למי שמעוניין!!!

my kelly

New member
למי שמעוניין!!!

קלי אתמול התארחה אצל אחת והיחידה אלן דג'נרס והופיעה עם I DO NOT HOOK UP קישורים: 1) http://www.youtube.com/watch?v=tdhSkN3c_xs 2) http://www.youtube.com/watch?v=RvVFCdV-cOM

My Avril

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifהסינגל השלישי- Already Gone../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif

לפי האתר AUSPop [אשר מוגד כמקור אמין], הסינגל הבא שלי קלי מהאלבום החדש הוא אלדי גון וקלי אישרה את הידיעה הזו. תאריך שיחור לסינגל טרם פורסם... נקווה שהיא באמת תשקיע בקליפ והוא יהיה קסום ומדהים... תראו, זה לא סוד ש AG דומה מאוד מאוד ל Halo של ביונסה, שיר שכל העולם כבר לעס וזה יכול לגרום לפי דעתי לחוסר התלהבות מהשיר. אם כבר בלאדה אז הבחירה האידאלית לפי דעתי היא Cry - הבלדה הכי מרגשת ומוצלחת ב AIEW. חושבים שהיא עשתה את הבחירה הנכונה?

Because Of May

New member
אתה צודק, הולכים להשוות אותה לביונסה,../images/Emo109.gif

להגיד שהיא סתם מעתיקה וזה יכול מאוד לגרום לזה שהסינגל לא יצליח (למרות שלדעתי הוא הרבה הרבה יותר טוב מהיילו). וצודק, אם כבר בלדה, אז קריי, ואם לא זה אז סייב יו. בקיצור, טעות. :S.

WundeRKind

New member
זה הסינגל האידיאלי לדעתי

אז כן, ברור שהוא נורא מזכיר את השיר של ביונסה, אבל אחרי הכל לא מדובר ב"העתקה" אלא באותו מפיק בעל מגוון מצומצם של הפקות
. עצם ההשוואה לשיר של ביונסה, לדעתי רק תגביר את ההייפ סביב השיר ויתרום לו יותר מאשר יזיק. קליפ טוב ומרגש - זה הכרחי. אני דווקא הייתי לוקח את זה לכיון של מוות או משהו כזה, אבל לא אהבה.. כמו שהיא עשתה עם BOY. CRY מחבינתי הוא הבלדה באמת הכי טובה בדיסק שכולם בקלות יכולים להתחבר אליה ולדקלם את השיר.. אבל יש כמה בעיות עם השיר הזה: 1. הוא צרחני מידי, אפילו בשביל הרדיו. 2. הוא לא שיר פופ ולא שיר רוק, הוא משהו באמצע עם כיון יותר לקאנטרי, אז לא בטוח שהוא יחשף בתחנות הנכונות. 3. הוא הדבר הכי צפוי שקלי תעשה, ולא יזיק לעולם משהו קצת לא צפוי... והחסרון הכי גדול של AG שזה שהוא דיי מסריח בהופעות. וגם שהוא ארוך מידי, וגם שהוא מונוטוני, ובכל זאת, זה אחד השירים הכי קסומים ועם המילים בין הטובות ביותר שהיו לקלי עד היום. ולסיום כל החפירה.. - היית צריך לפתוח הודעה חדשה, ולא לשרשר

My Avril

New member
AG? מוות...? לא מתאים למשמעות של השיר..

ולגבי ה"הודעה החדשה"... לא רציתי להכביד על הפורום יותר ממש ש my kelly כבר עושה XD [אל תיקח את זה אישית.... בעצם כן..]

למעלה