למי שמעניין אותו

Glass Prison

New member
למי שמעניין אותו

יש ציונים של כל הבגרויות שלכם היום בהצלחה!

The WizardMan

New member
שאלה לי ....

יש אפשרות לבטל ציון בבחינה שהיא לא חובה ? לדוגמא , עשיתי עוד שתי יחידות במחשבים , מתוך החמש עשרה , והם לא היו חובה כמובן. .. אז אני יכול להוריד אותן ?

Glass Prison

New member
אני לא כל כך חושב יוני....

גם קצת קשה לי להאמין אבל לדעתי תפנה את השאלה הזו לפורום לימודים ועוד... שם יוכלו לעזור לך יותר טוב לדעתי:))

The WizardMan

New member
יש לי דווקא את הרושם שאפשר ...

אבל תודה בכל מקרה, אם לעוד מישהו יש מושג , שיגיד.

Mrs Hetfield

New member
בטוח אפשר ...

אם זה לא מפריע לך למינימום [ואני יודעת שלא :))] אז בטוח אפשר.. פשוט תפנה לרכז/ת שכבה שלכם שמטפל/ת בענין בגרויות..

Uv Kruvi

New member
אז מה? כאילו...אני צריך לפרסם ציוני

ם? :) ספרות 68 סופי!!!!!!!! עברתי, ותודה לכל מי שגרם לזה שאני לא אצטרך לראות את טליה שוב!!!!!!! תנ"ך 74, סביר... חיבור 73, סביר... חקלאות מעשי - 86! קדימה הבוחן החתיך שבא! (בנות? זוכרות אותו?) מסתבר שהוא אהב אותי למרות הכל... :) אנגלית - מועד א - 82 אנגלית - מועד ב - 82 רק אני מסוגל... :) מתמטיקה - 93 סופי... עשיו נשארו לי איזה 5 בחינות של ביוטכ (ביוכימיה, ביוטכנטלוגיה מעבדה וכאלה...) אין לי כח לרשום הכל, אבל בזה אני מתגאה, ציונים טובים :) ממוצע 86 של כולם... וביוכימיה 90, שזה הכי קשה...מסתבר... :) אני גאה בציונים, אמא מאושרת, אני מאושר שאין עוד מועדי ב,ג,ד, חורף, קיץ ,סתיו, אביב, והכל טוב... :)

RevitallicA

New member
אחחחחח החתיך הזה...

זה הזה המעשי, נכון? אחחח מעשי שכמותו...

j a c k y

New member
אז ככה...../images/Emo9.gif

היסטוריה, ממש איכזב אותי... 89 מחשבים סביר 91 לשון סבבה, ציפיתי ליותר -97 כל הציונים סופיים מחשבים זה שתי יחידות, ביחידה השלישית קיבלתי מאה ושנה הבאה יש עוד שתי יחידות היסטוריה זה יחידה מתוך שתיים

j a c k y

New member
יובי, היסטוריה זה רק בגללך:)

רואה? בגלל שלא עשינו את המרתון שלנו:) חחחחחחחחחחחחחחחחח:)) יא מכועררררררררררר שנים לא דיברנו בדיוק רציתי להתקשר אלייך היום:) טאטם טאטםםםםםם להתקשר או לא?

‡NoK

New member
יאייי!!! ../images/Emo6.gif

טוב לי טוב לי!!!
שמתי לאמא נבה בעין! על זה שהיא אמרה שאני לא לומדת ושאכשל.
אני לא מאמינה 91 בתולדות! בקושי למדתי

Glass Prison

New member
אוי ברוך השם....

טוב להיות אחרי זה... מקווה שהוקל לכולם... שיהיה בהצלחה בהמשך!!!

Kehribari

New member
איזה חמודהההההההה.......לא שכחת

אבל עשינו יחידות שונות מהתולדות....אני עשיתי תולדות האומנות א' וקיבלתי בבחינה 90! והסופי 86 קיבינימאט...עלאק ציון מגן.....ציון מזיין....הוריד לי מלא "המגנים"...

למעלה