למי שמבין בלבד

dory30

Well-known member
יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 10 במחשב נייד של לנובו. לאחרונה קיבלתי הצעות לשדרוג לגרסת ווינדוס 11. מה הבעד ונגד לביצוע פעולה זו? אשמח לקבל הסבר.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 10 במחשב נייד של לנובו. לאחרונה קיבלתי הצעות לשדרוג לגרסת ווינדוס 11. מה הבעד ונגד לביצוע פעולה זו? אשמח לקבל הסבר.
בגדול זו אותה גברת בשינוי אדרת. יכלו לעשות עידכון ל10 ולא לקרוא לזה 11. יש אבטחה משופרת ב11 . שינויי ממשק זה אישי כל אחד ותחושתו, לי זה לא שינה. הגדרות אוחדו, שוב לי זה לא שינה מי שיש לו בעית מי הזיז לי את הגבינה יהיה לו קשה יותר. יש שיפור בריבוי מסכים ב11 . עדכונים מהירים יותר ב11. בגדול שוב זה לא שינוי ענק ולא מערכת שונה. הרוב אותו דבר, אחרי שמסדרים קצת הגדרות שוכחים אם זה 10 או 11 , לפחות אני ככה. אבל! לא לשדרג, אם רוצים אז רק לגבות מידע במחשב. והתקנה נקיה של 11. ניסיתי שדרוג זה לא עבד טוב ולא רק לי. התקנה נקיה תעבוד יופי. דבר נוסף לא מונעים ממך להתקין מחדש 10 אחרי חודש אם 11 לא טוב לך..יש ל10 עוד תקופה לא קצרה של תמיכה מליאה. זה הכל מפה זו בחירה שלך..אם תעשה חיפוש גוגל חלק ישבעו שלא כדאי לעבור ל 11, חלק ישבעו שהכי כדאי לעבור ל11 . אם לא תנסה לא תדע..

דיברגנט חדש

Well-known member
לדעתי, אם אין משהו ב-10 שמפריע לך ויש אותו ב-11, אין לך מה לשדרג כביטוי הידוע "סוס מנצח לא מחליפים".
מאחר ואתה לא מתכנת ולא צריך להתאים את עצמך למערכת הפעלה מתקדמת, אין לך מה לשדרג.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לדעתי, אם אין משהו ב-10 שמפריע לך ויש אותו ב-11, אין לך מה לשדרג כביטוי הידוע "סוס מנצח לא מחליפים".
מאחר ואתה לא מתכנת ולא צריך להתאים את עצמך למערכת הפעלה מתקדמת, אין לך מה לשדרג.
מה קשור מתכנת? אני מתכנת? אני לא ומזמן עברתי ל11, למה לקשקש בלי דעת למה? רק מוריד את החשק להיות פה...

reasonforall

Active member
באופן אישי אני מתחרט על המעבר. לא שמישהו שאל אותי.. קמתי בוקר אחד ו-11 היה מותקן.
אני עובד כמתכנת והמעבר שיבש לא מעט דברים. גם היום יש לא מעט בעיות עם הכלים בהם אני משתמש לעבודה.

ישנם כל מיני דברים קטנים ששונו, כי פשוט ככה מיקרוסופט החליטו.
יש המון עדכונים (לא הצלחתי לבטל אותם לחלוטין) ולפעמים העדכונים משבשים דברים במערכת.

אז אם אתה שואל אותי - אל תעבור.
אני שוקל לעבור למערכת הפעלה אחרת.

למעלה