למי שמכיר - LEFTFIELD

יפית 30

New member
למי שמכיר - LEFTFIELD

הוציא פעם אלבום גאוני בשם leftisem . האם תוכלו להמליץ לי על עוד דיסקים בסגנון? תודה מראש י.

וואו קשה...

זה אלבום הפרוגרסיב האוס הטוב בהיסטוריה, בכל מקרה יש לי רעיון למשהו שנראה לי שתאהבי, זה לא פרוגרסיב האוס אבל זה האלבום שהפך את המוזיקה האלקטרונית למוזיקת המונים בבריטניה, טוב חדל קשקשת, בואי נגיע לעיקר: Primal Scream - Screamdelica

יפית 30

New member
אז קודם כל

אני שמחה שאתה מסכים איתי לגבי הדיסק הזה. יש שם קטעים שאני לא מפסיקה לשמוע ש-נ-ים. שנית, תודה על ההמלצה. אני אנסה לברר לגביו, אבל אם זה לא זה-צפה ממני לניגו'ס חוזר. נ.ב-מגבת מסטולית? חחחחח...על זה עוד לא שמעתי.

יפית 30

New member
מגבת!!!!!!!!

כל כך קיויתי שנפלתי על משהו דומה או שלפחות מזכיר את לפטפילד, אבל נשבעת לך שלא מצאתי שום מכנה משותף. באסה.... אולי עוד משו????????מישו??????? הכוונה היא באמת להאוס פרוגרסיב טוב (רצוי דיפ פרוג.) תודה.

agnostic

New member
מצטרף להמלצה על פרימל סקרים

חוץ מזה תבדקי את spooky-Gargantuan , קצת יותר ישן מ leftism באופן כללי הסגנון של leftism מושפע מאמנים כמו Africa bambaata ולכן כדאי לבדוק דיסקים שלו. בטוח שיש כאן חבר'ה שמכירים יוצרים חדשים בתחום הדיפ האוס, אני בזמנו הייתי שומע יוצרים כמו : Mara, Breeder, Terra ferma, deep-dish

אממ... בוא נראה

Underworld, חקרת כבר מספיק לעומק ? אם לא אז מאוד מומלץ. יש את BT שהם על הגבול בין פרוגרסיב האוס לפרוגרסיב טראנס, בכל מקרה יש להם מוזיקה מעניינת, שווה במיוחד לבדוק את האלבום ESCM פיית'לס האלבום הראשון, Reverance, ייתכן וידבר אליך. ואולי בעצם גם בייסמנט ג'קס, לא יזיק קצת...

יפית 30

New member
הבטחתי שאחזור!!!!

שום דבר מההמלצות למעלה לא מתקרב למה שביקשתי. חברים יקרים! פליז!!!!!!! המלצות להאוס פרוגרסיב מישהו יכול לתת פה????????????????????????????? מה כבר ביקשתי?

nitm

New member
מזל!

פעם בכמה זמן יש פה שירשור על דברים נורמלים. אני שונא לפספס אותם ואני לא פה כל כך הרבה, אז מזל שהגעתי. בכל מקרה, leftfield, לא דיברתם בכלל על הדיסק השני שלהם... יש להם גם את Rhythm and Stealth שגם הוא אלבום מוצלח מאוד. בקשר לדברים דומים זה קשה... יש הרכבים שהם יחודיים וקשה למצוא דברים דומים.. אני חושב אולי על Fluke שיכול להיות קצת בכיוון שלך. לא ממש הבנתי את ההמלצה על primal scream אבל זה אכן אלבום טוב. ה all music guide טוען שאלו דברים דומים ל - leftfield:
Way Out West Pressure of Speech Spooky 808 State Meat Beat Manifesto The Grid Fluke (like I said) Pressure Drop Coco Steel & Lovebomb​
חלק מהדברים פה אני לא מכיר אז אני לא יכול לומר אם לדעתי הם אכן דומים.. מקווה שתמצאי משהו לטעמך.

agnostic

New member
the grid

היה להם את הקטע המטורף הזה עם הצפרדעים swamp thing ... ולגבי underworld , לא יכול להיות שמיצית , תנסי את האלבום Dubnobasswithmyheadman זה האמא של הפרוגרסיב.

למעלה