למי שעדיין לומד-

La Gamba

New member
למי שעדיין לומד-

איך השנה החדשה? בי"ס חדש? כיתה חדשה? יש עומס? אני השנה באותו תיכון, אותה כיתה, רק שהפעם אני אמור להיות גאה במוסד (מוסינזון) שלי, לא יודע במה יש להתגאות, ולמה זה קשור לתלבושת אחידה. לפחות אין לי שוב חמישים שעות שבועיות, אבל הבי"ס שם לי כל כל הרבה חלונות שאני מסיים כל יום ב4 (יום שישי ב2 וחצי), ואם הייתי לומד באופן מאוזן רצוף שישה ימים בשבוע הייתי מסיים ב1. דפקו אותי
מה אתכם?

yoyoni

New member
(אני מצביע עליך ואומר)

"הא הא הא" (צחוק מעליב) דבר ראשון, בני תסתפר. רציתי קצת לשים לך מלח על הפצעים אז הנה: לא רק שאני לומד רק 29 שעות שבועיות (סיימתי 5 יח'ל אנגלית ומתמטיקה לפני שנה ושנתיים) גם אין לי אף שעת חלון בכל המערכת. בנוסף, כמעט כל יום אני מתחיל ב 10 ויש לי 2 ימים שהם אני לומד רק שעתיים. אם הייתי לומד מאוזן כל יום אז הייתי מסיים כל יום ב12 וגם היה לי גם יום חופש
. בני תסתפר, ושתדע לך שבקשר לתלבושת האחידה, זה לא כל כך נורא. אתה יכול לקנות תלבושת חדשה בסופרסטייל, זה עולה 20 שקל וזה חולצות הרבה יותר יפות והרבה יותר נוחות. אתה לא חייב להיות גאה במוסינזון, אבל אני אישית מבקש ממך שלא תתחיל לקטר כל יום על כמה התיכון הזה מסריח וכמה היית מעדיף להיות בבית ספר אחר. שנינו יודעים שלכאן נתקלעת, ובכלל אין שום סיבה להתחרט על מה שקרה אלא רק להביט אל העתיד בתקווה למשהו טוב יותר. וחוץ מזה האלטרנטיבות שלך לא מי יודע מה יותר טובות, (הייתי משמיץ פה את הדרים אבל אז יתבעו אותי על הוצאת דיבה או משהו) ולסיכום, דבר מאוד חשוב. בני תסתפר!

La Gamba

New member
עוד לא התחלתי לקטר על מוסינזון

זה דורש כמה הודעות מלאות. בוא נגיד זאת כך- אתה בכיתת מדעים, אני במב"ר מוגבר. (יש יתרונות אם המחנכת מרכזת את השכבה) קיפוח! אפשר לקנות, אבל למען מה? תקווה למשהו טוב יותר זה סיום מוסינזון
שזה מסר למי שעדיין בחטיבה, אם אתם יודעים מה אתם רוצים ללמוד, לכו לבי"ס שמתמחה בזה.

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifאני בבית ספר חדש!!

אין לנו עומס בכלל! אני ב"ראשונים" ולנו יש את המורה הכי חמודה!!!! אתה במוסינזון?? איזה כיתה?

עמי בוי

New member
חחחחחח

וואי......בתיייייי.... איזה מורה כלהההההההה... אני סיימתי ט' בראשונים לפני שנתיים! תמסרי לההההההה ד"ש חם מעמי חח ... היא תדע מי אני! :) אני עכשיו ב יא' מוסינזון .... LA GAMBA מי המחנך\ת שלך במוסינזון?

עמי בוי

New member
מממ

המחנך שלי זה נחום... אתה בטח יודע מי אני... אני תמיד מנגן על הגיטרה בטקסים של הבצפר...

למעלה