למי שעוקב -שודר הפרק השני של Face The Ace

• פותח הנושא napox
  • פורסם בתאריך

napox

New member
למי שעוקב -שודר הפרק השני של Face The Ace

ניתן לצפות ב Youtube ברזלוציה נמוכה או להוריד torrent ברזלוציה גבוהה (קיימת גם גירסה של 720p)

eyal5005

New member
אכזבה

הוכחה לזה שהשחקנים המקוצענים עושים צחוק מהתוכנית לא מפסיקים לדבר ולהראות ידיים מפסידות ומנצחות, ומנגד המתחרים החובבנים ממש מאכזבים . היה אפשר לחשוב שאין ביקוש להשתתף בתוכנית הזאת, ולא יכלו להביא אנשים ברמה קצת יותר גבוהה. כמעט התפוצצתי על האישה המעצבנת הזאת שכל הזמן צחקקה כמו צפצפה

Papito

New member
בגלל הטמטום של האישה הפוסטמה הזאת

הפסקתי את הפרק באמצע

דם הבן

New member
זה אנשים שניצחו פרירולים בפול טילט

לא פרירולים קלים, אם לומר את האמת. כלומר, הראשון די קל, מספיק לשחק מספיק פעמים ותנצח הסתברותית... בשלב הבא זה הופך להיות קצת יותר קשה, ובשלב השלישי אין לי מושג...

Papito

New member
זה לא אנשים שניצחו פרירולים.

זה אנשים שניצחו קרוב ל10K איש כדי להכנס לתכנית. טיפה כבוד. פרירול היא לא מילה נרדפת לחרא שחקנים

DoubleN

New member
בהנתן פרירול בין אם של 10 שחקנים

או 10,000 שחקנים, מישהו צריך לזכות בסופו של דבר, בלי קשר לרמת השחקנים. פרירול חודשי של שחקני סופרנובה בסטארס מאכלס בשחקנים מעולים, אבל פרירולים ברוב המקרים הם שם נרדף לחרא שחקנים.

דם הבן

New member
אם היית קורא את ההודעה שלי

באמת, היית מגלה שדווקא התכוונתי להגיד שהם עשו עבודה קשה מאד כדי לנצח את כל הפרירולים.

2המרפא

New member
וואו האישה הזאת היא הדבר הכי מעצבן

שראיתי בחיים שלי. וקצת ריחמתי על השמן אבל הוא באמת לא תפס כלום המסכן

napox

New member
האישה הזאת גרמה לתוכנית הרבה נזק

גם המנחה (Steve Schirripa) גורם נזק, אין לו מושג בפוקר והוא גם לא מצחיק. נשאר לו רק לרדת על אנשים וזה מיותר. גם אני ריחמתי על השמן, הוא אחלה בן אדם וגם שחקן לא רע, אבל הוא היה קצת גרידי שלא עזב עם ה 200,000$. האישה היתה מיותרת ואני לא מבין את המשחק שלה, למרות שצריך לתת לה כבוד. היא ניצחה הרבה מאוד אנשים להגיע לשם ולדעתי במשחק לא מול טלוויזיה היא היתה משיגה תוצאות טובות יותר.

דם הבן

New member
עד עכשיו יש שלולית

מתחת לכסא שלה אחרי שהיא שחקה נגד גאס. הבנתם?

2המרפא

New member
חחח כן מסכן גאס לא מספיק אוכלים אותו כמו איזה

דגיגון בפול טילט ושחקנים מוכנים להתיישב על השולחן רק כשהוא נמצא, הוא גם צריך לסבול את הדבר הזה. מילא היו מביאים לו איזה כוסית היה מתקתק אותה אבל הדבר הזה?

למעלה