למי שמכיר את ניקה אישית!

aMiT157

New member
למי שמכיר את ניקה אישית!

תגידו לה שהיא פשוט חייבת להפסיק לסדר את הבגדים שהיא לובשת בזמן הופעה!!! זה נראה חובבני, כמו ילדה קטנה ש"מפחדת" שיראו לה, או שתלבש פחות חשוף ולא תצטרך לסדר או שתרגיש חופשי במה שהיא לובשת. שלא תבינו לא נכון, אני מטורף על ניקה! והיא נראית מהמם!!! אבל כול ההתעסקות הזאת שלה באיך שהיא נראית בזמן הופעה ממש לא מקצועית ומורידה לה ברמה, אני אומר את זה כי אכפת לי.. היא פשוט כול כך טובה וחבל. לא מסדרים בגדים על במה, זה חוק!! ושוב אני חוזר.. אני מתתת על ניקה. מה שאני אומר זו ביקורת בונה. כי פשוט ממש חבל, היא הורסת לעצמה. תשימו לב בעצמכם.. שימו למשל את הסרטון שלה מהמסיבה של פוקס.. ותראו איך היא מתעסקת בבגדים כול שנייה.

Ben Love Nikka

New member
עברנו את זה כבר לא?

ניקה מספיק מקצועית ויודעת בעצמה מה כן ומה לא. קרה קורה ויקרה , אבל זה שהיא יצאה ככה בהופעה אחת זה לא אומר שבכל הופעה היא מתפשטת ומסדרת את הבגדים שלה. תודה רבה , קיבלנו . אני גם לא חושב שצריכים להעביר את זה הלאה , היא כבר הבינה לבד. Ben

EMANUELA XD

New member
רגע רגע רגע!!!

נכון לכל זמר יש את הפאקים שלו על הבמה ולכל אחד יש את היחודיות שלו על הבמה ניקה זמרת טובה ומוכשרת מספר אחת בארץ כזמרת ששרה באנגלית-בקרב היא מגיעה עם אלבום בעיברית לניקה יש עוד דרך ארוכה כדי להיות יותר מוכשרת על הבמה הדרך רק מתחילה אני מאמינה שניקה תילמד מטעויות באלבום החדש היא תגבש לעצמה הופעה יחודי עמידה נכונה וסיגנון משלה עכשיו כשניקה נימצאת במשרד הפקות בעל שם טוב יש לה את כל הכח והתמיכה מאחור יש מי שלוקח לידיים וישפר לצד הכי טוב ביותר את ניקה הכיוון להפוך את ניקה למותג ולזמרת בשורה הראשונה- יחצנות וצוות של סטילינג מעצבים ספרים ומאפרים יעשו מהפך איתה!!! הפתעות טובות ואופטימיות מחכות לנו עם הפריצה בקרב- כולנו כאן מהלכים בין הבצים לרגע הנכון -ערב צאת הסינגל הראשון מתוך האלבום יש ויש למה להמתין ושוב בסובלנות ואופטימיות צפוי לנו משהו חדש מרענן -ניקה הולכת לשחק אותה ולהגיע הכי רחוק

Ben Love Nikka

New member
אמן אמן ואמן!

חחח .. איזה סכום נתת... באיזה משרד הפקות היא? היא הייתה בNMC בדיסק הראשון שהם הוציאו, יותר נכון חברת תקליטים .. איפה היא עכשיו ? Ben

EMANUELA XD

New member
ועוד דבר אחד חשוב

מקובל לקבל ביקורת בונה לכן קיים פורום בפורום רואים את הדברים בצורה הכי נכונה פורום זה חלק מאוד חשוב לא פחות ממשרד הפקות יחצנות וכו' וכו'..... דבר יפה מיוחד ויחודי שיש אצל ניקה הכח והנוכחות שלא ניגמרת על הבמה
אלילה בהתגלמותה

EMANUELA XD

New member
בבקשה קבלו את האלילה ניקה

כשניקה רוצה לשחק אותה בענק אין מתחרה לה נוכחות שלא ניגמרת-הכי ענקית שיש

EMANUELA XD

New member
למי יש את הקליפ בגידה?

אני רוצה להעלות אותו ל SHOX לחדש לרענן

למעלה