הילה_והגבר
New member
למי שסקרנית מה נגמר עם הבישול
שבוע ראשון של מבצע בישול דווקא הסתיים לא רע בכלל... כאמור הקציצות התפרקו, אבל זכו למחמאות על הטעם, ויש לי עוד ארבע קפואות לשבוע הבא. ואז אני אעשה עוד קצת ובתקווה זה יצא טוב יותר. אח"כ עשיתי עוף עם ירקות לקוסקוס, שיצא מאוד טעים והגבר אהב אבל המרק קצת רטוב מדי. אז סיננתי קצת נוזלים, ובכל מקרה הקפאתי שתי בוכטות לשבוע הבא. את הלקח למדתי - כששמים ירקות קפואים, צריך להקטין את כמות הנוזלים במרק... ובאיזה ערב אילתרתי חביתה עם נקניקיות כמו שהצעתן פה ושוב קיבלתי מחמאות, וארוחת בוקר של אחרי תורנות הייתה בורקסים... אז אני מתחילה להשתלט על העסק, טפו טפו טפו... אם אני אצליח לבשל פעמיים-שלוש בחודש, ולהקפיא בין לבין ולאלתר כמו שהצעתן על בסיס אורז ופסטה ופשטידות אני אהייה בסדר. מה גם, גיליתי שאמא של החבר של אחותי עושה להם משלוחי אוכל קבועים, שלהם כבר נמאסו כי זה חוזר על עצמו, אבל הגבר בטח יאהב... אז אני אנסה להתחנף, להציע להכין להם פשטידה או משהו בתמורה לאורז וכאלה... מגניב, לא ?
שבוע ראשון של מבצע בישול דווקא הסתיים לא רע בכלל... כאמור הקציצות התפרקו, אבל זכו למחמאות על הטעם, ויש לי עוד ארבע קפואות לשבוע הבא. ואז אני אעשה עוד קצת ובתקווה זה יצא טוב יותר. אח"כ עשיתי עוף עם ירקות לקוסקוס, שיצא מאוד טעים והגבר אהב אבל המרק קצת רטוב מדי. אז סיננתי קצת נוזלים, ובכל מקרה הקפאתי שתי בוכטות לשבוע הבא. את הלקח למדתי - כששמים ירקות קפואים, צריך להקטין את כמות הנוזלים במרק... ובאיזה ערב אילתרתי חביתה עם נקניקיות כמו שהצעתן פה ושוב קיבלתי מחמאות, וארוחת בוקר של אחרי תורנות הייתה בורקסים... אז אני מתחילה להשתלט על העסק, טפו טפו טפו... אם אני אצליח לבשל פעמיים-שלוש בחודש, ולהקפיא בין לבין ולאלתר כמו שהצעתן על בסיס אורז ופסטה ופשטידות אני אהייה בסדר. מה גם, גיליתי שאמא של החבר של אחותי עושה להם משלוחי אוכל קבועים, שלהם כבר נמאסו כי זה חוזר על עצמו, אבל הגבר בטח יאהב... אז אני אנסה להתחנף, להציע להכין להם פשטידה או משהו בתמורה לאורז וכאלה... מגניב, לא ?