למי שמכיר ולמי שלא..

fenriz

New member
למי שמכיר ולמי שלא..

מעניין אותכם לדעת מה קורה הרגע במעבר החציה המפורסם באבי רואד?? כנסו ללינק הזה ותגלו!! ת'אמת לא הרבה קורה שם אבל עדיין כדאי!

Ice machinE

New member
מעניין אם האתר היה קיים לפני שנתיים

היה קוריוז של פיטר ג'קסון ועוד כמה חברים בצוות ההפקה של שר הטבעות שהם ניסו לשחזר את ההליכה המפורסמת במעבר חצייה

100police

New member
הצטלמת שם?!

וואי וואי וואי... איזה כבוד, ואני לא ציני... בשבילי הכביש הזה הוא יותר מסתם כביש, לא יודע איך להסביר לכם, כל איש שחוצה שם לא יודע עד כמה מזל יש לא, והאתר באמת חמוד, והלוואי שאני הייתי חוצה את הכביש הזה... לחצות את אבי רואד, איזה כבוד זה יהיה.... אחחח.... והאתר באמת חמוד.

fenriz

New member
נראה לי שראיתי את רינגו ../images/Emo15.gif

עובר שם אתמול בצהריים !!! או שזה היה מישהו דומה

100police

New member
לפי מה שהבנתי....

רינגו גר הרבה יותר רחוק, אבל רק אמרת את זה והחלטתי שעכשיו אני הולך להיות במעקב צמוד על אבי רוד!!! אז למי אכפת לפספס לימודים וארוחות? penny lane is in my ears and in my eyes, but abbey road is in my soul!!!

100police

New member
חיח

אני מתכנן נסיעה לשם, ואני חייב להיות שם יום אחד, בבר מצווה שלי... הכל מסודר, נקווה שיתאפשר... אבל חסרים איזה שנה וחצי, אז לא צריך ציפיות מראש.....

גרמה

New member
נצל"ש...

הנה כבר חזרתי אחרי ההעדרות קלה ואני כבר מספר לכם שכתוב במעריב של היום (21.4) שמוכרים את המכתב(למעשה פתק) האחרון שכתב ג'ון לנון.

nowhere woman

New member
ברוך השב../images/Emo39.gif

בקשר למכתב- אני לא הייתי מוכרת אותו!.. טוב, לפחות זה למטרה טובה..

melancholy man

New member
לא פייר../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוא היה צריך להיות מקום ראשון... האמת מקרטני למרות גאוניתו יכול למלא רשימה שלמה כזו רק עם שירים שלו.

למעלה