הכובע לפי צו אופנה הכובע שלך גברת או אדון , תחליט אתה חתולון
ש שבלולנית New member 1/3/03 #41 לאאאאאאאא יש לך תחפושת אחרת , מה שרשמת זה בפורום האירוטיקה הבנת ....
צ ציפיטפטת New member 28/2/03 #17 וואוו מצאת לי תחפושת שהולמת אותי אני אוהבת לרקוד....מוציאה ממני את כל האנרגיות השליליות כשאני רוקדת.... וכשאני רוקדת - אני רוקדת כאילו אין מחר...כאילו אני לבדי על רחבת הריקודים....
וואוו מצאת לי תחפושת שהולמת אותי אני אוהבת לרקוד....מוציאה ממני את כל האנרגיות השליליות כשאני רוקדת.... וכשאני רוקדת - אני רוקדת כאילו אין מחר...כאילו אני לבדי על רחבת הריקודים....
ש שבלולנית New member 28/2/03 #23 לחן המתוקה חיכית בסבלנות עד עכשיו ללא תחפושת . אז אחרי שחשבתי לדעתי מצאתי ... אחפש אותך חן לאדריכלאית כי אני חושבת שאת צריכה איז תוכנית לעשות לנו קצת שמש בעינים אז אולי חזאית בעיתוי של שעתיים ומובן תוכלי את לבנות את בית החלומות וביחד עם כולנו כאן להמשיך ולהנות
לחן המתוקה חיכית בסבלנות עד עכשיו ללא תחפושת . אז אחרי שחשבתי לדעתי מצאתי ... אחפש אותך חן לאדריכלאית כי אני חושבת שאת צריכה איז תוכנית לעשות לנו קצת שמש בעינים אז אולי חזאית בעיתוי של שעתיים ומובן תוכלי את לבנות את בית החלומות וביחד עם כולנו כאן להמשיך ולהנות
ח חן (*_*) New member 28/2/03 #25 יווווווו תודה לך חמודה ../images/Emo25.gif איזה כייף לי אוסיף לי עוד מקצוע לרשימה בעצם, לא אחד כי אם שניים גם אדריכלית וגם חזאית מתאים לי מאוד. תודה לך שבלולית זו מתנה ממש נהדרת לכבוד יום ההולדת.
יווווווו תודה לך חמודה ../images/Emo25.gif איזה כייף לי אוסיף לי עוד מקצוע לרשימה בעצם, לא אחד כי אם שניים גם אדריכלית וגם חזאית מתאים לי מאוד. תודה לך שבלולית זו מתנה ממש נהדרת לכבוד יום ההולדת.
ח חוף מבטחים New member 28/2/03 #29 יו חנצ'וק, איזה יופי של תאריך בחרת לעצמך........ אחלה של מזל טובים, ולכל מה שאת מאחלת לעצמך אני כמובן אצטרף בשמחה גדולה.
יו חנצ'וק, איזה יופי של תאריך בחרת לעצמך........ אחלה של מזל טובים, ולכל מה שאת מאחלת לעצמך אני כמובן אצטרף בשמחה גדולה.
ח חתולון* New member 1/3/03 #35 שבת שלום חן ../images/Emo24.gif מזמן לא ראיתי.. אותך...... למה קילקלת את ההפתעה??? היה קשה לשמור בסוד???? חחחחחחחחחחחחחחח מזל טוב ראשוני
שבת שלום חן ../images/Emo24.gif מזמן לא ראיתי.. אותך...... למה קילקלת את ההפתעה??? היה קשה לשמור בסוד???? חחחחחחחחחחחחחחח מזל טוב ראשוני
ח חן (*_*) New member 28/2/03 #22 חחחח....תפוז שובב(טאקי, מיחקי את המיותר). כל הודעה שלי היום בקושי עולה, ועכשיו פעמיים???
צ ציפיטפטת New member 28/2/03 #27 חן ../images/Emo2.gif את חוגגת יום אחריי מומולדת? אני חוגגת ב- 02/03/03 37 חורפים
ח חוף מבטחים New member 28/2/03 #30 ציפיטפטת גם לך ימבה של מזל טובים ואני כמובן אאחל לכם שוב, ביום הספציפי של כל אחת מכן.
ט טאKילה New member 28/2/03 #32 יא מרץ מלא ימי הולדת,,../images/Emo9.gif ב-6.6.03 התאומים שלי ממולדת. ב-31.3.03 מוניk ממולדת ב-31.3.03 ממולדת לתאומתה של מוניk... יאמי יהיו פו מלאן בלונים וקישוטים.
יא מרץ מלא ימי הולדת,,../images/Emo9.gif ב-6.6.03 התאומים שלי ממולדת. ב-31.3.03 מוניk ממולדת ב-31.3.03 ממולדת לתאומתה של מוניk... יאמי יהיו פו מלאן בלונים וקישוטים.
א אהובה.א New member 1/3/03 #36 לא ידעתי ש... 6/6 זה במרץ.... מעניין.... גילו משהו חדש בעולם ולא ידעתי עליו? זה רשום בשיאי גינס? זה רשום כפטנט????? ממממממממממממממממממ
לא ידעתי ש... 6/6 זה במרץ.... מעניין.... גילו משהו חדש בעולם ולא ידעתי עליו? זה רשום בשיאי גינס? זה רשום כפטנט????? ממממממממממממממממממ