למי שמבולבל מהבירות

אל פורטוקל מוז קרה אזר בורצ´ונס(../images/Emo13.gif

בורצ´ון=שיכור...מונצ´וס אנייוס נו דישי אסטה פלברה(
בואנוס דיאס א-טודוס. אמניינה אי שבת נו וו סטר אקי. מסטן טומנדו אל קומפיוטרו. שישי שבת לא אהיה ברשת אני משדרגת את המחשב. שבת שלום לכולם
נ.ב. אני מכינה לשבת שוק טלה, למישהו יש מתכון. קניתי שוק עם העצם. אמרו לו שצריך לאפות כ-2.5 שעות... כבר תיבלתי, עשיתי חורים בבשר עם סכין והכנסתי שיני שום, מרחתי בשמן זית ותבלינים... לתבנית אוסיף עוד שמן זית, ויין אדום... בנות מה דעתכן? אני עושה אימון לקראת ראש-השנה, אם יצא טוב, אכין גם לחג.
 

avielss

New member
קה סה מלוגרן אסטוס פורטוקלס

פין א קה סה פואדה אנקשר אונה מנסזה טומה אורס אמא רקלמס דה בירס מטן פישין
 

avielss

New member
כל הכבוד...שדרוג

אי אל מיו נססיטה אמא נו איי פאראס.
 
אביאלי....למה כמה עולה....

שידרוג? ולמה עושים את זה בד"כ? נו אינטנדי סה בובה
 

Sarika

New member
יאמי../images/Emo70.gifיאמי../images/Emo70.gifדה צ´ופאר לוס דאדוס

חונה,
אונה רצפטה מוי בואנה,פואדס אג´וסטה פטאטאס אל טיפסין. אחלה מתכון, את יכולה להוסיף בתבנית תפו"א, זה יוצא "חבל על הזמן". ברכה אי סלוט, לבריאות.
 

RORGAD

New member
איזה תבלינים שמת? אני בכל אופן

מוסיפה לתיבול גם רוזמרין, קורנית, ומעט אורגנו, את השוק טוב לעטוף עם חתיכות גסות של פלפל שחור, וכמובן יין אדום יבש, את המתכון אתן מחר בבוקר בהודעה שלי שיהיה לכולם, או אפילו עוד שעה, כי אני רוצה להתקלח עכשיו.
 
למעלה