למי שמעוניין ברכישת כרטיס מסך

למי שמעוניין ברכישת כרטיס מסך

במחיר סביר, LEADTAKE התחילו להפיץ בארץ כרטיס שמבוסס על ה 7900GS של NVIDIA בפחות מ 1200 ש"ח. אומנם כרטיס שמיועד בעיקר לגיימרים ולא כרטיס מקצועי לשימושי תלת, אבל ממה שקראתי עליו הוא נותן ביצועים מעולים ביחס למחיר.

CoolCalb

New member
תשמע:

יש לי כזה כרטיס בדיוק, אבל לא של LEADTEK... כרטיס מקצועי לתלת? עזוב אותך מהגדרות... הכרטיס מעולה, מספיק לכל מה שתרצה לעשות בתלת... כל ה HYPE סביב כרטיסים "מקצועיים" , אני לא מבין אותו.. ל99.9% מהאנשים כאן בפורום כרטיס כזה הוא מעל ומעבר לתלת... וגם כרטיס פחות חזק. פשוט אין טעם לשלם פי שתיים ושלוש כדי לקבל ביצועים ב 5-10% יותר טובים בתוכנת תלת. את הפרסומת עם הארנבים עשיתי על כרטיס GEFORCE 4 4600 עם מאוורר לא תקין.. ולא היו תלונות... זה מזכיר לי שפעם, קניתי GIBSON LES PAUL ומגבר PV 80 WATT ואפקטים ותיבת ZOOM... וחשבתי שזה יעשה אותי גיטריסט הרבה יותר טוב... בפועל, אני עדיין אותו חרא של גיטריסט :) קיצור, 7800, 7900 GS GT GTX רובנו לא צריכים יותר מזה

nickname4

New member
לי יש כרטיס מסך עלוב

NVIDA GEFORE FX 5200 היום כל כרטיס שנמכר ב50 שקל בשוק הבדואי תוצרת האדם הקדמון בסין אוכל את מה שיש לי בלי מלח, ובינתיים - הוא מריץ MAYA,XSI,3DS MAX בלי בעיות ובמהירות...

אני איתך, ומכאן ההמלצה.

אני עובד עם SLI שמבוסס על שני 6800GS, ובינינו, אני משתמש ב SLI בדרך כלל רק למשחקים.

למעלה