למי שעשתה שימלה אצל יאיר ז´רמון

יעלי2

New member
למי שעשתה שימלה אצל יאיר ז´רמון

כמה זמן לפני החתונה הוזמנתם למדידה ראשונה? (חודשים? שבועות? כמה)

יעלי2

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

רק מקפיצה כי אני זוכרתשרבות וטובות עשו אצלו שימלה.בתודה

Ronnie*

New member
בדקתי ביומן עכשיו...

חודש וחצי לפני החתונה, בדיוק.

יעלי2

New member
תודה

חברה שלי עושה אצלו. החתונה באמצע החודש הבא ועדין לא היתה אף מדידה (למעט לקיחת מידות). היא אמנם לא מהלחוצות, אבל זה כבר מלחיץ. נ.ב. יש לה מידות גוף נהדרות וקבועות מה שמקל על השינויים אם יש, ובכל זאת, לא?

Ronnie*

New member
אני לא יודעת לגבי המידות

אבל נראה לי שהיא יכולה לסמוך עליו. עדיין לא שמעתי על מישהי שיצאה מאוכזבת או לא מרוצה... הוא באמת מקצועי. אגב, אני רוצה ללכת לתת לו תמונה עם מכתב תודה (עברה חצי שנה, ורק עכשיו עשינו הגדלות), ומשום מה לא נעים לי... עבר הרבה זמן... (אבל בזמנו הם ביקשו במפורש תמונה). מה אתן אומרות? לא צריך להיות לי לא נעים, נכון?

יעלי2

New member
רוני תעמידי את עצמך במקומו

השימלה מזמן ניתרמה לגמ"ח ואין לו שום דרך להמחיש כמה השימלה היתה יפה ואיזה עושר עיצובי יש באמתחתו. מובן שאת מצווה (מרצון כמובן) לגשת אליו ולהשאיר לו תמונה יפה של שימלתך/תו. זה ממש מתבקש.

Hadar p

New member
נראה לי שדווקא הוא ישמח לקבל תמונה

אפילו שעבר הרבה זמן....

nikit1

New member
רוני, כשהבאתי ליאיר את התמונה

3 חוד´ אחרי ומשום מה היה לי לא נעים הוא צחק ואמר שיש בנות שמגיעות כבר עם הילד ומביאות את התמונה. וכמו שיעלי כתבה- התמונה חשובה לו, לא משנה כמה זמן אחרי.תמסרי ד"ש!

Ronnie*

New member
תודה לכן על העידוד

אני אאזור אומץ ואעשה את זה בקרוב... ואגב, השמלה לא נתרמה לגמ"ח, היא אצלי
ואני מאוד מעריכה את המחווה שהוא עשה בזמנו שנתן לי את השמלה (הרי לא קניתי אותה, רק שכרתי). אז אני אעשה את זה... מתישהו... (אגב, איך נהוג לתת? במסגרת? עם הקדשה?)

nikit1

New member
אני נתתי לו את התמונה ממוסגרת

בצירוף מכתב תודה, ראיתי אצלו תמונה של מישהי שרשמה את התודה על המסגרת עצמה.

למעלה