למי שעדיין סקרן

Gooolan

New member
למי שעדיין סקרן

אם בסי אם 4 תהיה הליגה הישראלית אז יש לי תשובה לכל הסקרנים צר לי. לא תהיה ליגה ישראלית גם השנה... באתר סיגיימס בדקתי בריסרצ´רס. הרי לכל ליגה יש את הריסרצ´ר המקומי שלה שעובד בשביל סיגיימס. אין שום ריסרצ´ר ישראלי... גם ככה היינו שומעים אם היו מחפשים אחד "אני לא חייב להוכיח לאף אחד כלום והוכחתי זאת היום על המגרש" (אלון מזרחי מפגין חוכמה שאין כמוה)

אמנם לא ניתן יהיה לשחק

אבל אני יכול להבטיח לך שרמת הפירוט של הליגה הישראלית תהיה ממש גבוהה ואמינה.

JRM

New member
דווקא כן יש ריסרצ´ר ישראלי

תסתכל בדף הזה http://www.sigames.com/resanddev_researchers.php האחרון...שניר גאולי...

dwante

New member
ליגה ישראלית

תיהיה ליגה ישראלית רשמית בסי אם 4. הליגה ההישראלית תכלול את ליגת העל, ליגה לאומית גביע הטוטו וגביע המדינה. יש יותר מחוקר אחד לליגה ההישראלית...

tomash11

New member
הגשתי פעם בקשה להיות ריסרצ´ר שלהם

אבל עקב זה שלא שמעתי מהם מאז, אני מניח שלא התקבלתי...

קיר קמט

New member
גם אני

הטרחתי את כל הריסרצ´רים שלהם ושאלתי את מי אני צריך לשאול בשביל זה :) בסוף הגעתי ליעדי ואני לא זוכר מה נסגר שם. :) אבל רב הריסצ´רים בחורים נחמדים, את זה אני יכול להגיד לכם :)

tomash11

New member
אני לא בטוח במאה אחוז אבל נראה לי

שזה פשוט אנשים שסי גיימס סומכת את ידה עליהם שימפו עבורה את השחקנים ואת הקבוצות וכל מה שצריך באיזור מגורים שלהם. הם בעצם אלה שאחראים לכך שאתה מכיר שחקנים כמו ציגאלקו, סימון דיויס, או את קזבובו בונבולולו מזמבזיה הדרומית (לפנות ימינה בג´מיקה לשאול את באבא בקיוסק). אני לא יודע עד כמה גדולה הסמכות שלהם לקבוע מה בדיוק יהיה הפרמטרים של כל שחקן, אבל הם בעצם הסקאוטרים שדואגים שכל מי שצריך להופיע במשחק אכן יופיע בו. מן הסתם, סי גיימס משתמשת לצורך כך בשירותיהם של אנשים מקומיים עבור כל ארץ שנמצאת במנג´ר (אנגלים בשביל אנגליה, איטלקים בשביל איטליה, זמבזים דרומיים בשביל זמבזיה הדרומית וכולי).

JRM

New member
אנשים שעובדים עבור SI

ו"חוקרים" ליגה מסויימת הם מתמקדים על כל שחקן ושחקן בליגה ונותנים לו ציונים שלדעתם הם הטובים ביותר

dwante

New member
לא בדיוק "עובדים"

החוקרים היחידים שמקבלים כסף מSI זה החוקרים של הליגה האנגלית. שהם בעצם עובדי חברת SI. שאר החוקרים הם אנשים שמשתתפים הרבה שנים בפורמים השונים שבאתר sigames.com ואותרו על ידי צוות המתכנתים של SI כבעלי פוטנציאל לחקור ליגה מסויימת.

למעלה