אתה מתכוון דווקא למחאה ספציפית (למשל דווקא נגד הממשלה הנבחרת הנוכחית), או באופן כללי?מה יגרום לכם לעשות את זה, או לחילופין לבצע פעילות מחאתית אחרת (אולי קצת פחות מטורללת מהזיקוקים בקיסריה)?
גם וגם. מצדי תפגין נגד זה שיש אופוזיציה ושצריך להכניס את גנץ ולפיד לכלא.אתה מתכוון דווקא למחאה ספציפית (למשל דווקא נגד הממשלה הנבחרת הנוכחית), או באופן כללי?
כיום לא הרבה יוציא אותי מהבית להפגנה כלשהי. לא בעד משהו ולא נגד משהו. אולי זה ישתנה אם וכאשר תתקיים מחאה שאני מאמין בכוחה באמת לשנות משהו. כלומר שיציאתי מהבית לאירוע יכולה באמת לשנות משהו בהתאם לאמונתי, ולא סתם תהווה יציאה בשביל לסמן לעצמי וי, להרגיש טוב עם עצמי, או כדי לנפח מספרים שגם כך איש לא סומך עליהם.גם וגם. מצדי תפגין נגד זה שיש אופוזיציה ושצריך להכניס את גנץ ולפיד לכלא.
חבל, אתה כותב בכזה להט שנדמה שנורא אכפת לך מהנושאים. גם אם דעתך שונה משלי, זכותך המלאה להפגין בעד או נגד מי ומה שתרצה. אל תדאג, משטרת בן גביר לא תשלח אליך בואש או מכתזית., כנראה שאני אגואיסט או עצלן מכדי שמשהו יטריד את מנוחתי עד כדי יציאה מהבית.
לא מכיר את משטרת בן גביר. מכיר את משטרת ישראל.חבל, אתה כותב בכזה להט שנדמה שנורא אכפת לך מהנושאים. גם אם דעתך שונה משלי, זכותך המלאה להפגין בעד או נגד מי ומה שתרצה. אל תדאג, משטרת בן גביר לא תשלח אליך בואש או מכתזית.
תאמין או לא, אני מאחל לך שלא תיתקל במשטרת ישראל מהצד של אחורי הסורגים. אתה נשמע איש טוב וחביב, בסך הכל.לא מכיר את משטרת בן גביר. מכיר את משטרת ישראל.
כותב בלהט? חחח, לא יודע. אולי. כותב סתם, רמת הלהיטות נראית לי משתנה בהתאם לנסיבות. אבל מאחר ומעולם לא חשבתי על כך אשאיר את זה לניתוח שלך מהזווית הצדדית . בכל מקרה, לא חששתי לרגע מ"זכותי" להפגין (אם כי היו תקופות אפלות יותר בהן זה לא בהכרח היה נגמר טוב). כאמור, כנראה סתם עצלן מדי או לא מספיק אכפתניק. בכל אופן כיום.
כתבתי כאן בעבר, לא זוכר אם זה היה מולך, אין אחד שמשתייך שלא לאליטות של השמאל (יעני ישראל הראשונה-שניה) שלא פגש את משטרת ישראל (אתה יודע, זו שלאיתמר בן גביר לא היה כל קשר אליה זולת שעצרה אותו כל שני וחמישי) אם השתתף באיזו הפגנה וכיו"ב. זה שהשמאל (ישראל הראשונה) שמה לב לבעיית עודף אלימות משטרתית רק כשזה נגע אליו? זבש"ו. לא אומר שמדובר במשהו חדש במיוחד. רק אומר שהם צבועים ברמות על.תאמין או לא, אני מאחל לך שלא תיתקל במשטרת ישראל מהצד של אחורי הסורגים. אתה נשמע איש טוב וחביב, בסך הכל.
צר לי, מה שכתבת גובל בטמטום (ולא נראה לי שאתה מטומטמם). אני מעמד ביניים, רבע ספרדי ומאמין שיש לתקן את העוול ההיסטורי בהפליית הלא-אשכנזים לסוגיהם. היה ונעשה עוול נגד קבוצה או בודדים, יש לדרוש תיקון (אפילו כתבתי לא פעם שאני בעד רפורמה, אם כי לא בנוסח רוטמן-לוין). אבל תחשוב מה שאתה רוצה.כתבתי כאן בעבר, לא זוכר אם זה היה מולך, אין אחד שמשתייך שלא לאליטות של השמאל (יעני ישראל הראשונה-שניה) שלא פגש את משטרת ישראל (אתה יודע, זו שלאיתמר בן גביר לא היה כל קשר אליה זולת שעצרה אותו כל שני וחמישי) אם השתתף באיזו הפגנה וכיו"ב. זה שהשמאל (ישראל הראשונה) שמה לב לבעיית עודף אלימות משטרתית רק כשזה נגע אליו? זבש"ו. לא אומר שמדובר במשהו חדש במיוחד. רק אומר שהם צבועים ברמות על.
לא נכנסתי לנושא עדתי. מה הקשר בכלל? הדברים גובלים בטמטום? הם פשוט מציאות עובדתית . צא ובדוק. תרים טלפון לחרדים שמשתתפים בהפגנות. למתנחלים. לאתיופים. מניח שהכיוון ברור. ספר לי אם היה ולו מפגין אחד בכל רשימת הטלפונים שלך שלא אישר את מה שכתבתי למעלה (ואתפלא מאוד אם לא תגלה שגם 80% מהם יתפקעו מצחוק על התרעומת השמאלנית שמתגלה בעניין בשנתיים האחרונות ).צר לי, מה שכתבת גובל בטמטום (ולא נראה לי שאתה מטומטמם). אני מעמד ביניים, רבע ספרדי ומאמין שיש לתקן את העוול ההיסטורי בהפליית הלא-אשכנזים לסוגיהם. היה ונעשה עוול נגד קבוצה או בודדים, יש לדרוש תיקון (אפילו כתבתי לא פעם שאני בעד רפורמה, אם כי לא בנוסח רוטמן-לוין). אבל תחשוב מה שאתה רוצה.
אני רואה שאתה מתקשה בהבנת הנקרא, אכתוב שוב: אני בעד רפורמה! נקודתית, לא קיצונית.לא נכנסתי לנושא עדתי. מה הקשר בכלל? הדברים גובלים בטמטום? הם פשוט מציאות עובדתית . צא ובדוק. תרים טלפון לחרדים שמשתתפים בהפגנות. למתנחלים. לאתיופים. מניח שהכיוון ברור. ספר לי אם היה ולו מפגין אחד בכל רשימת הטלפונים שלך שלא אישר את מה שכתבתי למעלה (ואתפלא מאוד אם לא תגלה שגם 80% מהם יתפקעו מצחוק על התרעומת השמאלנית שמתגלה בעניין בשנתיים האחרונות ).
אוקיי. ו...? כתבת את זה גם קודם. לא באמת מסובך להבנה . רק מה לעשות, לא קשור לדברי כהוא זה. אז החלטת להמשיך ולהוסיף עוד תגובה שאין לה כל קשר לדברי. צריך עוד סבב או שאפשר להסתפק בזה?אני רואה שאתה מתקשה בהבנת הנקרא, אכתוב שוב: אני בעד רפורמה! נקודתית, לא קיצונית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.