למי שמתעניין בהדמיות ממוחשבות.

למי שמתעניין בהדמיות ממוחשבות.

עלה אתר חדש של חברה שנקראת אנימדיה, הם עושים הדמיות ממוחשבות לאדריכלות (אבל ברמה, להבדיל מהרבה הדמיות עלובות שמתפרסמות כיום בכל חור.) בכל מקרה הוא עדיין בשלבי בניה אז תקפצו ישר לגלריה. www.animedia.co.il

noamm

New member
"הדמיות ברמה"....

זה לא מידול זה נעשה ע"י אוטוקד או תוכנית דומה שזה ממש לא דומה למידול "רגיל". חוץ מזה שהם יותר רוצים להראות את התוצר הסופי מאשר איכויות תמונה ולגבי באתר... אם זאת חברה כזאת רצינית חבל שהם לא בנו להם אתר יותר טוב אתר יותר נעים ונוח.

תתפלא..

סליחה, דווקא חלק מהעבודות נעשו במקס (אני צריך לדעת, הם שלי..) ככה שאני ממש לא מבין את ההפרדה שלך. זה שלרוב אין שימוש במידול חופשי אלא מדויק לא הופך את זה ל"ממש לא דומה למידול רגיל" מה ההבדל בין זה למודל של TT (האודי ז"א) ? ולגבי האתר : א. הוא למקרה שלא קראת טוב בפעם הראשונה, עדיין בבניה. ב. מה בדיוק לא נוח ? שהוא בפלאש ? זה בערך הדרך היחידה לשמור על הצורה לא משנה באיזה רזולוציה אתה עובד מה עוד שהתמונות גדולות (בסביבות ה-150 קילובייט) כדי שיראו את הפרטים הקטנים והפלאש מאפשר עוד דברים כ"בונוס" (למנוע שימוש לא מאושר, לעשות זום, להדפיס ישר את התמונה וכו´). ג. אם יש לך הערות ספציפיות תשלח לי דואל, אני אשמח לשמוע. (אני משער שפה זה לא המקום, זה לא פורום יוצרי אתרים הרי...) ברק.

galrt

New member
box modelling

dunno how it would go in autocad, .but when i did that kind of stuff in max it was 99.9% box modeling it´s different because it´s A. boring :) . and B. it is as you said almost never free style but accuret. what i cant still understand is why no one spends quality time on good lighting and realistic texturing in these architecture companies. i´ve been in one that does quite detailed and perhaps, the best quality archi models that i´ve seen in here. but lighting and texturing , which are the most important issues get neglected. too bad.

למעלה