ. אני לא חושב שרייקי זה משהו "לא רציני" או "בזבוז זמן". דורון.

h a n a

New member
גלית יקרה../images/Emo141.gif

גם אני מאמינה ברייקי. לאמי ולאחותי יש רייקי 2 ובאמת כאשר בני מסכים שהן תטפלנה בו (הוא סובל מבעיות רגשיות) והן מטפלות בו בעזרת רייקי הוא רגוע יותר. אני בעצמי הלכתי להקדמה לרייקי ומתכננת בעתיד הקרוב ללמוד אצל מטפלת שטיפלה בי בדמיון מודרך. אני גם חושבת שללמוד רייקי זו חוויה שאי אפשר לתאר אותה במילים.בהצלחה.

freearth10

New member
קצת חום ../images/Emo42.gif ורוגע

שלום לכם, כמטפלת אלטרנטיבית (לא רייקי) לצערי
(עדיין) וכאחת שעובדת בעיקר עם ילדים אני יכולה לספר לכם שמידי פעם בפעם אני מניחה את ידיי בתנוחות של רייקי במקום מאוד רגיש בגוף ותוך כמה דקות הכאב אכן עובר. וההרגשה היא של נינוחות והרפייה. הרבה מהילדים שבהם אני מטפלת הם ילדים שגדלו כמעט ללא מגע ומגע עושה להם כל כך טוב.

גם אני סיימתי השבוע קורס רייקי

והיה ממש כיף אמיתי. הסיבה העיקרית שרציתי ללמוד היא באמת היכולת לעזור לבני להכנס לשלווה ולהרדם בערב כי לפעמים ההשכבה נגמרת קרוב לחצות. במיוחד כאשר הוא בתקופות קשות כמו לאחרונה, אני מעדיפה שיהיה לי בידיים כלי טבעי ולא פרמקולוגי שיוכל לעזור לו להרדם. גם אמא שלי שעבדה שנים במערכת הרפואית למדה רייקי לפני כמה שנים והיא עזרה לי ולבני פעמים רבות. הרייקי היא טכניקה שאינה מחייבת אמונה כדי שהיא תעזור והיא קיימת כבר שנים רבות. בקורס עשינו אחת לשנייה טיפולים וזה הכניס אותי לשלווה שכבר לא הייתה לי שנים . ובתור אמא לילדים עם צרכים מיוחדים ויום שלא נגמר -שלווה היא נכס גדול במציאות הנוכחית.
וכמו שאומרים ברייקי: אור ואהבה לכולנו, גם לג'ון שלמד פה שיעור קטן- וטוב שכך
.

למעלה