למי שמכין ריקוד

pumpkin

New member
למי שמכין ריקוד../images/Emo35.gif

איזה ריקוד אתם תבצעו ? לפי איזו מנגינה ? וכמה זמן שיעורים לקח לכם ללמוד אותו ? רויטל וסיגל אני זוכרת שאתן בעניין...

סיגל2

New member
ובכן אנו לומדים רק לרקוד ריקודי

ה-60. אנו לא נכין ריקוד משלנו, לפחות לא כפי שזה נראה כרגע. התחלנו ללמוד בצעד הנכון בגבעתיים ונראה שזה יקח לנו בערך בין 16 ל- 20 שיעורים עד לחתונה. הם מאד נחמדים בצעד הנכון והם מאד מכוונים לריקודי חתונה.

pumpkin

New member
כלומר אתם לוקחים שיעורים כדי לדעת לרקוד באופן כלי יותר טוב

סיגל2

New member
כן, אנו לוקחים שיעורים כדי לדעת

לרקוד באופן כללי, אנו מאלה שלא אוהבים להיות באור הזרקורים ולתת הופעה,למרות שמן הסתם בערב הזה אנחנו אכן נהיה באור הזרקורים. כמו כן לפי הזמן שנותר לנו עד לחתונה עם כל החגים באמצע לא נוכל גם ללמוד לרקוד וגם להכין ריקוד משלנו.

אתי@

New member
אפשר להציע רעיון???

(למרות שאנחנו לא עושים שום ריקוד...) מה את אומרת על הריקוד של מיה וואלאס ווינסנט וגה בסרט "ספרות זולה"??? לדעתי זה ע-נ-ק-י

pumpkin

New member
אני לא זוכרת ../images/Emo4.gif

את יכולה להזכיר לי בבקשה באיזה סיפור בסרט זה נמצא

אתי@

New member
הוא לוקח אותה לבלות באיזו מסעדה

נוסח שנות ה- 60 ויש תחרות ריקודים. הם משתתפים בתחרות (וזוכים). יש שם את הקטע הזה שהם מעבירים את האצבעות מעל העיניים (כמו מספריים)... נו, את לא זוכרת???

pumpkin

New member
בטח שאני זוכרת ../images/Emo13.gif

אבל זה לא נראה קצת מצחיק לחתונה ? אני חשבתי על משהו יותר רומנטי...

אתי@

New member
זה מה שיפה בעניין, למה להיות

רציניים
תעשו משהו נחמד שיעלה חיוך על שפתי האורחים
, ולא משהו בנאלי (ואולי קצת מביך..). משהו שיגניב את הצעירים וידהים את המבוגרים... אני מאוד בעד.

אנחנו לומדים בהצע הנכון ברחובות

למדנו לרקוד בעיקר סלסה - בשילוב עם השיר "ריקוד מושחת"- וזה הריקוד המיחוד שלנו, עכשיו שסיימנו את כולו אני ממש מרוצה , ומי שראה אמר שמקסים.

למעלה