למי שסובל מפיברומיאלגיה-טיפול שעזר

mtweety

New member
למי שסובל מפיברומיאלגיה-טיפול שעזר

אני לא נוהגת בד"כ להמליץ על דברים אבל זה כל כך עזר לי שזה יכול לעזור גם לאחרים ... אני סובלת מפיברומיאלגיה מספר שנים,לאחרונה התחלתי להשתמש במכשיר לייזר ביתי בשילוב של אנרגיות נוספות בשם טרה קוונט, המכשיר מיוצר בישראל ונתקלתי בו באחת המחלקות בבית חולים תל השומר,להפתעתי המכשיר פתר לי תוך תקופה של כחודשיים 80% מהכאבים בפרקים,ואני בהחלט התחלתי לתפקד באופן רגיל, כדאי לכם לנסות. (=

ששרון

New member
הי טויטי

בכנס של העמותה בוסקילה הזכיר לייזר שיכול להקל על כאבים, אני לא זוכרת את זה בדיוק אותו מכשיר. אם תוכלי, אשמח לשמוע יותר פירוט-היכן קונים את המכשיר, כמה הוא עולה, איך יודעים איך להשתמש (האם יש לזה איזו הדרכה, איזה אחריות שלא יעשה נזקים וכו'? ) במידה ואינך מעוניינת להכנס לפרטים כאן, את יכולה לשלוח לי התשובה דרך המסרים. תודות שרון

mtweety

New member
מכשיר טרה קוונט

הי שרון , בעקבות הטיפול רכשתי מכונה בחברת מדיקל קוונט . המכונה עלתה לי 3900 ש"ח ( 10 תשלומים ) וכיום אני משתמשת בה בשימוש ביתי . הטלפון שלהם 09-7455750 רק בריאות !

ששרון

New member
תודה טויטי, מדובר במכשיר

במחיר בסדרי גודל שאין לי אפשרות כרגע לממן. שאלתי כי חשבתי שמדובר במשהו הרבה יותר זול, מאחר ובוסקילה הזכיר בכנס משהו שקשור לליזר שהוא הרבה יותר זול. אם אצליח להשיג הקלטה מהכנס, אוכל לשחזר על מה איזה מכשיר ספצפית הוא דבר...ולנסות. הוא דבר על משהו בסכומים של כמה מאות שקלים בלבד, הרבה יותר נוח, ולדבריו גם יכול לעזור. שרון

mtweety

New member
השכרה של המכשיר

לפני שרכשתי את המכשיר השכרתי את המכשיר לתקופה של חודש ימים מקופת חולים הכללית ( דרך המושלם ) במחיר של 285 ש"ח . מכיוון שאני זקוקה לטיפול יומיומי העדפתי לרכוש אותו , כיוון שהוא עזר לי מאוד .

ששרון

New member
הי טויטי

זה נשמע רעיון מעולה, לשכור לחודש, לראות אם זה עוזר, ולפי זה להחליט על כוון ואם ההשקעה שווה אני במכבי, לא ידועת אם יש שם כזו אפשרות אנסה לבדוק תודות שרון

mtweety

New member
שיהיה בהצלחה

שווה לשאול אותם , ואם לא תנסי אולי לברר בבי"ח או בכללית , אולי יש להם דרך לעזור לך ... שיהיה בהצלחה

doda281

New member
נראה לי שצריך לטפל בהשגחה רפואית

כי מדובר בקרינת לייזר שעלולה להזיק ביותר אם נעשית ללא השגחה ומיומנות עד לפגיעה קשה בראיה.

נועקי

New member
היייי - לגבי המכשיר שדובר בכנס../images/Emo8.gif

דובר על מכשיר "סופט לייזר" שעובד בשימוש באור אדום לנק' הכאב ושמו הוא: ביו ביפ - ודובר על סכום של כ300 ש"ח בערך....שיהיה בהצלחה

חנן5

New member
מכשיר טרהקוונט

איפה ניתן להשיג מכשיר לייזר ב-300 שקלת איך זה יתכן. דיברתי היום עם פרופ בוסקילה והוא הכן יתכוון שניתן לשכור את המכשיר המדובר טרה קוונט.

doda281

New member
אפשר להשיג אותו גם ב 100 שקל

בשילוב עם ויברציה אם רוצים. בחנויות למוצרי חשמל קטנים.

נועקי

New member
לחנן

אין לי מושג לגבי המכשיר שרשמת אבל בפרוש בכנס שבוע שעבר נאמר המכשיר שרשמתי לעיל עם הסכום הנקוב - אין לי ניסיון עם אף אחד מהם רק רשמתי את השם שבוסקילה אמר בכנס, בכל מקרה אני אנסה להשיג אחד ולבדוק האם הוא מקל על הכאבים אם כן אז מה טוב....

בהנחה שמדובר באותו מכשיר אזי אני מכ

מכיר מי ששכנע את הספק למכור לו בתשלומים כאשר חודש ראשון הוא ניסיון אם לא ימצא חן בעיניו יחזיר ויחויב רק עור החודש הראשון כך תחסכחו את חודש ההשכרה היות והתשלום יהיה חלק ממחיר המכשיר

שריק7

New member
היי שרון- נדמה לי שבכנס דיבר על

המיכשור ד"ר עירון.... הוא הזכיר גם לייזר וגם ביו בים. ושרון- הגבתי למטה להודעתך בקשר לטיפול הומופאתי. זה קצת "רחוק" מהודעה זו, בבקשה קראי... ביי שרי

daud

New member
שמעתי על המכשיר במפגש של אס"ף...

אפשר לקבל מעט פרטים ? איפה קונים\כמה הוא עולה ? אילו טיפ]ולים מבצעים איתו, זמנים נקודות וכו.

למעלה