מה זה למה כתוב שהבלוג היום 20:50 זה לא ב21:30 כרגיל
ב ברררר New member 3/8/05 #1 מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif למה כתוב שהבלוג היום 20:50 זה לא ב21:30 כרגיל
ט טולייצ New member 3/8/05 #3 זה בתשע וחצי הגר כבר רשמה לך.. ואני שוב לא אראה היום,אני תמיד עסוקה בימי רביעי משום מה
ט טולייצ New member 3/8/05 #4 אגב בא לי שיקדישו לי שיר,עדיפות לשיר של רוני + עברי לידר = אדוני מי היה מאמין שאני אלך למסיבת השקה לדיסק של רוני?
אגב בא לי שיקדישו לי שיר,עדיפות לשיר של רוני + עברי לידר = אדוני מי היה מאמין שאני אלך למסיבת השקה לדיסק של רוני?
ט טולייצ New member 4/8/05 #20 כן ../images/Emo13.gif אני מודה,היה ממש נחמד.. והיה כיף,וכבוד גדול לראות שם את עמי מקבל עותק מהאלבום זהב של רוני
כן ../images/Emo13.gif אני מודה,היה ממש נחמד.. והיה כיף,וכבוד גדול לראות שם את עמי מקבל עותק מהאלבום זהב של רוני
ט טולייצ New member 4/8/05 #22 זה היה היום בשעה 5 אחה"צ בת"א,והספקתי לחזור לב"ש רק בשביל הבלוג,תכננתי להישאר שם כל הלילה,ועמי הזכיר לי [למרות שידעתי] אבל ממש רציתי לראות,ובסוף הגעתי בזמן!
זה היה היום בשעה 5 אחה"צ בת"א,והספקתי לחזור לב"ש רק בשביל הבלוג,תכננתי להישאר שם כל הלילה,ועמי הזכיר לי [למרות שידעתי] אבל ממש רציתי לראות,ובסוף הגעתי בזמן!
D D i s o r d e r New member 3/8/05 #6 אה, ועוד משהו... מישו מוכן לפרסם קצת את הבלוג? (בפורומים רוק ישראלי, ערוץ 24, עברי, נמרוד שיקלר, וכאלה...) מה שחשוב הוא רק לפרסם בהודעות ולא לפתוח חדש, שלא יכעסו עלינו... מי אחראי
אה, ועוד משהו... מישו מוכן לפרסם קצת את הבלוג? (בפורומים רוק ישראלי, ערוץ 24, עברי, נמרוד שיקלר, וכאלה...) מה שחשוב הוא רק לפרסם בהודעות ולא לפתוח חדש, שלא יכעסו עלינו... מי אחראי
א אלוש שמלוש New member 3/8/05 #9 פירסמתי כבר ../images/Emo3.gif אבל לא מצאתי לאן לשרשר... אז יכעסו עלינו?