למי שמעוניין
גאים בקולנוע

i love u

New member
למי שמעוניין ../images/Emo27.gif גאים בקולנוע

אז ככה... "מועדון הסרט הורוד", פרי יוזמתו של המפיק, המפיץ ובעל בתי הקולנוע אסף גיל, חוגג שלוש שנים עם שלושה סרטים גאים שיוקרנו בסינמטק: "ALL OVER ME" סרטן של האחיות אלכס וסילביהסישל, על תהליך ההתבגרות המתעתע של נערות צעירות, דרך סיפורן של קלוד ואלן. קלוד מאוהבת באלן, אך אלן מחזרת אחרי מארק המאצ´ואיסטי והמסומם. לוק ההומו מגיע לשכונה, מתיידד עם קלוד, מעצבן את מארק ונירצח - רצח שמוליד לקלוד דילמות קשות (חמישי-היום, 30.8 בשעה 22:00. בחצות מוקרן גם סרט הפולחן "נשק אותי ערס"). "שוק הבשר", סרטו של טום פיצג´רלד, מביא את סיפורו הקמפי של הצלם בוב מיזר, יוצר מגזין נפוץ לפיתוח הגוף בשנות ה-50 בארה"ב, ששימש גם כמועדון סודי של הוללות הומוסקסואלית (שבת, 1.9 בשעה 15:00). "חבצלות", סרטו של ג´ון גרייסון, על בישוף המגיע לכלא קנדי ושומע את וידויו של אסיר שהורשע ברצח מאהבו לפני 40 שנה, ומוצא את עצמו בתוך משולש של אהבה, קנאה ונקמה שיכל לסכן את חייו (שבת, 1.9 בשעה 17:00). סרטים נוספים שאינם במסגרת המועדון, אך מומלצים לצפייה: "אורבינה", על מסע סהרורי של גבר אחד בלילה אחד בניו יורק; "לפני שהלילה יורד", סיפור חייו המרתק של המשורר הקובני הגאה רינאלדו ארנאס ו"כולם ביחד", סרטו של לוקס מודיסון ("פאקינג אמאל"), על דיירי קומונה צבעונית בשוודיה של שנות ה-70 תהנו ושימרו על עצמכם ועל היוחד שבכם שלכם בהמון
, יפעת

*GormE*

New member
הסרטים הללו שווים משהו? שאלה ענינית

אם כבר סרטים..ראיתי איזה ספיישל יום האידס או משהו בערוץ הסרטים -כמובן, ביום האידס, והיו שני סרטים שממש תפסו אותי- (וכן גם חברות מספר ישנו הסרט "אהבה, חמלה ואומץ לב, על קבוצה של הומוסקסואלים שמעבירים את החופשים בבית מפואר וחלומי. זה העיקרון, והסרט עצמו רווי בשיחות מרגשות, דמויות מגוונות -ספק גרוטסקיות, ספק ריאליסטיות, הסרט מעט הדוניסטי אך בדרך קסומה. הקטע המרגש ביותר הוא סלאו-מושן של המצלמה בזמן שכולם רוקדים את אגם הברבורים ותוך-כדי, כל אחד מתאר את רגע מותו. אולי אחת הסצינות היפות ביותר שראיתי. הסרט הבא הוא "אהבותיו של גארי", שנחרש מליוני פעמים בוידאו של אחת מחברותי. העלילה היא בקיצור על ולנטינו, שחלה באידס. עם התדרדרות מצבו אני עדים לקשר המתגבר בין שני שותפיו לחיים- גארי ועוד מישהי אחת. ישנם הרבה רגעים מרגשים וקשים, אבל חוץ מזה- הסרט לא נחשב מאהבותי הגדולות. אם אתם רוצים לשמוע על עוד סרטים, רק תגידו! שלא אקשקש לשווא

MARMELAD

New member
אני מודה בבושה גדולה שלא יצא לי

לראות אף אחד מהסרטים הנ"ל..... הסרטים הורודים היחידים שיצא לי לראות היו מה שהוקרן בטלויזיה. אבל אחד מהם בהחלט נחקק בזכרוני ואני ממליץ עליו בחום רב: הוא נקרא בודהה מהפרברים וזאת בעצם מיני סדרה של אותו בחור שעשה את מכבסה יפהפיה שלי. כמו במכבסה, גם בבודהה יש סיפור אהבה בין בחור בריטי לבנבן ובחור בריטי הודי ויפהפה, כמו במכבסה יש המון תמונות עירום גברי שבזמנו נחשבו חושפניות במיוחד, וכמו במכבסה גם בבודהה יש סיפור אהבה בלתי אפשרי, עצוב ומדהים. שילוב מושלם של אופטימיות ועצב. אני ראיתי את הסידרה כשהופיעה בטלויזיה לפני לפחות 8-9 שנים ואני חייב להודות שהיא אחד הדברים שגרמו לי להבין שיש גם הומוסקסואליות יפה.

*GormE*

New member
היה סרט שזכור לי שראיתי בהצגה שניה,

"נצי לילה", אם אני לא טועה. מלנכולי להפליא. מסכם את ההויה ההומוסקסואלית באופן נכון, אך גם מדכא. לא נשארתי לראות את הסוף, קשה לי עם דברים שכאלו. פשוט הזהרו שאתם נתקלים בסרט הנ"ל שלא תהפכו בין -לילה לאנשים עגמומיים וחסרי מטרה. *איבי מנסה לשמור שחזונה האפל ביותר לא יתקיים

למעלה