למי שמבינה בעוגות חתונה (קומות)

בארבי4

New member
למי שמבינה בעוגות חתונה (קומות)

אני ממש רוצה עוגה כזו לחתונה שלי שתתקיים בקרוב. יש לי כמה שאלות,
קודם כל אם במזג אוויר חם של אוגוסט דבר כזה יחזיק בחוץ כי אנחנו עושים בגן.
דבר שני האם העוגה רק יפה או גם טעימה? מה כדאי לבקש כשאני נפגשת עם קונדיטור או מעצב עוגות.. לא יודעת מי..
עוגות זה ממש לא הצד החזק שלי וחשוב לי שהעוגה תהיה לא רק יפה אלא גם אכילה בכל זאת מוציאים על זה סכום לא מבוטל של כסף.
דבר נוסף האם ניתן להחליף את בצק הסוכר במרציפן מבחינת העיטורים וכל זה? פשוט זה יותר טעים..
תודה מראש לעונים!
 

bali

New member
מנהל
מציעה לך לשאול את השאלה הזו

בפורום אומנות בעוגות, כי יש להם הרבה יותר נסיון עם עוגות מעוצבות לאירועים והעמידות שלהן.

למיטב ידיעתי בצק סוכר הוא העמיד ביותר ופחות יקר ממרציפן, ולכן משתמשים בו. האם אפשר להחליף במרציפן זו שאלה למי שאופים ומעצבים עוגות כאלה


בהצלחה ומזל טוב
 

יצורה

New member
תלוי מי מעצב את העוגה

בעיקרון - העוגה יכולה להיות טעימה מאוד ולדעתי זה צריך להיות תנאי בסיסי. מעצב טוב יידע להכין עוגה שתהיה גם טעימה וגם תחזיק במזג אוויר חם. שולחת לך מסר עם המלצה לאחת כזו.
 

demiLo

New member
מציעה לך קודם כל להחליט מה סוג העוגה

ואז לחשוב על מה יקרה לה בחום..
בכל מקרה, אני משערת שאת עושה את החתונה בערב, ועד שמוציאים את העוגה אפשר לשים אותה בקירור. עדיף לך לא לקנות עוגות עם חלב/גלידה, אלא יותר קרמיות (מביצים) ומרציפן שורד נפלא בחום.
לבחירת עוגה לחתונה של חברה מאוד טובה השתמשתי באלבום הזה
מקווה שיעזור לך והמון מזל טוב:)
 

בארבי4

New member
תודה

חלבי אני לא אעשה בכל מקרה כי צריך להיות כשר מבחינת הגן (פרווה).
 
למעלה