למי שפיספסה את ג'קו בנולד לרקוד

kapit5

New member
למי שפיספסה את ג'קו בנולד לרקוד

מחר בשעה-15.25 בערוץ 2.יש שידור חוזר של של התוכנית לקראת הגמר של נולד לרקוד שפיספסנו ביום רביעי. מי שרצתה ויכולה להקליט-זה הזמן.

eilati27

New member
מה קורה ג'ינג'ית יפה?

אני לא כאן להרבה זמן... בדיוק לפניי ארוחת ערב אבל שיהיה לכולן שבת שלום!!! אוהבת אותכן...

talytal

New member
תודה כפיתוש! ../images/Emo24.gif

איזה יופי, התבאסתי שלא ראיתי בשידור המקורי.

eilati27

New member
טליטל...

יקירתי פליז תקליטו ותעלו את זה לפה...!!!!

דורית41

New member
הפעם

אני אראה את זה במצב עירני.....בטח מחר יתחיל ההפנינג שתמיד עושים ביום של הגמר- יש לי דז'ה וו- שעון הספירה לאחור על המסך,וכאלה. שבת שלום לכולם!!! |
(אין אייקון לחלה של שבת....אז הלחמניית-המבורגר יחסית קרובה...). הרבה שמש,ים,טיולים,מנוחה,כביסות,אהבה,בישולים ,בילויים,אלכוהול,קפה,ספרים, כל אחת שתקח מכאן מה שעושה לה טוב.,

דורית41

New member
בטח....

כבר לא זוכרת מה כתבתי שם-אני מתכוונת לקחת הכל אולי חוץ מהכביסות......בעצם אף גמד קטן לא יעשה לי כביסה ובדיוק פיטרנו את המשרתים...., אז אני לוקחת גם את הכביסה......

kapit5

New member
אני גם אכלתי הלב

כצופה אדוקה של התוכנית אין לי מושג איך פיספסתי. כששמעתי שג'קו היה -האכזבה היתה כפולה. מחר הגמר-בפינה קטנה בלב קיוויתי שיביאו את ג'קו לשיר ושהסיבה שראו אותו באולפן היא לא רק לראיון קצרצר. לבסוף הבנתי שהוא לא יהיה. עדיין יהיה מעניין-מקווה שעדי תיזכה.

דורית41

New member
בסוף התכנית הקודמת

צביקה הדר אמר שבגמר תשתתף מירי מסיקה (איך עדי אומרת?איףףףףף ואיך רותם אומרת?בעעעעעעע)

Nova5

New member
נראה לי שמירי מציקה

ב"נולד" מופיעה בעקבות נסיון של טדי לשתף מספר לא מבוטל של תלמידי "רימון" בכוכב 5 אבל אחרי כל השרשורים שלנו הם במבוכה מתקשרים למירי לבטל את ההופעה, משנים את התסריט והוא נראה בערך ככה: - שיר פתיחה - ג'קו ליבוי מוזיקאלי - ג'מוס, אין ריקודים קלאסיים , רק ראפ לירי לפני ההצבעות - ג'קו בריקוד סלסה סוער עם כל בנות נולד לרקוד הצבעות - תהליך פורמאלי, כי לפני הצבעה ג'קו מבטיח לגלות מי הוא החבר שעדי עשתה לו שליכטה בלב. ברור שאחרי ההודעה הדרמטית כל העולם והסבתה שלו מסמס לעדי - הכרזת התוצאות וסלואו מרגש של שמקלעה ועדי - סיום - צביקה וג'קו בדואט ניאו - קלאסי " נרדמתי נורמאלי" קלאוז אפ האחרון - " גזורי ומירי מסיקה בוכים מרב האושר שלא השתתפו בתוכנית בעצם גזורי ברעיון אחרי התוכנית מגלה שהיה בטוח שבחורה שהוא ניגב לה את הדמעות - היא עדי שזכתה בתוכנית: "אני רגיל לבכות עם הזוכה" - מסביר גזורי - היא בכתה, הצטרפתי, לא ידעתי שזו אותה מירי מסיקה - אף פעם לא שמעתי אותה שרה..."

דורית41

New member
אוי אוי אוי את כל כך מוכשרת

השילוב הזה של שנינות ומצחיקנות אצלך זה.....אין עליך.ואל תסמיקי לי עכשיו.

Nova5

New member
= ליווי, = ראיון

דורית, אני צריכה להסמיק מרב השגיגים

דורית41

New member
אם כבר תיקון שגיגים

.....איך עשית משמקלע- שמקלעה.? תלמידתי הסוררת,תכתבי 200 פעם" שמקלע ולא שמקלעה."

שונית 7

New member
הייתי בטוחה שהוא יהיה כשאפרתי

הביאה בבוקר ציטוט מראש אחד שראו את ג'קו באולפן ובכל זאת נרדמתי בשמירה.מי יודע אולי יביאו אותו לשיר לעדי שיר הלל אם תזכה

יהיה לי את הקטע כבר היום בערב

כמעט בטוח שכבר היום בערב (לילה) יהיה לי את הקטע, ידיד שלי הקליט את התוכנית על הארד דיסק (הוא רואה TV דרך המחשב). אז אם לא יהיו תקלות אעלה הקובץ אח"כ...

למעלה