למי שעוד לא שמע SMILE

LEATHER REBEL

New member
למי שעוד לא שמע SMILE

האלבום החוקי היחיד של הקלטות SMILE הלהקה של בריאן ורוג'ר לפני קווין יצא בשנת 1998 בהולנד בלייבל PSEUDONYM אחרי שבריאן מיי הצליח באמצעות ערכאות משפטיות למנוע הוצאה בריטית והוצאה אמריקאית. האזנה לדיסק חביב זה מוכיחה אחת ולתמיד שכל עניין ההרמוניות הקוליות כבר היה שם לפני שפרדי הצטרף. מומלץ לקנות! לא מומלץ להוריד מקאזה או כל תוכנת שיתוף קבצים אחרת, ולו רק מכיוון שאיכות MP3 אינה משתווה ברמתה לאיכות CD.

LEATHER REBEL

New member
מצורפים שני קישורים

עותקים חוקיים ניתן אולי להשיג ב... RECORDHEAVEN, שוודיה. לא בטוח שנשארו כאלה, ולכן ניתן להשיג גם עותקים לא חוקיים, מהאתר MUSIC-CD-VIDEO שנמצא ברוסיה. לא לשכוח כרטיסי אשראי! יש לתקתק SMILE

Teo Toriatt

New member
לא בדיוק

יש שני אלבומים של הקלטות - חוקייםלגמרי Getting Smile מ 1982 ו Ghost of a smile מ 1997 אותם שירים - רק שבשני יש כמה תוספות בנוסף עשנו Queen in nuce שבו הם מבצעים שירים מימי SMILE עם פרדי. ההרמוניות כמובן שהיו קודם - בשביל זה יש בריאן :)

LEATHER REBEL

New member
דווקא כן בדיוק!

GETTING SMILE - מיני אלבום שיצא ביפן על פלסטיק אך לא על CD IN NUCE - בוטלג לגמרי ובו יש חלק מההקלטות שב GHOST OF רק באיכות פחות טובה מן הסתם כי זה בוטלג. יש לי אותו. הדיסק אליו התכוונתי הוא GHOST Oכ והוא היחיד שההקלטות בו לקוחות מן המאסטרים. הדיסק הרוסי הלא חוקי הוא העתק של אחד לאחד מדיסק זה. בהודעתי זו התכוונתי למה שזמין להשגה כיום ובאיכות טובה. אגב, MAD THE SWINE שמופיע באיכות ככה ככה בדיסק IN NUCE מופיע באיכות פיצוץ כקטע בונוס בהוצאה האמריקאית של הדיסק הראשון (QUEEN). אני מדבר רק על עובדות, לא על מה שלא רלוונטי.

Teo Toriatt

New member
טוב

אלבום שיוצא על ויניל אבל לא CD הוא עדיין אלבום ועדיין נחשב (זה שהוא נדיר וקשה להשגה לא הופך אותו ללא רלוונטי לדעתי) אמנם NUCE הוא חצי בוטלג אבל אם אפשר להשיג אותו בחנויות רבות, כולל Amazon או כמו שאני קניתי בארץ ב Tower Records אז אני לא יודע למה לא להמליץ עליו כעל אחד האלבומים שיכולים להוות נקודת התייחסות טובה לימים שלפני QUEEN. לגבי Mad at the swine - אכן הגרסה של Queen טובה יותר. (את האלבום הזה במקרה יש לי בגרסה האמריקאית המדוברת)

למעלה