למי שעברה ניתוח קיסרי

ס נ ד ו

New member
למי שעברה ניתוח קיסרי

לפני שבוע ילדתי בניתוח קיסרי. שוחררתי מבית החולים לפני יומיים. בבדיקות שבוצעו לפני השחרור נאמר לי שהכל תקין באיזור הניתוח. אולם אני מרגישה מוזר במיקום החתך. המקום קשה מאוד ונפוח וזה נראה לי לא תקין,מה שמטריד אותי בעיקר זה שהמקום קשה ובמיוחד בלילה. הייתי רוצה לדעת אם ככה זה צריך להיות ואני בדרך הנכונה להחלמה. תודה מראש.

yaelia

New member
צלקת היא עניין כואב

פיזית. לפעמים היא קשה והיא גם ממשיכה להיות אדומה ודי כואבת עוד זמן אחרי הניתוח. לי, עד היום המקום של הניתוח מרגיש מעט רדום ובימים שאני מתאמצת בהם פיזית, הוא כואב לי. אם משהו נראה או מרגיש לך לא תקין, גשי לראות רופא. בכל אופן, את רק שבוע אחרי ניתוח, תני למקום להחלים קודם כל.

החלמת הצלקת לוקחת זמן. לפעמים

מרגישים אותה גם כמה חודשים (אחותי, אמרה שהיא עדיין שלוש שנים אחרי, מרגישה את הצלקת בחילופי עונות). אבל שוב, כמו שאמרו לפניי, אם את חושדת שמשהו לא תקין, לכי לרופא.

אדר שלי

New member
לא זוכרת אם כאבה הצלקת../images/Emo141.gif

או שרירי הבטן הקרועים. לי הצלקת הפסיקה לכאוב אחרי שבוע נראה לי, אבל עד היום (8 חודשים), אני מרגישה "חוסר תחושה" באיזור החתך, גירוד מעצבן לפעמים בצלקת עצמה וכשאדר בועט בי מתוך משחק אז גם כאב קל באזור. את רק שבוע אחרי ועוד הכל טרי וכואב. הייתי מחכה כמה ימים ואם את עדיין מודאגת להתייעץ עם רופא.

תומרלי

New member
ממש קרוב לתיאור שלי

הצלקת די מגרדת בשינויי מזג האויר. למשל, לפני כשבוע כשהתחיל להיות קר, היא גירדה לי מאד ולפעמים היא קצת כואבת, אבל מהר מאד אחרי הלידה הצלקת עצמה לא הפריעה לי בכלל, גם אם היה אדום ונפוח מסביבה. קחי את הזמן, את צריכה להחלים ואולי אז לשקול לראות רופא.

לי כאב מאד והייתה תחושת צריבה ../images/Emo7.gif

במשך כחודש. לא זכור לי שהמקום היה קשה. יחד עם זאת, היום, אחרי 8 חודשים, אין לי שום כאב, חוסר-תחושה, וכל מה שתואר פה, כך שזה לא מחויב המציאות. החלמה מהירה!

אור שמח

New member
ניתוח קיסרי

היי אני אחרי ניתוח קיסרי מלפני 10 ימים. המקום של הצלקת קשה באופן מיוחד, זה מרגיש כמו שריר תפוס אבל הרבה הרבה יותר חזק. אני לא מדברת על הכאב או על תחושת ההרדמות של המקום שלאט לאט עוברים, אלא על קשיות המקום שזה לא משתפר עם הזמן. אשמח לעצות ומידע שתוכלו לנדב לי. תודה

למעלה