למי שמתכנן חופשה בקייט פרוד..

Snakebite

New member
למי שמתכנן חופשה בקייט פרוד..

שלום לכולם, חבל שבאתר שלהם אין ספר מבקרים כדי לכתוב, אז הגעתי לכאן. בילינו בחדרי ההארחה שלהם בחוה"מ סובות 2 לילות, המקום יחסית נחמד, שירות מצויין של בעל הבית שבעצמו דואג ושואל לשלום כולם, חדרים סבירים, למרות היתושים שעשו להם בית גם באמבטיה, אבל הדבר העיקרי שבגללו התלוננו היה ארוחת הבוקר הבסיסית מינוס. בשביל 420 שקל ללילה לזוג (שזה יקר אפילו לחג), ציפינו לארוחת בוקר קצת יותר מלאה, וכשהגענו להתלונן, התייחסו בזלזול לבקשה שלנו להתלונן, ואמרו שיעבירו הלאה. בקיצור, פעם הבאה נשקיע יותר בחיפוש. תעשו חושבים. שבת שלום.

תגובה

420 ש"ח ללילה כולל ארוחת בוקר זה מחיר זול מאד,במיוחד שזה בחג,ולפי דעתי זו הסיבה שארוחת הבוקר הייתה בסיסית,אומרים שכסף לא משקר,ואני תמיד ידעתי מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל,בצימרים סבירים המחירים בחג נעו בסביבות ה-450 ש"ח ועוד כ-90 ש"ח לארוחת בוקר,(ויש גם יותר יקרים) בכל מקרה לדעתי היו צריכים להתייחס אחרת לתלונתכם,

רות333

New member
אז רציתי להמליץ על הצימרים במזרע

היינו בסוכות ונהננו מאוד, וארוחת הבוקר שלהם מדהימה!!!! יש הכל לא חסר כלום, ואפילו יותר מידי. שילמנו 1180 ל 2 לילות לזוג עם 3 ילדים!!! שווה שווה שווה!!!!

Snakebite

New member
לך לקיבוץ האון תראה מה מקבלים

עבור 450 שקל ללילה...ארוחת בוקר שלא נופלת מבתי מלון 3 כוכבים. אני מטייל מספיק כדי לדעת רמות שונות של בתי הארחה בקיבוצים וכד', ואני לא סתם מתלונן כי זו הפעם הראשונה שנתקלתי ברמה ירודה כזאת.

נתנאל35

New member
חשבנו ו...

אני מציע לך לפעם הבאה להשקיע יותר מכסף מאשר בחיפוש, צריך לדעת שמשלמים יותר גם מקבלים יותר. בקיבוצים הרי ברור שהרמה בינונית, היחס והשירות הם לא כמו של מארח פרטי. ורק שתדע ש420 ש"ח זה בכלל לא יקר ועוד בחג!!

ה דרומי

New member
יש גם מארחים פרטים שאצלם לא הכי

לא לעשות הכללות.

סיוי 23

New member
ממש לא אהבתי את ההכללות

דווקא בקיבוץ עין חרוד ואני בטוחה שבעוד קיבוצים יש ארוחת בוקר מצויינת ובשפע, אז בבקשה לא להכליל. 420 ש"ח ללילה זה לא "זול מאוד" כמו שכתבו פה, זה אומנם לא יקר, אבל אין סיבה לקבל פחות במחיר כזה.

צימר בקיבוץ- מעולה... בפלמחים

התעוררתי למקרא ההערה על צימרים בקיבוצים במקרה (או לא) חזרתי משני לילות בצימרים נפלאים- בקיבוץ פלמחים נדמה לי שהצימרים חדשים לגמרי הצימר מעץ מלא חדר לזוג, ז'קוזי בחדר- הכל מטופח להפליא... במתחם של 6 צימרים, קרוב מאד לים יחס נפלא ודואג וארוחת בוהורים מופלאה (שמוגשת רק בימי שישי) בדשא המשקיף לים.. ממש מומלץ ולא אין לי קשר לבעלי המקום

וזו דעתי....

המחיר סביר, גם השירות כפי שהבנתי בסדר. הבעיה - ארוחת בוקר ויחס לא אמפטי לתלונה. מסקנות: 1. לא בסדר! נקודה! (הכוונה לארוחה הירודה והיחס לעת תלונתכם) 2. הכתיבה בפורום, יש בה משום אוזן קשבת ואפילו אנשים שמסיקים מסקנות. 3. בכל מקום יש לעיתים נפילות וחבל... הערה - השבוע הייתי בהייאט רג'נסי בירושלים - המלון על הכיפאק, אבל ארוחת הבוקר - כמו בטירונות מחנה 80. חבל...

Forum User

New member
זה כבר מזמן לא הייאט, רק ריג'נסי

כשהיינו שם באוגוסט, ועוד בין המיצרים, היתה ארוחת בוקר מצויינת, מגוונת, עשירה ונדיבה. אני תוהה מה השתנה בחודשיים. יכול להיות שארוחת הבוקר שלך היתה בחג או שבת, שאז אין שומדבר טרי?

אם אמנון אומר נקודה אז נקודה

גם אני אומר שהיחס לתלונה לא היה בסדר,אבל ברצינות בלי שום קשר ליחס של בעלי המקום,אתה לא יכול לשלם מעט ולקבל הרבה,הוויכוח כרגע מה זה הרבה ומה זה מעט,אני חושב ש-420 ש"ח ללילה בחג,אני מדגיש בחג,כולל ארוחת בוקר זה מעט,זכותך לחשוב אחרת.

למעלה