למי שמעוניין להתחיל אוסף דוקטור הו

Yaki J

New member
למי שמעוניין להתחיל אוסף דוקטור הו

אם יש מישהו/מישהי שמעוניין להתחיל אוסף של דוקטור הו, הוא כמובן צריך לקחת בחשבון את העלויות הלא נמוכות של רכישת מרצ'נדייז של הסדרה. בהתחשב בעובדה שפאונד אחד שווה ל -8.18 שקל ושבמדינה הזאת שבטעות חשבתי שהיא מדינה ריבונית ולא עוד בת חסות של אמריקה - ממירים קודם את הפאונד לדולר ואח"כ לשקל ובכך מעלים את העמלה והשער - לא מדובר בעסק זול. DVDים, לוחות שנה ופוסטרים אין בעיה להזמין כמעט מכל חנות (כולל אמזון) אבל כשמגיעים לכל הנושא של צעצועים אנחנו כבר בבעיה. רוב החנויות לא שולחות לישראל ואלו שכן לפעמים גובות מחירים שערורייתיים. בחלק מהמקומות יש תעריף קבוע לכל מה שלא נופל בקטגוריית אנגליה/ארה"ב/אוסטרליה/אירופה והוא בד"רכ גבוה. המקום הכי טוב לחפש בו מרצ'נדייז של דוקטור הו הוא EBAY וגם לפני שניגשים לשם רצוי לבדוק מה המחיר בחנויות מקוונות אחרות כדי לוודא שלא מנפחים אותם (הרבה אוהבים להצהיר על דברים שהם "נדירים" בזמן שיש אותם בשפע). כמובן, אם יש למישהו קרובי משפחה/חברים באנגליה, לפעמים כדאי לבקש מהם לקנות בטויז אר אס או ארגוס המקומיים, הם בטח לא יגבו מכם דמי משלוח מוגזמים (ותמיד כדאי לבדוק בפורום של "אאוטפוסט גליפריי" לראות באיזה חנויות הכי זול). בכל אופן הסיבה לפוסט הזה היא חנות שנקראת The Entertainer. הזמנתי מהם כמה פעמים והם ממש בסדר מבחינת מחיר ומשלוח. את הגל החדש של דמויות דוקטור הו בגדול 5 אינץ' לשנת 2007 הם היו הראשונים להביא ובשל הביקוש הגבוה הם מגבילים את הקונים מהם לקנייה של רק אחד מכל דמות. בפעם הקודמת הם גמרו את המלאי תוך יומיים, ועד עכשיו עדיין קשה להשיג חלק מהדמויות באנגליה. היום הם חידשו את המלאי שלהם בחנות ועל פי נסיון העבר הוא מהר מאד יגמר אז כדאי למי שרוצה לקנות לעשות את זה בימים הקרובים. המחיר שלהם הוא 7.75 פאונד לדמות, מכיוון שהיא נשלחת לישראל מורידים מע"מ והיא יוצאת 6.77 לדמות. זה המחיר הכי זול לדמות שניתן למצוא ברשת. דמי המשלוח לכל דמות הם 6.65 כלומר סה"כ 13.42 = 110 ש"ח לדמות. מי שקונה כמה דמויות שונות המחיר של המשלוח המשותף יוצא בסביבות 5 ומשהו פאונד לדמות. הדמויות הקיימות הן:
רוז ושני עכבישי מתכת - רוז בלבוש מהפרק הראשון ושני עכבישי מתכת של קסנדרה.
דאלק עם מוטאנט - דאלק עם פאנל קדמי שניתן להסיר ולראות בו את המוטאנט שבפנים, מהפרק "דאלק".
סלית'ין וחזיר - דמות של סלית'ין ושל החזיר-טייס מהפרק "חייזרי לונדון" בעונה הראשונה.
שני אוטונים - שני אוטונים - מפלצות חלונות הראווה - מהפרק הראשון "רוז".
קפטן ג'ק והילד הריק - קפטן ג'ק (כולל אקדח בלאסטר) והילד הריק מ"הילד הריק/הדוקטור רוקד". אנשי השעון מהפרק של אתמול כבר אזלו (יש אותם בכחול ובשחור), ומי שרוצה נשארו להם דמויות משנה שעברה- קריליטיין חום, איש זאב ו
סייברמן). יש גם דמויות גדולות יותר בגובה 12 אינץ' - שכוללות את הדוקטור (דמות לא טובה במיוחד, עם מראה פוזל ורגליים שכל הזמן מתכופפות), איש שעון (דמות מצויינת, שמגיעה עם ראש שניתן להסיר ולראות את המנגנון תחתיו) וגם
- סייברמן ודמות גדולה של קייסרית הראקנוס שמתאימה לדמויות ה5 אינץ'. אם מישהו מעוניין בפרטים נוספים על הדמויות (יש לי את כולם) או על דמויות אחרות, או רוצה להתחיל לאסוף, הוא מוזמן לפנות אליי במסרים או על גבי הפרום ואני אשתדל לעזור. אם זה גם מעניין את הפורום אני יכול לעדכן בכל פעם שיצא מוצר מעניין חדש.

TheSegal

New member
תודה רבה!! ../images/Emo13.gif וכן, מאוד נשמח

לשמוע על מוצר חדש ומעניין... חבל שחשבון הבנק שלי שואף ל-0... הייתי בונה לעצמי צבא של דאלקים

למעלה