למי שעוד לא חווה, ולמי שרוצה עוד...

shlichey

New member
למי שעוד לא חווה, ולמי שרוצה עוד...

שימו לב: יום חמישי, 18/09, 22:00 - "קמלוט פיוז'ן" חיפה, ויום שישי, 19/09, 22:00 - "בארבי" ת"א: שליחי הבלוז ממשיכים בדרכם החדשה עם PULSE של PINK FLOYD!!! כל ההופעה, מתחילתה ועד סופה, עם היצירות הגדולות מ- DARK SIDE, WISH YOU WERE HERE, THE DIVISION BELL, A MOMENTARY LAPSE OF REASON, THE PIPER AT THE GATES OF DAWN ועוד... שעתיים וחצי של המיטב, עם שליחי הבלוז על הבמה ואווירה מחשמלת על הבמה ומסביב!!!! להזמנת מקומות: בארבי - 03-5188123 (שובר הנחה ניתן להדפיס באתר של בארבי www.barby.co.il) קמלוט פיוז'ן חיפה - 09-9588993 (דרך מרכז הזמנות הרצליה). נתראה שם!!!

נימרודל

New member
לא!!!

אין הגבלת גיל!! אני הייתי שהם היו בתל אביב לפני חודש.. מדהים!!! מומלץ בטירוף. אני לא אבוא שוב כי זאת הופעה יחסית יקרה וכבר הייתי בה, אבל אני רוצה לפגוש את כולכם שוב... מה דעתכם על מפגש פורום בעזריאלי?

shlichey

New member
אין הגבלת גיל וכרטיס עולה...

כרטיס עולה 70 ש"ח, יש שובר הנחה של 10 ש"ח באתר של בארבי www.barby.co.il. אבל חברה, אתם מקבלים הופעה של שעתיים וחצי, הקרנות על מסך, מופעי תאורה... בקיצור חוויה !!! ולא, אין הגבלת גיל!

shlichey

New member
ממה שהבנתי

היתה הגבלת גיל אבל ביטלו אותה. תשובה יותר מדוייקת תגיע יותר מאוחר...

erezsh

New member
צריך להזמין מראש?

או לחילופין, מומלץ להזמין מראש? יש הגבלה של מקום?

shlichey

New member
אז ככה....

הגבלת גיל - אין!!!! להזמין מקומות תמיד רצוי מראש, זה לא אומר שאם תגיעו לשם בלי להזמין לא יהיה לכם מקום, אבל זה בהחלט אומר שיש סיכוי שזה יקרה.

למעלה