גם אני שונאת ספויילרים, אבל יש גבול
יש איזשהו גבול סביר, כמו למשל מידע שיוצרי הפרק לא טורחים לשמור בסוד או לא מנסים להפוך אותו להפתעה, והם בהחלט בונים על זה שרוב האנשים ידוע לפני הצפיה בפרק, למשל השם שלו (ומקפידים ששמות הפרקים לא יהיו ספויילר, ובפרט בבית הלבן הם גם מופיעים בתחילת כל פרק, אז זה לא שאפשר לא לדעת אותם) או העובדה במקרה הזה שמדובר בפרק שמשודר חי, שמי שאיכשהו הצליח לפספס את זה בפרומואים וכו' הבין את זה כשלפני הפרק היתה הקדמה של אלן דג'נרס, וזה היה בערך המשפט הראשון שהיא אמרה. אז אני למשל לא ידעתי שזה הולך להיות חי, וגיליתי את זה כשאלן דג'נרס פתאום הופיעה לי על המסך לפני תחילת הפרק ואמרה את זה. האם זה היה משנה לי לשמוע את זה מפי אלן או לקרוא את זה באינטרנט / לשמוע על זה בתקשורת? לא, כיוון שזה לא חלק מהפרק עצמו, וזה לא סוד ולא הפתעה וכלום לא נפגם בידיעה שלי אם הייתי שומעת על זה לפני זה ואומרת לעצמי "וואלה?" או ששמעתי על זה עכשיו מאלן ואז אמרתי לעצמי את אותו "וואלה?" בדיוק. אגב, אני חושבת שרוב הצופים בארץ ידעו שאלי דנקר עומד להופיע בתחילת עונה 6 כיוון שזה דבר שסוקר בהרחבה בתקשורת. זה פרט שולי ולא מהותי, ואני באמת מתקשה להבין איך הוא יכול לפגום בהנאה מהפרק באיזשהו אופן. אגב, אאל"ט השם שלו מופיע כשחקן אורח עוד לפני שרואים אותו בפרק, כך שגם יוצרי הסדרה בחרו לפרסם זאת מראש ולא שמרו על המידע הזה כעל "הפתעה" מיוחדת. מי שזה פוגם לו בהנאה צריך כנראה לחיות בהסגר, אחרת באמת אני לא רואה אפשרות למנוע מעצמך מידע כזה. גם לגבי שחקנים אורחים, בבית הלבן לא מנסים לשמור עליהם בסוד - הם תמיד מופיעים בכתוביות בהתחלה, ואם לא שם אז בפתיח (שמכיל לפעמים רמזים גסים מאד לדמויות שעומדות להיות קבועות), ואפילו לפני הפתיח לרוב מספיק לראות את ה"בפרקים הקודמים" כדי להבין באילו נושאים הפרק הולך להתמקד ואילו דמויות הולכות להופיע בו... יש כמות מינימלית של מידע שאפשר לאזכר כדי לשמור על האפשרות לקיים איזשהו דיון. מי שלא רוצה גם בדיון הכי מינימלי בעולם כי אפילו לדעת את שם הפרק זה מבחינתו ספויילר, ויודע שהוא עד כדי כך רגיש, יכול פשוט להדיר את רגליו מהפורומים או לא להיכנס להודעות שברור מכותרותיהן שהן מדברות על פרקים/עונות בהם הוא טרם צפה. אל תבקשי ממני למנוע משאר האנשים שלא סובלים מרגישות מוגזמת למידע טריוויאלי את האפשרות להיכנס ולקרוא הודעות שלא מפריעות להם בכל מקרה.