למי שמכיר את הבעיה שלי עם רוי קוסטה

Psycho MC

New member
למי שמכיר את הבעיה שלי עם רוי קוסטה

(זה שהוא משחק חרא בכל משחק, יש לו קונדישן חרא, מבקיע ומבשל מעט מאוד, ותמיד מקבל ציונים 4-6), אז נאלצתי למכור אותו ב-10 מיליון דולר לאיאקס... לפחות השגתי מזה 10 מיליון... למי שרוצה יכול להסתכל כמה הוא עולה בתחילת המשחק בכלל - נראה לי קרוב ל30 מיליון דולר! הוא משחק חרא במנג´ר 01-02...

ofer16

New member
לא תמיד

רוי קוסטה משחק חרא! אצלי במשחק טוטנהאם (שדרך אגב, לקחו אליפות!) קנו אותו והוא מככב שם. יכול להיות שהאימונים קשים מדיי, ההוראות לא מתאימות לו, השחקנים האחרים לא משתפים אותו וכו´ השחקן הוא לא האשם היחיד! יכול להיות (בלי להעליב) שהמאמן שלו לא משהו... גם תחת שרביטי, חלק משחקני איפסוויץ´ לא מתפקדים כמו שהייתי רוצה ואני מאשים רק את עצמי...

Psycho MC

New member
תאמין לי...

כבר עונה שנייה שאני מנסה לתקן ת´מצב בכל מיני דרכים, הוא תמיד נשאר אותו הדבר... שומדבר לא משנה, הוא גרוע במנג´ר! בקשר לטוטנהאם: אולי הוא השחקן הכי חזק שם ובגלל זה הוא הכוכב של הקבוצה... ותאמין לי, המאמן לא "לא משהו"...

ziv 20

New member
שלי יש בעיות כאלו עם שחקן אני ...

מארגן משחק אימון מולק הקבוצה הכי גרוע ומארגן אותו בבית ואני נותן לו לשחק בעמדה שלו ואם הוא משחק טוב שם ועובר את ה 8 הוא ממשיך בקבוצה אם לא אני מעיף אותו קבינימט

דווקא הוא עזר לי.

במשחק הראשון שלי במנג´ר החדש (לא ממש חדש, אבל אני הייתי תקוע ב 97) השתמשתי בו לטרייד נחמד עם ולנסיה. רוי קוסטה+עשרה מיליון ליש"ט+2.5 מיליון על הופעות בשביל איימאר. ת´אמת, בנתיים איימאר דיי מאכזב, למרות שהוא כבש את שער הניצחון בפלייאוף (שיטה מגניבה דווקא, חבל שזה לא ככה בכל הליגות) בסוף העונה נגד אטאלנטה. ואגב, ללא קשר לנושא הזה, בגלל שאני לא ממש מכיר את השחקנים האנונימים שכולם פה קונים אוטומטית, רציתי לשאול אם יצא לכם לקנות את מרקז ממונאקו (שהוא כמובן לא אנונימי, אבל גם לא כוכב על)? קניתי אותו באמצע השנה למילאן, וביחד עם נסטה ומאלדיני אני לא ממש סופג שערים. היום הוא הבלם הכי טוב בעולם, אחרי נסטה, מה שלא נראה לי ממש מציאותי. מצד שני, ראובן עובד הבקיע נגדי שלישיה במדי לאציו, אז כנראה שריאליזם זה לא הצד החזק של המגנ´ר הזה.

למעלה