למי שעוד לא רשמתי

למי שעוד לא רשמתי

תחפושת לפורים מוזמן לתוב כאן, אני עכשיו תופת לבאים אז קדימה שמות , ומי שוצה עוד מוזמן לנסות . מגיעה ב13:00 אחה"צ , נשמח לראותם, מחופשים .

Crossface

New member
אני תמיד מוכן לחגוג ../images/Emo8.gif

השאלה היא אם יש לך במידה שלי

כל מידה מתקבלת בברכה

העיקר שתיהיה אחלה של מסיבה ואח"כ כולם יתפקדו בתחפושות שלהם ונעשה ביחד פורום שמח בשביל כולכם אז אתה מוכן... התחפושת מעט מוכנה ...

cros חכה בסבלנות

אני יוצאת רגע לקניות , כמה דברים קטנים לתחפושת , ומייד אגלה הסבלנות משתלמת ,

cros המתנת בסבלנות

עכשיו תאה את התחפושת בהתגלמות אחפש אותך קרוס לקפיטן(קפטן) רב חובל בים בעל ספינת האהבה , יחד עם אישה כמובן
נוסע אתה והיא לכל עולם הרומנטיקה בסוף השתלמה לכולם . ובמידה ותרצה זאת לשנות , יש לי תחפושת נוספת והיא : איש עסקים , עם עניבה וזקט כמו שצריכים אתה הוא בוס לל העובדים
מצווה ואומר מה לעשות ומקבל כל היום רק תשבוחות אני חושבת לשלב בין שני תחפושות בבוקר איש עסקים רציני , ובלילה או בלילה אתה רומנטי להפליא . אז מי זאת האישה ??
מקווה שאהבת זאת .

Crossface

New member
ברור שאהבתי ../images/Emo24.gif

יש שם אישה לא? איך אני לא אוהב??

ציפוש גם את המתנת

אפילו תמונות לי שלחת , לא אחפש אותך לליצן אבל התחפושת מייד מגיעה

ציפוש יש בשביל ך

ואפילו בשביל יום הולדתך
ועכשיו לתחפושת , אחי השקע בה , החלטתי אותך לחפש ציפוש את בשבילי רקדנית לא סתם , אלה פשוט מקצועית רוקדת את את כל סוגי היקודים במסיבה , סתם כך וברחבת הריקודים בשבילי את סטאר ואפילו סלבריטאית כי את עושה שמח ברמה בינלאומית יום הולדת שמח מחתיים שולחת לך מראש כבר
כפליים וקדימה לרחבה (רחבת הריקודים) ,

התכוונתי ריקודים סליחה

רוקדת את את כל סוגי הריקודים יום הולדת שמח מחרתיים

ומי שנשאר הוא חתולון

אם תצייץ מיאו , התחפושת תיהיה מוכנה בעוד שעתיים תתפקד מיאו , ואז תקבל הבנת

יוחזר החתול האדום לאלתר

לא קיבלת תחפושת פורימית ממני כמה חבל רוצה , תנסה , תקפוץ , תגיד היי , שבת שלום אולי כל מי שרצה מייד קיבל , נראה איך חתולון לזה יתרגל

ואיזה תחפושת ואהוו , גדול ,../images/Emo108.gif

קדימה חתולון , תבוא , תראה , תפגוש , ביינתים ערב טוב . תראה מה קרה כאן שלא היית , לא עוזבים בשיא .

לפי בקשתך, לבשתי תלבושת אדומה

טוב, לבשתי את הבגד האדום מה עכשיו, תלבישי לי את הכובע

למעלה