למי שמחפש, קצת ציוד מקצועי

EB10000

New member
AVID PRO TOOLS רק 2500$?

לא מבין את התמחור הזה של תוכנות.. זה בסה"כ אחדות ואפסים... אגב הערכה המלאה והכי עדכנית זמינה להורדה ב PIRATE BAY. הורדתי פעם ולא הצלחתי להבין מה אפשר לעשות איתה מרוב שהתוכנה מורכבת... מן הסתם, למי שיש אולפן פרטי לשם תחביב, יעדיף את הפתרון החינמי..

אם תקנה לאישתך ביקיני, תבין.

כשם, שכאשר קונים "חתיכת בד" של 40 ס"מ מרובעים ומשלמים מאות שקלים, כך גם בתכנה.
לא הבד הוא שעולה כסף. עולה כסף המותג וכל מה שמסביבו.
ובאשר לתוכנה, אפילו היא רק "אפסים ואחדים", מישהו צריך לשים את האפסים והאחדים במקומם. ולשים אותם במקומם, יכול לעלות בעשרות ואפילו מאות שנות אדם!
התוכנות המקצועיות משרתות אנשי מקצוע בתחומם, אשר מתייחסים לתוכנה כ"כלי עבודה" וכלי עבודה עולה כסף!
עבודה טובה יכולה להעשות בכלים טובים. כלים טובים עולים הרבה כסף.
אריאל אריאלי

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הכל טוב ויפה, ואתה צודק. כלים טובים עולים הרבה כסף,
וכדי לעשות עבודה טובה. עליך להיות בעל מקצוע טוב, ולהיעזר בכלים ראויים. אבל בבית? מה אנו עושים כבר בבית? כמה אנשים התקינו אולפן בביתם? פעם חלמתי על משהו בכיוון, כשעוד התעסקנו עם טייפ סלילים. אבל עידן הסלילים עבר, וגם אז, לא היו לי המשאבים להיכנס לזה.
מה שכן מעודד אותי, זו העובדה, שלמרות הכל, ועל אף העובדה שענף ה-CD משתכלל, אנשים חוזרים בכל זאת לתקליטי הוויניל...

עולם הנמלה - יש בעלי חיים עם ראייה מוגבלת להגנה מפני חשיפה

יש בעלי חיים שכל שהם רואים זה איומים. אילו בעלי חיים פרימיטיביים, עם עין פשוטה יחסית ומוח קטנטן. מוח שאינו מסוגל להתמודד עם כל המידע שתמונה מפורטת תספק...
לא כל דבר אנחנו מייד קונים. זה לא נכון אפילו לילדים שמטיילים עם ההורים בחנות צעצועים.
אז הנה ענף, של שמע מקצועי. קצת חשיפה, ואפשר להמשיך. לא מתים מזה.
תהנה מהוויניל שהיא מדיה פרימיטיבית ומאוד לא איכותית.
ענף ה-CD הולך ונעלם. רוב המוזיקה נרכשת היום מהרשת באופן מכוון.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
איני יודע אם אתה מודע לדבר, אבל העין המשוכללת ביותר
התפתחה במים, אצל הדגים. כאשר בעלי החיים החלו לצאת ליבשה, העין המשיכה והתפתחה, ואפשר לומר, שהעין האנושית היא אחד מההישגים בתחום, אבל....
ככל שהיא השתכללה, היא נותרה מושתת על עין הדג ועל הצרכים שהראייה במים הכתיבה. לא נוצרה כאן עין "יבשתית" ספציפית, אלא (שוב אני חוזר על עצמי), נותרנו עם עין שנועדה לצפייה במים ולאחר מכן, עברה שדרוגים כאלה ואחרים.

לכן, אם לדג יש יכולת לחשב זווית שנובעת משבירת זווית האור בין מים לאוויר, הרי שלנו אין את היכולת לחשב את הזווית במים, כשאנו מביטים בהם מהאוויר וזו רק דוגמא אחת.

והחזרה לתקליטי הויניל? עובדה! תראה אילו פטיפונים משוכללים ויקרים היצרנים ממשיכים לייצר ולפתח. זה לא שאני מחפש לחזור לטכנולוגיה הפרימיטיבית הזו. זה אנשים רבים ובעלי ממון מחפשים זאת. וזה שה-CD הולך ונעלם? זו שטות, כי גם ברשת המקוונת (ולא "מכוונת" אגב), המקור הוא דיגיטלי. נותרנו שוב עם אותה טכנולוגיה שככל שהיא נקייה מרחשים ורעשים מעצבנים, היא אינה זהה למקור.

לך לחשבון הבנק של ביל גיטס: כולו רווח מאפסים ואחדים...

שלום
תוכנה היא מסוג המוצרים שהשיכפול עולה פרוטות, אך הפיתוח עולה הון.
לגבי החלק הפירטי, כל אחד והסגנון שלו. כבר נאמר שכל ישראל עותק תוכנה אחד והמון גיבויים.

ortodox

Member
תמחור אינו רק ענין של עלויות..

שאם לא כן 100 שקל היה תמחור מופרז עבור ציור של ואן גוך. מסתבר שיש גם מרכיבים אחרים, כמו מומחיות, כשרון, ביקוש ער, סתם מיתוג, ועוד כהנה וכהנה. ומכיוון שלמעט עלויות בפועל אותן ניתן לחשב בדיוק מספרי, כל השאר אינם ניתנים למדידה ולכן מסורים לשיקול דעתו הבלעדי של המוכר, נכון יותר לכלל האצבע הקובע שהמחיר הסופי יהיה זה אותו מוכן הקונה לשלם.

ממה זה יתן לי? כלום

הערך המוסף לא שןןה לילמוד את זה
מה שיש לי בבית . מעולה . לא רוצה לדעת מעבר לזה כלום .
זה סתם קשקשת ברשת . הקישור הזה
וצה זה שייך לאדיו ביתי ???

אותו סגנון בריוני

לא רוצה לדעת על TV כלום. אין לו ערך מוסף. מה שיש לי בבית מעולה, זה סתם קשקשת ברשת.

תוכל באותו נוסח לבחור כל נושא ולכתוב עליו את משפטי המפתח שלך (בסגנון שכונה).

מיכאל

שלום
אתה יעצתה לי אישית לילמוד
לא מעניין אותי . את האחר אולי כן
מה זה שייך לביריונות

הכרזת מלחמה

אתה מתנהג שונה (ומוזר) מאז הבקשה להפסיק להתעסק פה ב-TV. אתה אנטי הכל.
והתשובה שלך לא נעימה ולטעמי בריונית:
כאשר אני נתקל בנושא שפחות מעניין אותי, או שאני לא קורא, או שאני קורא קצת וממשיך. למה להגיב כך? התגובה היא אכן מעשה בריוני, שנועד להתריס כמו ילד שמחפש דרכים להראות שהוא כועס או ברוגז.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
או או מר לנג.. כדאי שתתעמק בקריאת המשפט שאתה בעצמך כתבת:
"כאשר אני נתקל בנושא שפחות מעניין אותי, או שאני לא קורא, או שאני קורא קצת וממשיך. למה להגיב כך? התגובה היא אכן מעשה בריוני, שנועד להתריס כמו ילד שמחפש דרכים להראות שהוא כועס או ברוגז." הכותב, להזכירך, הוא מר מיכאל לנג - האיש שמנהל כאן את הפורום בכבודו ובעצמו.

ובכן, גם כאשר כבודו קורא תגובה שדנה בנושא שפחות מעניין אותו, ראוי שיאמץ את המשך דבריו כפי שכתב קודם במו ידיו. נכון. אתה אכן מנהל, אבל למה להיעזר ביכולת זו ככוחנות לשמה, רק בגלל שזה לא נראה לך? יש אחרים שאוהבים את הנושא? אז, כל זמן שלא פגעו באיש או באושיה, תותיר במטותא את התגובה. תודה על ההבנה.

מה הבעייה ?

אנו הגולשים רוצים פורום חופשי . שכול גולש . יכתוב מה שעולה על רוחו.
כי כאן זה חברה שמכירים אחד את השני . רק בפורום . היו גולשים כמו פריזמן ועזב
מוישה חזר בנתיים . כולל אים יש קישור טוב לפרונו . אנחנו מעל גיל 18
לא ילך נידאג להחליף אותך בתור מנהל הפורום
אתה לא תנהל את הפורום לעולמים . !!! אתה הרי זמני כאן .
או שהפורום יהייה ללא מנהל . לא חייב להיות מנהל כאן . אנחנו כבר גדולים
בהצלחה

נדמה לי שהתבלבלו היוצרות

שלום
תפנה להנהלת הפורומים ותבקש לנהל את הפורום.
כל עוד אני מנהל אותו, אין לי עניין לקבל עצות איך לעשות זאת.
אתה מאיים עלי, אם לא שמת לב!
נדמה לך שאתה יכול לכתוב הכל, אך עלי להזהירך שיש גבול לחוצפה שלך.
כמו כן, נושא הקיטורים שלך ושל כ"א אחר הגיע פה לסיומו, בעזרתך האדיבה.
המשך הדיון הזה לא יתקיים יותר מעל דפי הפורום.

miromiro

New member
כולל אים יש קישור טוב לפרונו...רק הטכנאי קרמר

למעלה