למי שנמצא למעלה.

הדרומית

New member
למי שנמצא למעלה.

עד לא ממזמן חשבתי שאתה מתנקם בי. הרגשתי אבודה, הרגשתי שאתה שונא אותי עד מוות... גרמת לי לאבד אמון באנשים. גרמת לצחוק שלי להפוך למזוייף, גרמת לי ללבוש מסכה. להתחבא מאחורי דמות שעיצבתי לעצמי, מה שבטוח שזו לא היתה אני. היא אולי היתה נראית כמוני, והיה לה קול כמו שלי, אבל החיים שלה נראו אחרת לגמרי ממה שהיא משדרת. הייתי שוכבת ימים שלמים, בוהה בתקרה ושום דמעה לא ניגרת מעייני. הייתי שוכבת כך ימים שלמים, ולא מבינה מה לעזאזל אני עושה כאן. רציתי להעלם מכאן. לישון ולא להתעורר. ואכן, ניסיתי להעלים את עצמי, אפילו הפסיכולוגית קבעה שאני מזוכיסטית בעלת נטיות לאובדן. שנאתי אותך, הרגשתי שאני מתמוטטת, ויחד איתי אני מתמוטטים כל מי שהאמין שאני הכי חזקה בעולם, כל מי שחשב שאני הדוגמא של כולם. לקחת ממני את קארין, החברה הכי טובה שלי. לקחת לי את האהבה שלי, לקחת את הצחוק שלי. לא השארת לי כלום. היום, אחרי שנה אני מבינה שכל מה שעשית, עשית על מנת לחשל אותי. להפוך אותי ממפונקת לחזקה. לאחת שלא צריכה טובות של אחרים. לאחת שסומכת רק על עצמה. לאחת כמוני. רצית להפוך אותי לאחת שתעריך את החיים. רצית רק בטובתי. ונתת לי שוב את הצחוק שלי, ואת החיים האמיתיים. ואת הרגעים המאושרים. את הצחוק האמיתי, לא המזוייף. נתת לי אהבה חדשה ואמיתית. נטעת בי אמונה, נטעת בי את הכוח להמשיך הלאה, לא לפחד מכלום. אני רוצה לומר לך תודה. תודה על האושר, על הדמעות, על הכאב, על הפחדים, על האהבה, על כל מה ששיגרת בתוכי. בתוכי האמיתי. אני מאושרת באמת. מכל הלב. לפעמים כואב לי. לפעמים גם קשה לי. אבל במבט כללי אני מאושרת. תודה אלוהים. אני.

וואו.....

אני מבינה שעברת הרבה...היה לך קשה...אבל אולי (אם זה לא כואב לך יותר מדי) תוכלי לפרט לנו מה קרה? תודה

הדרומית

New member
תיראי,

זה סיפור ארוך, סיפור די כואב... שדי קשה לי לשחזר אותו. בטח שלא על הכתב. אבל עברתי הרבה. התעללות מצד אמא, התאבדות של החברה הכי טובה, אובדן עצמי, וככה לאט לאט הרגשתי איך הנפש שלי נרמסת. עכשיו הכל בסדר, למרות שיש עוד צלקות ופצעים פתוחים מהעבר. אולי פעם אני אעלה קטעים מהיומן האישי שלי ואז תוכלי להבין ובפירוט מה קרה.

שלום לך הדרומית

באמת באמת הצלחת לרגש אותי במה שכתבת... עד שקראתי את המכתב שלך חשבתי שהחיים שלי הם חיים קשים. לא העלתי בדעתי שלאנשים אחרים יש חיים פי אלף יותר קשים משלי. כנראה שהייתי מרוכזת רק בעצמי ובבעיות שלי. כשקראתי את המכתב שלך כמעט בכיתי. הוא כזה יפה ומרגש! יש לך כושר ביטוי מעולה ואני אומרת את זה בשיא הרצינות! איתך בצערך על חברתך,שרון.

למעלה