למי שמתמצא בטכניקות טיהור (דהוטי)

למי שמתמצא בטכניקות טיהור (דהוטי)

אני מנסה לתרגל לראשונה את השאנקה פראקשלנה מאז חזרתי לארץ, מי שמכיר את התהליך מודע לבעייתיות של שתיית מי המלח בכמויות האלו. לראשונה הבחילות שקיבלתי ממי המלח כל כך חזקות שאני לא יכולה להשלים את התהליך. יש למישהו עצה מה לעשות?
 

Sambodh Rana

New member
האפשרות הראשונה

היא כמובן לדלל את מי המלח. לא יודע איך בהודו, בארץ שמים כפית שטוחה של מלח על ליטר מים, מרתיחים , נותנים להתקרר לטמפרטורה של בערך 30-40 מעלות וזה המים שמשתמשים בהם. רעיון נוסף הוא "להתעקש" כלומר לעשות כמה שתוכל היום, ולסיים התהליך באמצע. מחר להתחיל מהתחלה ולנסות שוב וכנראה שתגיע שלב או שניים רחוק יותר, וכך עד שתשלים. כך המליצו לי לעשות בהתחלה בהצלחה!
 
תודה על התשובה

תודה על התשובה באמת הפסקתי היום באמצע , אבל מכיוון שלא הגעתי לשלב מתקדם לא הלכתי על ה"ספישל דיאט" , כלומר, לא אכלתי את מה שצריך לאכול בדרך כלל אחרי התהליך הזה, התלבטתי לגבי זה אבל החלטתי פשוט להתעלם ממה שעשיתי היום ולחכות לתגובות בפורום. אני אנסה שוב בזמן הקרוב.תודה שוב על התשובה המהירה.
 

לקשמי

New member
מתוך התנסות אישית

שלום לך, מגע הקסם יצא לי להתנסות בתרגיל הטיהור שאת מתארת, במסגרת קורס המורים ליוגה שעברתי. אני לא יודעת למה את מתכוונת כשאת אומרת "בכמויות האלו" אבל בכל אופן גם כאן, כמו ביוגה בכלל, העיקרון הוא לעשות כמה שאת יכולה ולא מעבר לזה. אם את מגיעה לכמות מסויימת של שתיה, שממנה את כבר לא יכולה להמשיך, זה הזמן לעבור לשלב הבא, כלומר "לעסות" את שרירי הבטן ואז להקיא את המים החוצה. אצלי למשל, אמרו לנו לשתות 8 כוסות מים, אבל אני בכוס החמישית כבר הקאתי באופן טבעי
מזה הבנתי ששתיתי כמה שהייתי צריכה והמשכתי את התרגיל ובהמשך הקאתי את כל השאריות החוצה. (סליחה על התיאורים אבל זה התהליך
) חוץ מזה כמובן שחשוב לעשות את התרגיל הזה כשאת על קיבה ריקה. בהצלחה!
 
למעלה