למי שמבינה בעוגות חתונה (קומות)
אני ממש רוצה עוגה כזו לחתונה שלי שתתקיים בקרוב. יש לי כמה שאלות,
קודם כל אם במזג אוויר חם של אוגוסט דבר כזה יחזיק בחוץ כי אנחנו עושים בגן.
דבר שני האם העוגה רק יפה או גם טעימה? מה כדאי לבקש כשאני נפגשת עם קונדיטור או מעצב עוגות.. לא יודעת מי..
עוגות זה ממש לא הצד החזק שלי וחשוב לי שהעוגה תהיה לא רק יפה אלא גם אכילה בכל זאת מוציאים על זה סכום לא מבוטל של כסף.
דבר נוסף האם ניתן להחליף את בצק הסוכר במרציפן מבחינת העיטורים וכל זה? פשוט זה יותר טעים..
תודה מראש לעונים!
אני ממש רוצה עוגה כזו לחתונה שלי שתתקיים בקרוב. יש לי כמה שאלות,
קודם כל אם במזג אוויר חם של אוגוסט דבר כזה יחזיק בחוץ כי אנחנו עושים בגן.
דבר שני האם העוגה רק יפה או גם טעימה? מה כדאי לבקש כשאני נפגשת עם קונדיטור או מעצב עוגות.. לא יודעת מי..
עוגות זה ממש לא הצד החזק שלי וחשוב לי שהעוגה תהיה לא רק יפה אלא גם אכילה בכל זאת מוציאים על זה סכום לא מבוטל של כסף.
דבר נוסף האם ניתן להחליף את בצק הסוכר במרציפן מבחינת העיטורים וכל זה? פשוט זה יותר טעים..
תודה מראש לעונים!