למי שעוד נשאר בו קמצוץ של אמון בבג"ץ

marabo

Well-known member
אידיוט.
הם עצירים וכלכלתם והלנתם - על שוביהם.
אולי תקציב להם גם פרוסת-לחם אחת וכוס מים ליום...כמו במחנות רכוז של הרייך השלישי?
אידיוטים אתה ואביך ואימך וכל מי שאחראי היה לחינוך חלאה כמוך לדבר בקללות ונאצות.

ולענין, גם פדלשטיין היה עציר. לא ראיתי את השופטים שלכם דואגים לו במיוחד

DANIAVNI

Well-known member
ביטחון מדינת ישראל תלוי בעזרת העולם לישראל ובמצבה הכלכלי ( שמממן גם את הפרזיטים..).

עזרת העולם לישראל ובמצבה הכלכלי תלויים במעמדה בעולם .

מעמדה של מדינת ישראל בעולם תלוי ביחס אליה כמדינה דמוקרטית נאורה במזרח התיכון ולא כרפובליקת בננות דיקטטורית וחשוכה .

למדינת ישראל הרבה יותר שווה לתת למחבלים תנאים כמקובל בעולם הנאור .
וזה הרבה יותר חשוב מלהזין את תחושות הנקמה האספסופיות והדתיות שלך ושל חבריך לדרך.

רק אציין עוד שאני שונא אותם לא פחות ממך ושאין לי שום אג'נדה מוסרית מיוחדת .
אני רק חושב פרגמטית .

הפרבולה1

Well-known member
אחר כך תקטר על האג.
אנחנו לא מפחדים מהאג - השופטים בהאג הם חלק מהעולם האנטישמי שחותר לדחוף לנו 2 מליון ערבים ברצועה צרה כדי למרר לנו את החיים . אלו אותם אנשים שדוגלים ב "פלסטין מהים עד הנהר" - זו המטרה היחידה של עזה לקדם את "זכות השיבה" לתוך המולדת שלנו.

אין לנו שום בעיה להגיד בקול רם שאנו רוצים בכל מאודינו לצמצם כמה שיותר את כמות הערבים בעזה והיינו שמחים אם היו שם רק מאה אלף ערבים במקום 2 מליון שזה אבסורד לקיים כזו אוכלוסיה גדולה על שטח כזה קטן - אלה אם כן מטרתה היחידה זה לקיים לחץ דמוגרפי בלתי פוסק על המדינה היהודית.

גם אתה חושב ככה ( שיהיה יותר טוב אם יהיו פחות ערבים בעזה) אבל ברוב צביעותך לא תגיד זאת בקול רם מהחחד שהחברה בהאג מיד יאשימו אותך שאתה רוצה לצמצם את האוכלוסיה בעזה על ידי רצח עם , אבל אנחנו אומרים זאת בקול רם ודורשים לעשות שם טרנספר ואם יגיעו מים עד נפש נעשה טרנספר לערביי עזה לכיוון מיצריים כולל מילחמה עם מיצריים. לא יהיה דו קיום עם 2 מליון ערבים בעזה שמטרתם היחידה בחיים זה לסלק אותנו ממולדתינו ולגזול את אדמתינו.

למעלה