למי שמחפשת טבעת "פשוטה"

שירי71

New member
למי שמחפשת טבעת "פשוטה"

לכל מי שמחפשת טבעות שהן לאו דווקא עבודת יד ושהן כמה שיותר פשוטות, כולל טבעות מאט וכולל דברים פשוטים בקו נקי , הייתי הבוקר ברח´ ביאליק ברמת גן. יש שם כמה חנויות תכשיטים שבתשיים מהן כמעט קניתי טבעת על דעת עצמי (ואתן יודעות שאני עד שמחליטה משהו העולם יכול להתהפך). והמחירים שם ממש רחוקים רחוקים מלהתקרב לאלפיה. הקיצר מומלץ!

שירי71

New member
אגב לגבי טבעת מרובעת - שאלה

האם יש בעיה עם זה מבחינת כשרות?

אתי@

New member
לא!!! גם הטבעת המקסימה של בצ´ול וגם

הטבעת של חברה שלי הן מרובעות וכשרות. יש כללים לגבי כשרות של טבעות ובשום מקום לא יציעו לך טבעת נישואין לא כשרה - הם לא יקחו את הסיכון... יש טבעות מרובעות משגעות - אני מאוד בעד!

שירי71

New member
ראיתי מרובעת משגעת

שלא היתה מאט אבל למרות הברק בזהב הצהב היא היתה פשוט - אני!!!! נראה לי אני סוחבת את חבר שלי לשם מחר

oritpl

New member
טבעת

שירי היי אני מרגישה כאילו אני כתבתי את ההודעה הזאת כי ביום ו´ הזה לאחר חיפושים חוזרים ובהלת מהמחירים הגבוהים לטבעות, רכשתי, החתן רכש את הטבעת נישואים שלי ב360 שקל בלבד, זו טבעת עבה, מסיבית שמתאימה ל"כללי הטקס" כן ירבו מקומות כאלה. מזל טוב

ציפורוש

New member
גם אנחנו מצאנו טבעות יפות מאוד,

ושתי הטבעות ביחד עולות 500 ש"ח! (המוכר עיגל למטה את המחיר) בחנות בנתניה.. של עמי טבעת עם פס מעוגל לאורך הטבעת, והיא נראית ממש מסתובבת (נראה שהחישוק מסתובב על הטבעת) בגלל הצורה שהאור נופל עליה.. ושלי גלית, חצי זהב וחצי זהב לבן, עם חריטה לאורך הטבעת בין הזהב לזהב הלבן.. ממש מתאימה לי.. ומאוד עדינה ויפה.. אז תדעו שיש טבעות במחירים ´שווים לכל נפש´, ובדרך כלל החנויות האלו יהיו קטנות יותר אולי, ולא בדיזנגוף, ואולי בחנות השכונתית בכלל שווה לחפש..

שירי71

New member
ספרי על הטבעת...

זה כייף לשמוע שעוד אנשים עשו את עניין הטבעות וגם לא במחירים מרקיעים... גם אנחנו (ראו למטה איפה שהוא כתבתי שקנינו) ושתיהן יחד לא הגיעו לאלף שקלים.

אתי@

New member
תתחדשו ../images/Emo13.gif איפה קניתם ../images/Emo35.gif

אם אפשר - שם וכתובת... תודה

רחלי1

New member
אני מזדהה...

אנחנו, למשל, סתם יצאנו לטייל בבית האופרה בת"א, והצצנו בשביל ההתרשמות בשדרת המעצבים הקטנטנה של התכשיטים, בקומה העליונה. תוך שניה וחצי של ספונטניות קנינו שתי טבעות יפהפיות, במידות המדוייקות, ושילמנו 850 ש"ח מנצנצים ולא כבדים בכלל. אגב, משעשע לציין שהטבעת שלי עלתה בס"כ 210 ש"ח, ושל בח"לי היתה ה"יוקרתית" יותר מבחינת המחיר. שתיהן נראות ומרגישות מליון דולר, ואין לנו שום בעיה עם זה שהן לא מבית היותר של פדני או שטרן.....
זהו. הייתי חייבת להשתתף בהילולה....

oritpl

New member
טבעת

היא רחבה והעיטור שלה בתוכו הוא כאילו נוצץ כך שהמראה נראה מבריק ומרשים לחבר שלי היה זיכוי אז הוא קנה במקום אחר ב 350 ש"ח, שלי עלתה 360 קניתי ביהלומי טוקוב בביאליק, לא חנות זוהרת במיוחד, אבל בגלל זה אלו המחירים.

למעלה