למי שמחפש להבין את האלבומים החדשים:

fuzzims

New member
למי שמחפש להבין את האלבומים החדשים:

KID A הוא אלבום חורף מושלם... שמעביר אווירה מאוד מסוימת- נראה אותכם משמיעים אותו מהתחלה ועד הסוף כשבחוץ מבול ואתם לבד בבית ... אין יותר טוב מזה... טראקים כמו: Everything in its right place, How to disappear, In Limbo, Idioteque, Morning Bell, Motion Picture Soundtrack - הם מהטראקים הטובים ביותר שרדיוהד בצעו לטעמי, אבל חייבים להקשיב להם כמו שצריך ולתת להם 100% תשומת לב בשביל באמת להכנס לאווירה. AMNESIAC אלבום קצת יותר קשה לעיכול כי השירים פחות מתמזגים ליצירה אחת, והוא האפל, החדשני והמקורי ביותר של רדיוהד, ויש בו טראקים מעניינים, כמו: Pyramid song - מרגש וסוחף Pulk/Pull - נסו להכנס לזה, קטע מעבר מעולה You and whose army, I might be wrong Knives out - גיטרות! רדיוהד במיטבם Dollars and cents - קטע שנבנה ונבנה - אפל במיוחד Hunting bears - משלים את IMBW Like spinning plates - מדהים מילולית ומוזיקלית (נסו לשמוע אותו הפוך) Life in a glass house - קטע ג´אזי תגובות יתקבלו בכיף

A Pig in a Cage

New member
באמת הזכרת לי

קצת אחרי שקניתי את אמניזיאק הכנסתי את Spinnig Plates למחשב ושמעתי אותו הפוך, וזה נורא הגניב אותי אז. ילדים, אנא נסו זאת בבית

fuzzims

New member
ואם אתה רוצה באמת להשתעשע

נסה למצוא מילים ומשפטים בעלי הגיון בגרסה ההפוכה. אני מצאתי 3 ביטויים שונים!

my BEND

New member
מממ

איך בדיוק שומעים שירים הפוך? זאת אומרת בעזרת איזו תוכנה? ווינאמפ יצאו עם פלאג אין חדש? :) גם אני רוצה בקיצור

למעלה